ωραία πράγματα...
Λίγο να ξεθολώσουν φωνητικά και τύμπανα θέλει...
Ωραία συνθεση και στυλ
Θενκς Ντιμ, συμφωνώ για τα φωνητικά, μόνο για τα κουπλέ, αφού δεν τραγουδάω , είναι πιο πολύ προζάτο, αφηγηματικό εκεί.
Το στυλ του συγκεκριμένου κομματιού, δεν είναι εντελώς αυτό που παίζουμε -μεταξύ μας το αποκαλούμε "pop" αυτό το κομμάτι, λέμε δηλαδή, "πάμε να παίξουμε το ποπ τώρα". Δένει ίσως με ένα indie στοιχείο που έχουμε σε κάποια instrumentals, αλλά γενικά τα υπολοιπα κομματια μας είναι πιο blues-γκαραζο-rock.
Ωραίο κομμάτι! Μπράβο μεσιέ.
Τεχνικά σχόλια: στη φωνή αν και έχεις ωραία χροιά, δοκίμασε περισσότερο νεύρο (το ζητάει το κομμάτι) ή σε κάποια σημεία μια οκτάβα πάνω. Κι αυτό γιατί η κιθάρα σου είναι στην περιοχή των μεσαίων που ξεχωρίζει και σε θάβει. Είναι και το μπίζι παίξιμο νομίζω. Οπότε είτε άλλαξε κιθάρα π.χ. σε πιο ακουστικό ήχο, είτε παίξε πιο απλά με power chords με ήχο πιο scoop.
Ο Serge είναι αυτό που δεν πρόκειται να βρείς στην Ελλάδα παρα μόνο αν πληρώσεις. Ντράμερ μετρονόμο, που να ξέρει πότε να κάνει φασαρία και πότε να μαζεύεται για να ακουστεί το τραγούδι, μόνο στα όνειρα.
Καλά περνάτε εκεί με τους κουτόφραγκους!
Θα το δοκιμάσω το νεύρο, αλλά δεν είμαι και Springsteen ? Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δεν το'χω φοβάμαι. Ψάχνω για τραγουδιστή-τραγουδίστρια εδω και 3 χρόνια.
Για το ρυθμικό μέρος της κιθάρας, είσαι μες το μυαλό μου - θα βάλω μια ηλεκτρική να παίζει ... ακουστικά (ούτως ή άλλως είναι capo στο 7ο τάστο , για να "ακουστικίζει" με ανοιχτές χορδές.
Ο Serge είναι Βέλγος αλλά όχι από τους καλύτερους ντράμερς, νομίζω υπερβάλλεις και αδικείς τους έλληνες μουσικούς. Στην Ελλάδα, σχεδόν όλοι οι ντράμερς με τους οποίους είχε τύχει να παίξω πάνω από 6 μήνες, ήταν χαλαρά καλύτεροί του - αγόρια και κορίτσια.
Απλά είναι τελειομανής και διαβασμένος πάντα και αυτό τον διασώζει. Α, και ινδαλμά του είναι ο Stewart Copeland (κι ας έβαλε το beat του My Sharona στο intro/outro χα χααα)
Ο μπασίστας όμως, (είναι Φινλανδός) και αν και καλός τύπος, δεν το'χει καθόλου, δεν φέρνει τίποτα νέο ή δικό του στα κομμάτια, ξεχνάει και κάνει λάθη, il n' est pas motive et il a l' air malheureux και από του χρόνου θα ψάξουμε άλλον.
Ευχαριστώ για τις κριτικές σας, και για όσες τυχόν ακολουθήσουν. Μπορεί να με παρακινήσουν να ανεβάσω και άλλα όταν φτάσουν σε παρουσιάσιμο επίπεδο.