VST μπουζουκιού υπάρχει???

Pakos69

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Hello,

Να ρωτήσω άμα ξέρει κανείς: Υπάρχει κάποιο VST πρόγραμμα για μπουζούκι?

Τhnx!!!

Δηλαδή; Τι θες να κάνει; Κάτι ειδικό δεν υπάρχει. Τα vst δεν είναι ακριβώς προγράμματα αλλά πρόσθετα (plug-ins).

fretted instruments, man. Θα βρείς όχι μόνο μπουζούκι αλλά και άλλα παραδοσιακά όργανα :)

Βέβαια μη φανταστείς ότι θα είναι και πολύ ρεαλιστικό. Θα κάνει μπαμ ότι είναι vst.

VST Instrument εννοει ο ανθρωπος...
Οκ τωρα zestair; Αντιληπτο;
Σόρρυ, μη βαράτε! :oops:

Πάντως αν θέλεις έχω samples (σε wav) και αν χρησιμοποιείς REASON έχω και .sxt με μπουζούκι (και άλλα)!

Akai-''Voices of instabul''και ''Mediterranean''.Eκει θα βρεις μπουζουκι,αλλα

να ξερεις οτι παντα ειναι samples (καλης μεν ποιοτητας)και λειπει το ατιμο αυτο το feeling!

Uparxei. to bgazei h eteria pou bgazei kai to "Atmosphere"... Legetai "Ethnosphere" kai h eteria einai h sound Burst

Uparxei. to bgazei h eteria pou bgazei kai to "Atmosphere"... Legetai "Ethnosphere" kai h eteria einai h sound Burst
Θα'θελε το Ethnosphere να ειναι της ιδιας εταιριας με το Atmosphere.

Αγαπητε μαλλον σε μπερδεψε το κοινο τους σημειο δλδ το ...''sphere''

Το atmosphere ειναι της Spectrasonics.(Aσε που δεν αξιζει και πολλα το ethnosphere.)

Αν ψαξεις υπαρχουν δειγματα σε ΑΚΑΙ πολυ ρεαλιστικα.

Symfwno file taskor. Apla to ethnosphere exei mpouzouki kai loupes kai gia na grapseis esy.(An kai einai arketa klasmeno VST :D )

Eντελως! :lol: :lol: :lol:

Α!και κατι αλλο,για να μη φας επιπληξη εξ'ανοθεν(των αφεντικων :lol: )

γραφε στα Ελληνικα.

fretted instruments plugsound! το καλυτερο με διαφορα ηχο μπουζουκιου που εχω ακουσει! και γενικα οι ηχοι του ειναι πολυ καλη!

Trending...

Νέα θέματα

Back