τα βλεπα διπλα ποσταρισμεναKorgious είπε:Σωστος ο ανωθεν...(τα βλεπω διπλα..ή τα χεις ποσταρει εις διπλουν?)
Ναι BEAST! Αλλά και analog beat κάτι βγάζει ως νόημα...!Jet72 είπε:...ένα "analog beat" ...
Iasonas81 είπε:Όταν το αναλογικό ηχογραφείται και όχι πια σε μπομπίνα αλλά ψηφιακά(γίνεται κώδικας 0-1 τιμές ανά απειροελάχιστα χρονικά διαστήματα και όχι ηχητικό κύμα σε χρονικό συνεχές),
χτες ειχαμε μια παρομοια συζητηση...σκεψου στο αναλογικο να εχεις πτωσεις τασεως και να αρχιζει να πεφτει τονικοτητες..εκει να δεις γελια.rototom είπε:Βασικά για τη studio δουλειά και με VSTi κάνει κανείς πολύ καλή δουλειά. Τα hardware synth βολέωουν σε live συνθήκες όπου ξέρεις ότι δεν θα σε κρεμάσουν.
Φανταστείτε να είσαστε στη μέση του τραγουδιού και να αποφασίσει να κάνει στάση εργασίας ο σκληρός.
Γι αυτό υπάρχουν τα Mac...rototom είπε:Φανταστείτε να είσαστε στη μέση του τραγουδιού και να αποφασίσει να κάνει στάση εργασίας ο σκληρός.
αρχισαμε......καθε μερα....που ναι ρε τα Unix και τα Silicon Graphics..Eλα απο το σπιτι να δεις το Indigo 2 made in Silicon Valley..να μαθαινεις αγορι μου!marathon είπε:Γι αυτό υπάρχουν τα Mac...![]()
Τέτοιο κορόϊδο που είσαι και πήρες το Ιndigo...τώρα έχεις ένα ΠΟΛΥ ακριβό τραπεζάκι.Korgious είπε:Eλα απο το σπιτι να δεις το Indigo 2 made in Silicon Valley..να μαθαινεις αγορι μου!
8 χρονια και λειτουργει αψογα! σε ολα του.και γρηγορα.marathon είπε:Τέτοιο κορόϊδο που είσαι και πήρες το Ιndigo...τώρα έχεις ένα ΠΟΛΥ ακριβό τραπεζάκι.
Μα φίλε μου δεν μιλησα για λειτουργικό σύστημα αλλά για αστοχία η βλάβη στο υλικό. Αν μου πείς βέβαια για solid state ή οπτικούς δίσκους πάω πάσσοmarathon είπε:Γι αυτό υπάρχουν τα Mac...![]()
Κάποτε όταν υπήρχε χώρος είχα ένα Oxygen και κάνα δύο indigo τα οποία είχα βρεί κοψοχρονιά στο ebay. Φανταστικά μηχανήματα. Η αρχιτεκτονική MIPS έτη φωτός μπροστά απο την αντίστοιχη x86.Korgious είπε:αρχισαμε......καθε μερα....που ναι ρε τα Unix και τα Silicon Graphics..
Eλα απο το σπιτι να δεις το Indigo 2 made in Silicon Valley..να μαθαινεις αγορι μου!
![]()