Βοηθεια για πωληση κιθαρων.

stratos1

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Καλησπερα σας,εχω καποιες κιθαρες που  πρεπει να πουλησω ,μουσικος δεν ειμαι ουτε εμαθα ποτε και παλευω ακομα!

Δεν γνωριζω  ποσο μπορουν να πουληθουν.Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τις τιμες πωλησης μιας και πρεπει να αγορασω gaming laptop

για editing.Στην κατοχη μου βρισκονται οι ηλεκτρικες περιπου 14,15 χρονια.

Οι κιθαρες ειναι:

Cort ηλεκτροακουστικη

IMG_20210512_191855.jpg

IMG_20210512_191902.jpg

IMG_20210512_191908.jpg

IMG_20210512_191915.jpg

Washburn ακουστικη

IMG_20210512_192101.jpg

IMG_20210512_192113.jpg

Reverend Ron Asheton Flying V με σκληρη θηκη.

IMG_20210512_192203.jpg
IMG_20210512_192219.jpg

Fernandes Ravelle sustainer με σκληρη θηκη

IMG_20210512_192341.jpg
IMG_20210512_192350.jpg

IMG_20210512_192401.jpg

Fender Stratocaster Usa με Texas special

IMG_20210512_192438.jpg
IMG_20210512_192443.jpg
IMG_20210512_192502.jpg

Fender Stratocaster Mexico Dimarzio μαγνητες,Floyd rose II και την εχω κανει scalloped.

IMG_20210512_192609.jpg
IMG_20210512_192622.jpg

Σας ευχαριστω πολυ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ψαχτο με την reverent.. στειλε τους mail
καλη ιδεα!δεν θυμαμαι καθολου και ποσο την ειχα παρει,πανε πολλα χρονια.Θυμαμαι μου την ειχε στειλει ο πωλητης και με υπογραφη ron asheton αλλα με τα χρονια σβηστηκε.

Τσεκαρε τα ενα ενα στο reverb.

Η american special strat (εαν ειναι τετοια) λογικα μπορει να δωθει γυρω στα 700-800 ευρω.

Τσεκαρε τα ενα ενα στο reverb.

Η american special strat (εαν ειναι τετοια) λογικα μπορει να δωθει γυρω στα 700-800 ευρω.
σε ευχαριστω πολυ!νομιζω οτι ειναι αυτο το μοντελο,δεν θυμαμαι κιολας.

H reverend είχε αρκετές V τις οποίες σταμάτησε, φοβούμενη την gibson. Κατά την γνώμη μου μην την δώσεις κάτω από χιλιάρικο.

H reverend είχε αρκετές V τις οποίες σταμάτησε, φοβούμενη την gibson. Κατά την γνώμη μου μην την δώσεις κάτω από χιλιάρικο.
δεν το ηξερα αυτο,ευχαριστω!

Μάλλον highway 1 είναι και όχι special.....

Τα 700-800 δεν αλλάζουν..
δεν θυμαμαι καθολου,μαλλον αυτη θα φυγει θα μπει στις αγγελιες του νοιζ.Ευχαριστω!

εψαξα και εγω λιγο δεν βρηκα και πολλες πληροφοριες,δεν κυκλοφορησε πολυ?εγινε μαλλον αυτο που λεει ο φιλος με τις μυνησεις της gibson.

δεν το ηξερα αυτο,ευχαριστω!

δεν θυμαμαι καθολου,μαλλον αυτη θα φυγει θα μπει στις αγγελιες του νοιζ.Ευχαριστω!

εψαξα και εγω λιγο δεν βρηκα και πολλες πληροφοριες,δεν κυκλοφορησε πολυ?εγινε μαλλον αυτο που λεει ο φιλος με τις μυνησεις της gibson.

H Reverend είχε το συγκεκριμένο μοντέλο για πολύ καιρό. Από όσο βλέπω εσύ έχεις και παλαιότερη έκδοση με το παλιό headstock γιατί σε κάποια φάση το άλλαξαν. Μάλιστα είχε ετοιμάσει και signature για τον Todd Evans (έναν hardcoreά) με μονό μαγνήτη (θαυμάστε εδώ):

αλλά ξαφνικά απέσυραν όλες τις V από το site, χωρίς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα η Todd Evans Signature μόλις είχε βγει και δεν ξέρω αν είχε καν διανομή στα καταστήματα. Αυτό για την Gibson δεν το ξέρω 100% αλλά είχε πετύχει ένα μοντέλο στο reverb στο οποίο υπήρχε η περιγραφή "final ever made" και ο πωλητής εξηγούσε ότι η απόσυρση έγινε για να μην υπάρχουν θέματα με την Gibson (https://reverb.com/item/35220895-reverend-volcano-the-final-one-2019-natural). Πάντως σε κάθε περίπτωση οι μεταχειρισμένες κάπου εκεί παίζουν.

BTW η Reverend βγάζει νέο signature μοντέλο: https://www.reverendguitars.com/guitars/ron-asheton-signature-model

7 ώρες πριν, D'Ailleurs είπε

H Reverend είχε το συγκεκριμένο μοντέλο για πολύ καιρό. Από όσο βλέπω εσύ έχεις και παλαιότερη έκδοση με το παλιό headstock γιατί σε κάποια φάση το άλλαξαν. Μάλιστα είχε ετοιμάσει και signature για τον Todd Evans (έναν hardcoreά) με μονό μαγνήτη (θαυμάστε εδώ):

ναι εμενα ειναι η πρωτη εκδοση,καλα αυτη με το μονο μαγνητη ειναι φοβερη!!πολυ ομορφη!!

σε ευχαριστω πολυ!νομιζω οτι ειναι αυτο το μοντελο,δεν θυμαμαι κιολας.
το serial στο σαιτ της fender μου βγαζει american deluxe του 2007,τι τιμες παιζουν αυτες?

το serial στο σαιτ της fender μου βγαζει american deluxe του 2007,τι τιμες παιζουν αυτες?

Η κιθάρα σου ΔΕΝ είναι American deluxe.

To site της Fender είναι γνωστό για τις αστοχίες του και την "αλλαΝτΑΛΛΩΝ" γενικη κατασταση του (τα μισα μοντελα ακομα και σημερα εχουν λαθος ή ελλειπη  specs....)   

H 2007 American Deluxe ειναι αυτη (ακομα και ενας ασχετος απο κιθαρες βλεπει τις συγκλονιστικες διαφορες):

https://reverb.com/price-guide/guide/12044-fender-american-deluxe-stratocaster-2007-sunburst

Η κιθάρα σου είναι αυτή (αν το φινιρισμα ειναι ματ δεν καταλαβαινω απο τη φωτο σου αν ειναι ή δεν ειναι) και 600-700 ευρώ είναι μια ρεαλιστική τιμή πώλησης 

https://www.fuzzfaced.net/highway-one-versione-2.html

ή (αν το φινιρισμα ειναι γυαλιστερο) αυτη

https://www.musicradar.com/reviews/guitars/fender-american-special-stratocaster-237197

και 600-700 ευρώ είναι μια ρεαλιστική τιμή πώλησης  (αν οι μαγνήτες ειναι εργοστασιακοι Texas special αυτη ειναι η κιθάρα)

Και στις δύο περιπτώσεις η κιθάρα δεν είναι original μια και έχει αλλαχτεί το pickguard και η γέφυρα (κάτι που μελλοντικά ΡΙΧΝΕΙ την αξία της κιθάρας)

H Reverend ειναι κορεατικη κιθαρα και οσο σπανια και αν ειναι μια και απευθυνεται σε niche market δυσκολα θα πουληθει σε τιμη μεγαλυτερη απο 600 ευρω (αν πουληθει...)

H Reverend ειναι κορεατικη κιθαρα και οσο σπανια και αν ειναι μια και απευθυνεται σε niche market δυσκολα θα πουληθει σε τιμη μεγαλυτερη απο 600 ευρω (και αν)
Ανάλογα τη ζήτηση, μπορεί να πιάσει και 900

Ανάλογα τη ζήτηση, μπορεί να πιάσει και 900

Στο ebay ισως...στην Ελλαδα αυτα τα νουμερα ανηκουν στη σφαιρα του wishfull thinking.

Υπαρχει λογος που οι ιδιες και ιδιες κιθαρες βρισκονται στο site των αγγελιων του ΝΟΙΖ εδω και....5ετια...

Αν δεν γραφει πανω η κιθαρα Fender ή Gibson....στην Ελλαδα απλα την παντρευεσαι (ή την σκοτωνεις) 

Αν δεν γραφει πανω η κιθαρα Fender ή Gibson....στην Ελλαδα απλα την παντρευεσαι (ή την σκοτωνεις)
Αυτό είναι σωστό

Υπαρχει λογος που οι ιδιες και ιδιες κιθαρες βρισκονται στο site των αγγελιων του ΝΟΙΖ εδω και....5ετια...
Γιατί οι πωλητές δεν γνωρίζουν για το ebay και το reverb. Ή δεν θέλουν να ασχοληθούν

Γιατί οι πωλητές δεν γνωρίζουν για το ebay και το reverb. Ή δεν θέλουν να ασχοληθούν

Έτσι και βγει το 60% των κιθαρων που υπάρχουν στις αγγελίες του Noiz στις ΤΙΜΕΣ που ζητάνε οι ιδιοκτήτες τους στο reverb η στο ebay θα έχουμε  ΑΚΟΜΑ έναν λόγο να ΓΕΛΑΕΙ ο κόΖμος μαζί μας... (καλά αν βάλουμε και τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ θα γίνει stand up comedy η φάση)

Τι χρώμα είναι αυτή?
λευκη σαν κρεμ περιπου.

Η κιθάρα σου ΔΕΝ είναι American deluxe.

To site της Fender είναι γνωστό για τις αστοχίες του και την "αλλαΝτΑΛΛΩΝ" γενικη κατασταση του (τα μισα μοντελα ακομα και σημερα εχουν λαθος ή ελλειπη  specs....)   

H 2007 American Deluxe ειναι αυτη (ακομα και ενας ασχετος απο κιθαρες βλεπει τις συγκλονιστικες διαφορες):

https://reverb.com/price-guide/guide/12044-fender-american-deluxe-stratocaster-2007-sunburst

Η κιθάρα σου είναι αυτή (αν το φινιρισμα ειναι ματ δεν καταλαβαινω απο τη φωτο σου αν ειναι ή δεν ειναι) και 600-700 ευρώ είναι μια ρεαλιστική τιμή πώλησης 

https://www.fuzzfaced.net/highway-one-versione-2.html

ή (αν το φινιρισμα ειναι γυαλιστερο) αυτη

https://www.musicradar.com/reviews/guitars/fender-american-special-stratocaster-237197

και 600-700 ευρώ είναι μια ρεαλιστική τιμή πώλησης  (αν οι μαγνήτες ειναι εργοστασιακοι Texas special αυτη ειναι η κιθάρα)

Και στις δύο περιπτώσεις η κιθάρα δεν είναι original μια και έχει αλλαχτεί το pickguard και η γέφυρα (κάτι που μελλοντικά ΡΙΧΝΕΙ την αξία της κιθάρας)

H Reverend ειναι κορεατικη κιθαρα και οσο σπανια και αν ειναι μια και απευθυνεται σε niche market δυσκολα θα πουληθει σε τιμη μεγαλυτερη απο 600 ευρω (αν πουληθει...)
ευχαριστω για την απαντηση,με βοηθησες πολυ,μαυρο γυαλιστερο ειναι.

Έτσι και βγει το 60% των κιθαρων που υπάρχουν στις αγγελίες του Noiz στις ΤΙΜΕΣ που ζητάνε οι ιδιοκτήτες τους στο reverb η στο ebay θα έχουμε  ΑΚΟΜΑ έναν λόγο να ΓΕΛΑΕΙ ο κόΖμος μαζί μας... (καλά αν βάλουμε και τις ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ θα γίνει stand up comedy η φάση)
Ρε δε μιλάω για αυτές που είναι για "γνώστες" και "διαλεγμένες ανάμεσα από 1000 άλλες". Μιλάω για μοντέλα που εδώ δεν περπατάνε αλλά σε άλλες χώρες τις ψάχνουν με το κυάλι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back