Παιδια θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα.Αγορασα προσφατα μονιτορ (http://www.krksys.com/krk-studio-monitor-speakers/rokit/rokit-8.html) και εχω δυστηχως προβλημα με τα μπασα ,μιας και το δωματιο μου ειναι σχετικα μικρο.Για να πω την αληθεια το φοβομουν αυτο πριν τα αγορασω αλλα ειναι τετοια η μουσικη που ασχολουμε που μικροτερα ηχεια δεν κανουν την δουλεια(ειχα παλιοτερα τα vl-x5 γι αυτο το λεω).
Για να μην σας κουραζω o αδερφος μου τοποθετησε 2 "σφουγγαρακια" στις πισω οπες των μονιτορ και ειδαμε αρκετα μεγαλη βελτιωση!Θελω ομως να σας ρωτησω αν αυτη η "εξυπναδα" που καναμε υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει ζημια στα ηχεια?
Εννοειται πως στις μελλοντικες αγορες μου ειναι τουλαχιστον ενα σετ μπασοπαγιδες αλλα προς το παρων μπορω να τα αφησω ετσι?
Για να μην σας κουραζω o αδερφος μου τοποθετησε 2 "σφουγγαρακια" στις πισω οπες των μονιτορ και ειδαμε αρκετα μεγαλη βελτιωση!Θελω ομως να σας ρωτησω αν αυτη η "εξυπναδα" που καναμε υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει ζημια στα ηχεια?
Εννοειται πως στις μελλοντικες αγορες μου ειναι τουλαχιστον ενα σετ μπασοπαγιδες αλλα προς το παρων μπορω να τα αφησω ετσι?