λοιπον, σε αυτο το θεμα
http://www.noiz.gr/index.php?topic=175501.0
ειχα(με) υποσχεθει ενα τεστ αναμεσα σε αυτους τους δυο ενισχυτες!
το τεστ το καναμε μαζι με τους συμφορουμιτες ηρακλη και σκαντζο τους οποιους και θελω να ευχαριστησω που παιξαν τα κλιπακια!!
πριν σας πω τα συμπερασματα μου, θα ανεβασω τα βιντεακια τα κλιπ ηχου με καποιες πληροφοριες για το καθενα!
τελος να πω πως σκοπευα να τα βιντεοσκοπησω με την καμερα μου και να παρουμε τον ηχο εξωτερικα με ενα sm57 αλλα στο χαος που ζω δεν καταφερα να την βρω!για αυτο λοιπον δεν καταφερα να το βιντεοσκοπησω ακριβως οπως ηθελα.
να ενημερωσω πως ηχο εχουμε παρει απο το μικροφωνακι της μηχανης!
παρ ολα αυτα,πιστευω πως καποια συμπερασματα μπορουν να βγουν και μια κουβεντα μπορει να γινει!
στο πρωτο ακουμε και τους δυο ενισχυτες με ολα τα ποτενσιομετρα στην μεση!
η κιθαρα ειναι μια αμερικαν στανταρ που παιζει στην μεσαια θεση!
πρωτα ακουμε τον βοξ και επειτα τον φεντερ!
ακομα να αναφερω πως το θεματακι παιζεται και μια τριτη φορα με πατημενο το κουμπι''φατ'' στον μπλουζτζουνιορ.
εχουμε λοιπον στο πρωτο μερος βοξ, στο δευτερο φεντερ χωρις το φατ και στο τριτο φεντερ με φατ!
2o-olastimesi.mp3
http://www.noiz.gr/index.php?topic=175501.0
ειχα(με) υποσχεθει ενα τεστ αναμεσα σε αυτους τους δυο ενισχυτες!
το τεστ το καναμε μαζι με τους συμφορουμιτες ηρακλη και σκαντζο τους οποιους και θελω να ευχαριστησω που παιξαν τα κλιπακια!!
πριν σας πω τα συμπερασματα μου, θα ανεβασω τα βιντεακια τα κλιπ ηχου με καποιες πληροφοριες για το καθενα!
τελος να πω πως σκοπευα να τα βιντεοσκοπησω με την καμερα μου και να παρουμε τον ηχο εξωτερικα με ενα sm57 αλλα στο χαος που ζω δεν καταφερα να την βρω!για αυτο λοιπον δεν καταφερα να το βιντεοσκοπησω ακριβως οπως ηθελα.
να ενημερωσω πως ηχο εχουμε παρει απο το μικροφωνακι της μηχανης!
παρ ολα αυτα,πιστευω πως καποια συμπερασματα μπορουν να βγουν και μια κουβεντα μπορει να γινει!
στο πρωτο ακουμε και τους δυο ενισχυτες με ολα τα ποτενσιομετρα στην μεση!
η κιθαρα ειναι μια αμερικαν στανταρ που παιζει στην μεσαια θεση!
πρωτα ακουμε τον βοξ και επειτα τον φεντερ!
ακομα να αναφερω πως το θεματακι παιζεται και μια τριτη φορα με πατημενο το κουμπι''φατ'' στον μπλουζτζουνιορ.
εχουμε λοιπον στο πρωτο μερος βοξ, στο δευτερο φεντερ χωρις το φατ και στο τριτο φεντερ με φατ!
2o-olastimesi.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: