WAVES OF SHRED Entry - Stel Andre

Nαι φιλος. Στην αρχικη φραση μου ξεκινωντας παιζω Σολ διεση μινορε πεντατονικη, το ιδιο και λιγο αργοτερα στις αργες φρασεις που ακολουθουν. Μετα εκει κοντα στο 1ο λεπτο που παιζω πιο "δυναμικα", χρησιμοποιω Μι ματζορε κλιμακα και μετα απο εκεινα τα μετρα παιζω Ντο μινορε πεντατονικη στις επομενες φρασεις. Παρολαυτα ποτε δεν σκεφτομαι κλιμακες οταν παιζω. Προσωπικα ξερω τα σχηματα τους και ξερω τον ηχο τους οποτε κινουμαι με το αυτι παρα πολυ. Και δικη μου βασικη πρωτεραιοτητα ειναι οι τεχνικες εκφρασης. Μ αρεσει να γεμιζω το παιξιμο μου με παρα πολλα slide, bends, harmonics, legato, vibratos κλπ. Δε μαρεσει το "στεγνο" παιξιμο. Μπορεις να παιξεις 4-5 νοτες της blues pentatonic "σκετες" και ακριβως τις ιδιες νοτες να τις απογειωσεις με 2-3 τεχνικες εκφρασης.

Steltrucci εισαι πολυ ευρηματικος!!!

Thumbs up

Μ αρέσει πολύ το παίξιμο σου Stel!

Να σαι καλά bro,keep them coming!

:)

Δυστυχως δεν εχω χρονο και γι αυτον! Ειδη μελεταω λιγο για εναν αλλο διαγωνισμο που εχω υποψιν. Αν εχω εμπνευση ισως να ανεβασω βιντεο κ σημερα! Stay tuned!  ;)

:Dαυτή η απάντηση δείχνει ότι κάνεις πολύ κόπο για να ανεβάσεις κάτι :D

Εξαρταται τι θελω να ανεβασω. Γενικα προσπαθω να μην βιαζομαι ιδιαιτερα. Θελω να γραφω καποιες μελωδικες γραμμες και οταν κατασταλαξω, τοτε ξεκιναω τα takes.

Steltrucci είπε:
Προσωπικα ξερω τα σχηματα τους και ξερω τον ηχο τους οποτε κινουμαι με το αυτι παρα πολυ. Και δικη μου βασικη πρωτεραιοτητα ειναι οι τεχνικες εκφρασης. Μ αρεσει να γεμιζω το παιξιμο μου με παρα πολλα slide, bends, harmonics, legato, vibratos κλπ. Δε μαρεσει το "στεγνο" παιξιμο. Μπορεις να παιξεις 4-5 νοτες της blues pentatonic "σκετες" και ακριβως τις ιδιες νοτες να τις απογειωσεις με 2-3 τεχνικες εκφρασης.
Δατς άουρ μπόι  :D ...έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι οι δουλευταράδες βιρτουόζοι για να μην καταστρέφουν τον κόπο τους με υπερβολές και χιλιοειπωμένες φόρμες.

Συγχαρητήρια για το κομμάτι.  :)

Steltrucci είπε:
Δυστυχως δεν εχω χρονο και γι αυτον! Ειδη μελεταω λιγο για εναν αλλο διαγωνισμο που εχω υποψιν. Αν εχω εμπνευση ισως να ανεβασω βιντεο κ σημερα! Stay tuned!  ;)
ανυπομονούμε λοιπόν

περιμένουμε το take σου για το διαγωνισμό που μελετάς όποτε μπορέσεις με υπομονή πιστεύω θα βγει καλό αποτέλεσμα.Για ποιόν διαγωνισμό μιλάμε ?

mikeguitar είπε:
περιμένουμε το take σου για το διαγωνισμό που μελετάς όποτε μπορέσεις με υπομονή πιστεύω θα βγει καλό αποτέλεσμα.Για ποιόν διαγωνισμό μιλάμε ?
surprise! λεω να το κρατησω για εκπληξη!

Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ευχάριστη έκπληξη... μελοδικό θα'ναι το take ?

Για την ωρα εχω αφοσιωθει στο 2ο μερος του french contest. Oποτε προς το παρον δε θα μπω σε αλλο διαγωνισμο.  ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back