- Πόντοι
- 8
Συμφορουμητες γεια σας
Οπως λεει και ο τιτλος,ο ενισχυτης που μολις παρελαβα μου παρουσιαζει εντονο θορυβο.Απο οσο μπορω να καταλαβω μαλλον κατι τρεχει με καποια απο τις λαμπες.Να σημειωσω εδω οτι δεν εχω ξανασυναντησει παρομοιο προβλημα και συμπεραινω μονο απο περιγραφες τριτων.Τι θα μπορουσα να κανω για να σιγουρευτω οτι οντως εκει ειναι το προβλημα?(Στα ηλεκτρονικα/λαμπες/λαμπτηρες/τσιπς/πατατες κλπ κλπ ειμαι σκραπας)
facts:
ειτε με συνδεμενη κιθαρα ειτε χωρις δεν υπαρει διαφορα
ανοικτο/κλειστο volume κιθαρας δεν υπαρει διαφορα
δοκιμασα καλωδια και μπριζες
στο σταντ μπαϊ ο ενισχυτης ειναι αθορυβος
στο pentode mode αυτος ο θορυβος ειναι δυνατοτερος απο οτι στο triode.
οταν ψιλωνω τα watts δυναμωνει και ο θορυβος
οταν πειραζω το depth knob αλλαζει τονικοτητα
οταν ανοιξω το tremolo ο θορυβος γινεται παλμικος(ενα καινουριο εφε για την επομενη δημιουργια μου?)
τελος δεν επιρεαζεται απο το volume/boost knob.
Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη.
ΥΓ.ΜΑΜΩ την ατυχια μου δλδ,περιμενα πανω απο 15 μερες και παρελαβα ενισχυτη με προβλημα.
Οπως λεει και ο τιτλος,ο ενισχυτης που μολις παρελαβα μου παρουσιαζει εντονο θορυβο.Απο οσο μπορω να καταλαβω μαλλον κατι τρεχει με καποια απο τις λαμπες.Να σημειωσω εδω οτι δεν εχω ξανασυναντησει παρομοιο προβλημα και συμπεραινω μονο απο περιγραφες τριτων.Τι θα μπορουσα να κανω για να σιγουρευτω οτι οντως εκει ειναι το προβλημα?(Στα ηλεκτρονικα/λαμπες/λαμπτηρες/τσιπς/πατατες κλπ κλπ ειμαι σκραπας)

facts:
ειτε με συνδεμενη κιθαρα ειτε χωρις δεν υπαρει διαφορα
ανοικτο/κλειστο volume κιθαρας δεν υπαρει διαφορα
δοκιμασα καλωδια και μπριζες
στο σταντ μπαϊ ο ενισχυτης ειναι αθορυβος
στο pentode mode αυτος ο θορυβος ειναι δυνατοτερος απο οτι στο triode.
οταν ψιλωνω τα watts δυναμωνει και ο θορυβος
οταν πειραζω το depth knob αλλαζει τονικοτητα
οταν ανοιξω το tremolo ο θορυβος γινεται παλμικος(ενα καινουριο εφε για την επομενη δημιουργια μου?)
τελος δεν επιρεαζεται απο το volume/boost knob.
Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη.
ΥΓ.ΜΑΜΩ την ατυχια μου δλδ,περιμενα πανω απο 15 μερες και παρελαβα ενισχυτη με προβλημα.