- Πόντοι
- 6
Ξέρετε κανένα vst instrument που να έχει progressive metal lead ήχους σαν αυτούς
+1manosx είπε:Αν ξέρεις να προγραμματίζεις, μπορείς να φτιάξεις παρόμοιους ήχους με δεκάδες vsti. Κάμποσα lead layers σε legato mode, ένα distortion ή/ και ένα virtual amp στο τέλος και you're half way there...
;όταν λες Korg ποιο εννοείς,έχω το legacy cell και εχω δει οτι το space for keys έχει κάτι ωραία packs αλλα δε μπροώ να τα βρώ πουθενάmarathon είπε:Τα Korg σίγουρα...
αυτό...στα μονοφωνικά synths που έχει μέσα...MS20 κλπΔιονυσης είπε:έχω το legacy cell
ο ήχος είναι κυρίως στα δάκτυλα αλλα και ένα καλό vst δεν κάνει κακό,όσο για το πόσο γαμάτο είναι to black diamond..............αστο να αποδειχθεί στην συναυλία τον stratovarius τον άλλον μήνα sto gagarin(προβλέπεται χαμός)AuditoryDriving είπε:[οφφ τοπικ κλασικά]
Πάνω που πήγα να γράψω την κλασική καφρίλα /αστειάρα ότι ο ήχος είναι στα δάχτυλα, τι ακούω....
BLACK DIAMOND!!! γύρισα επιτόπου καμιά 14άρα χρόνια πίσω... αυτά είναι! thanks για τη θύμησα!
σατίριζα κυρίως την κλισέ φράση που χρησιμοποιούμε κατά βούληση εμείς που γρατζουνάμε κιθάρεςΔιονυσης είπε:ο ήχος είναι κυρίως στα δάκτυλα αλλα και ένα καλό vst δεν κάνει κακό
όσο για το πόσο γαμάτο είναι to black diamond..............αστο να αποδειχθεί στην συναυλία τον stratovarius τον άλλον μήνα sto gagarin(προβλέπεται χαμός)