What Breaks a Heart ?

Ευχαριστώ Γιάννη  :)

Και έβαλα και μπόλικα εφέ  ;D ;D ;D

Πολυ ωραιος φίλε! Τα σπαει, εχεις βγαλει ολο το feel του satriani! Θα μου αρεσε να ηταν πιο δυνατα σε ενταση το lead!

Πολυ καλος παντως!

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια  :)

Μου αρεσε ακετα η δομη τραγουδιου, πολυ παραγωγικος για αλλη μια φορα,αλλα ξερεις οτι ολα αυτα τα εφε...φλυαρουν λιγο στο δικο μου το αυτι, ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις εξαιρετικα και χωρις αυτα. ;)

bluesman είπε:
Μου αρεσε ακετα η δομη τραγουδιου, πολυ παραγωγικος για αλλη μια φορα,αλλα ξερεις οτι ολα αυτα τα εφε...φλυαρουν λιγο στο δικο μου το αυτι, ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις εξαιρετικα και χωρις αυτα. ;)
Εντάξει ίσως παραβάζω εφέ, αλλά μου αρέσει η ποικιλία  ;)

Σε ευχαριστώ  :)

εγω θα σου ζητησω μια χαρη...θελω το επομενο να ειναι το forgotten ii..... ;)

ignantios είπε:
εγω θα σου ζητησω μια χαρη...θελω το επομενο να ειναι το forgotten ii..... ;)
Η επιθυμία σου, διαταγή φίλε  ;)

Αυτο παλι ποτε προλαβες?Τα χω χασει. ;D ;D

Θα καραφλιασουμε ολοι στο τελος. ;D

Ωραιο ειναι και τουτο.

gvour είπε:
Αυτο παλι ποτε προλαβες?Τα χω χασει. ;D ;D

Θα καραφλιασουμε ολοι στο τελος. ;D

Ωραιο ειναι και τουτο.
Γράφω ένα κομμάτι ανά τρεις μέρες περίπου  ;)Μιλάμε οργασμός, η γυναίκα μου κοντεύει να σαλτάρει  ;D ;D ;D

Τώρα μου λέει σε έπιασε στα γεράματα, με αυτόν τον μυρμήγκι (έτσι λέει τον Satriani η αθεόφοβη  ;D ;D ;D )

Ευχαριστώ φίλε  :)

hyperpanos είπε:
Τώρα μου λέει σε έπιασε στα γεράματα, με αυτόν τον μυρμήγκι (έτσι λέει τον Satriani η αθεόφοβη  ;D ;D ;D )
Εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο.Ιδιος ειναι. ;D ;D ;D

gvour είπε:
Εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο.Ιδιος ειναι. ;D ;D ;D
Ναι, αλλά τον θυμάσαι όταν είχε την μαλλούρα  ;D ;D ;D 1133.jpg

Βρε τι γίνεται εδώ? Δεν σε προλαβαίνω πια! Μπράβο, αλλά στον Satriani το 'πες? ;D

Αλήθεια, πόσα κομμάτια του καράφλα μένουν ακόμα να παίξεις? Μετά τι? :D

fusiongtr είπε:
Βρε τι γίνεται εδώ? Δεν σε προλαβαίνω πια! Μπράβο, αλλά στον Satriani το 'πες? ;D

Αλήθεια, πόσα κομμάτια του καράφλα μένουν ακόμα να παίξεις? Μετά τι? :D
Μπα έχει πολλά ακόμα να βγάλω  ;)Άμα τελειώσουν βλέπουμε...

Σε ευχαριστώ φίλε  :)

hyperpanos είπε:
Γράφω ένα κομμάτι ανά τρεις μέρες περίπου  ;)

Μιλάμε οργασμός, η γυναίκα μου κοντεύει να σαλτάρει  ;D ;D ;D

Ευχαριστώ φίλε  :)
Η γυναικα σου εχει δικιο με το μαυρο γυαλι και το ξυρισμενο κεφαλι(οποιος τον λεει καραφλα κανει ''σφαλμα'' 8) 8) 8)) ειναι σαν να βλεπεις μεγενθυμενο κεφαλι μυρμηγκιου  ;D ;D ;D

Τωρα που βρηκαμε παπα αντε να θαψουμε μερικους Πανο.Μα πρεπει να εχεις μεγαλη αρρωστια με το μυρμηγκι ...εεε τον satriani ηθελα να πω!Ωραιος ο Πανος !!!

pericles είπε:
Η γυναικα σου εχει δικιο με το μαυρο γυαλι και το ξυρισμενο κεφαλι(οποιος τον λεει καραφλα κανει ''σφαλμα'' 8) 8) 8)) ειναι σαν να βλεπεις μεγενθυμενο κεφαλι μυρμηγκιου  ;D ;D ;D

Τωρα που βρηκαμε παπα αντε να θαψουμε μερικους Πανο.Μα πρεπει να εχεις μεγαλη αρρωστια με το μυρμηγκι ...εεε τον satriani ηθελα να πω!Ωραιος ο Πανος !!!
Ναι μιλάμε αρρώστια  ;D ;D ;DΣε ευχαριστώ φίλε και άκου και το άλλο  ;)

Μου άρεσε πάρα πολύ :) Πολλά μπράβο! Μου έκανε εντύπωση που έχεις πετύχει το attack του joe στην πένα, κάτι που είναι πολύ χαρακτηριστικό στον ήχο του! +1!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back