Φίλε Ιxenos
καταρχην no-offence στην ερώτηση που σου έκανα... Νομίζω ότι το πήρες στραβα. Δεν αμφισβητώ καθόλου ούτε τις μετρήσεις που έκανες ούτε τίποτα, και μάλιστα είναι πιο αξιόπιστες από τις δικές μου, αφού εγώ δεν μέτρησα την απόκριση του ηχείου, αλλά του ηχείου και του χώρου. Από την άλλη, έχω να πω ότι απόσο ξέρω, αυτός ο τρόπος που περιέγραψες δεν εξομοιώνει την απόκριση του ηχείου σε ανηχοικό θάλαμο, γιατί πολύ απλά για να γίνει το deconvolution σωστά και να πάρεις την σωστή απόκριση συχνότητας τελικά, απαιτούνται τα δεδομένα ολόκληρης της κρουστικής απόκρισης. Με αυτό το 1 m από το δάπεδο και από το μικρόφωνο όμως που λες, προκύπτει ότι μετράς μόνο τα πρώτα 3.5 ms αυτής. Είναι αρκετά αυτά?
Κατα τ'άλλα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και δεν θεωρώ ότι η Dynaudio είναι μια εταιρεία που σερβίρει πατάτες για χαβιάρι... Δηλαδή, ακομα και εάν θεωρείς ότι το ΒΜ5Α, δεν είναι ΤΟ μονιτορ, δεν μπορείς να το βγάλεις και χαιφιντελάτο... Και αναλυτικότητα έχει, και κυρίως στην μεσαία περιοχή είναι αρκετά αξιόπιστο. Σίγουρα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα μόνιτορ, αλλά θεωρώ ότι για τα λεφτά του είναι ένα τίμιο ηχείο -και οκ δέχομαι ότι ίσως να το εχω υπερεκτιμήσει, αλλά μέχρι τώρα με εχει βγάλει ασπροπροσωπο... Πέφτω τόσο έξω -όχι ως προς το χρώμα του προσώπου μου... :lol: :lol: :lol: ??