Η κιθαρα ειναι HSH......θελω να βγαλω τον μεσσαιο και να αφησω τους 2 διπλους......εχω 1 volume και 1 Push-pull tone! Επειδη δεν θελω να αγορασω αδικα 3θεσιο επιλογεα,αλλα να κρατησω πανω αν γινεται τον 5θεσιο....πως μπορω να τον εκμεταλευτω? διοτι φανταζομαι αν αφαιρεσω τον μεσσαιο,στη θεση 3 δεν θα κανει τιποτα! Εχω βρει καποια wirings αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω διοτι οπως ειπα εχω πανω push pull για tone και δεν βρηκα αντιστοιχο wiring
Η συνδεση που θελω ειναι η εξης :
1. Bridge full
2.
3. Bridge + neck full
4.
5. Neck full
Τις θεσεις 2-4 τις αφηνω κενες για διαφορες γνωμες...ομως θελω μαζι με τις γνωμες και τις συνδεσμολογιες..... :-[
Καποιες σκεψεις ειναι να παιζουν σε μια οι εξωτερικοι απο bridge+neck, και στην αλλη οι εσωτερικοι απο bridge+neck. ιδεα ειναι στην μια να παιζει ο bridge in parallel και στην αλλη o neck in parallel....
Η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερουν τετοιες συνδεσμολογιες απλως δεν θελω να αλλαξω τον 5θεσιο ,οπως και θελω σε καθε περιπτωση να μπορω να χρησιμοποιω το Push pull για coil split,οποτε κανω οποια συνδεσμολογια ειναι εφικτη δεν εχω απαιτησεις,απλως δεν μπορω να βρω ακριβες διαγραμμα γι αυτο που θελω......οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!
Ευχαριστω....
Η συνδεση που θελω ειναι η εξης :
1. Bridge full
2.
3. Bridge + neck full
4.
5. Neck full
Τις θεσεις 2-4 τις αφηνω κενες για διαφορες γνωμες...ομως θελω μαζι με τις γνωμες και τις συνδεσμολογιες..... :-[
Καποιες σκεψεις ειναι να παιζουν σε μια οι εξωτερικοι απο bridge+neck, και στην αλλη οι εσωτερικοι απο bridge+neck. ιδεα ειναι στην μια να παιζει ο bridge in parallel και στην αλλη o neck in parallel....
Η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερουν τετοιες συνδεσμολογιες απλως δεν θελω να αλλαξω τον 5θεσιο ,οπως και θελω σε καθε περιπτωση να μπορω να χρησιμοποιω το Push pull για coil split,οποτε κανω οποια συνδεσμολογια ειναι εφικτη δεν εχω απαιτησεις,απλως δεν μπορω να βρω ακριβες διαγραμμα γι αυτο που θελω......οποιος γνωριζει ας με βοηθησει!

Ευχαριστω....