Γεια σου φίλε μου, εγώ έχω αυτό:
http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Warwick-Corvette-Double-Buck-5-Natural-Oil-Finish-incl.-Gigbag/art-BAS0001953-001
αλλά σε nect-through έκδοση.
Τα Warwick είναι πάρα πολύ καλά μπάσα από άποψη κατασκευής, playpability, ηλεκτρονικών, ξύλων και προενισχυτών. Θέλω να πω από άποψη ποιότητας σαν όργανο, είναι άριστο.
Το συγκεκριμένο μοντέλο με τους 2 μαγνήτες που έχει, σου δίνει μεγάλη ποικιλία στον ήχο. Μπορείς να διαλέξεις μεταξύ active ή passive και μεταξύ διπλο-μονό, διπλό-διπλό, μονό-διπλό, μονό-μονό μαγνήτες. Τώρα η nect-through έκδοση σου δίνει περισσότερο sustain πράγμα που είναι καλό για straight παιξίματα (και υστερεί στο slap), ενώ η bolt-on έκδοση (είναι πιο φτηνή), σου δίνει advantage για slap.
Τώρα... Τα Warwick έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που σε κάποιους αρέσει, κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα και κάποιοι το απεχθάνονται. Είναι το πολύ χοντρό μανίκι τους. Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, πάρ'το. Αν δεν σε βολεύουν τα χοντρά μανίκια, μην πας σε Warwick.
Κρίνε από τα παραπάνω και πάρε. Eλπίζω να σε βοήθησα...
Καλές αγορές!!!
Υ.Γ. Το καλύτερο είναι αν μπορέσεις να πας Αθήνα να δοκιμάσεις, όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω.