- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Όντως το είπες ρε μπαγάσα. Πως σου ήρθε; Τελικά είσαι μπροστά...Εγω το ειπα και χθες να στειλουμε Rotting Christ αλλα δεν θελατε.... :roll: :roll:
Ειναι ειρωνικο αυτο τωρα η οχι?... :roll: :roll: :roll:Όντως το είπες ρε μπαγάσα. Πως σου ήρθε; Τελικά είσαι μπροστά...Εγω το ειπα και χθες να στειλουμε Rotting Christ αλλα δεν θελατε.... :roll: :roll:
Όχι δεν είναι ειρωνικό, απλώς σιγοντάρω το χιούμορ σου. Τυπική παρεξήγηση ένεκα του γραπτού λόγου.Ειναι ειρωνικο αυτο τωρα η οχι?... :roll: :roll: :roll:
Όχι δεν είναι ειρωνικό' date=' απλώς σιγοντάρω το χιούμορ σου. Τυπική παρεξήγηση ένεκα του γραπτού λόγου.Ειναι ειρωνικο αυτο τωρα η οχι?... :roll: :roll: :roll:[/quote']
Σορρυ...Καταλαβα λαθος!!! :lol:
Και γιατι παρακαλω να φάνε ignore; Οι τυποι εχουν απιστευτο σωου και για μια φορα ας δουμε κατι διαφορετικο απο κ****α να κουνιουντε!Eνταξει εδω που τα λεμε ειναι μεγαλο ξερασμα οι τυποι!
Δε ξερω αν ειναι σατανιστες η οτιδηποτε αλλα πρεπει να το φανε το ignore απο τη EUROVISION.
Τωρα οσον αφορα αυτο το περιεργο συνδεσμο καταστηματαρχων και μπλα μπλα μπλα πρεπει να φανε κι αυτοι ignore γιατι ανεβασαν τη τιμη του σουβλακιου κι εγω τσαντιζομαι με την ανοδο της τιμης του σουβλακιου! :evil:
Φυσικα και τα προτιμω αλλα σε 25 χωρες ας μην εχουμε 25 κ*****α...και με 24 ευχαριστημενος θα ειμαι![]()