Βοηθάτε Χριστιανοί

Γιατί να γελάσουμε? Δεν κατάλαβα?

Μια χαρά τα λένε οι άνθρωποι!

Ουυυυυυυ σατανιστές ουυυυυυ 666 ουυυυυυυυυυυ :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελικά πρέπει να γίνω "σατανιστής". Είναι ο καλύτερος δρόμος προς την δημοσιότητα :D

Εγω το ειπα και χθες να στειλουμε Rotting Christ αλλα δεν θελατε.... :roll: :roll:

Θα ειχαμε καλυτερη τυχη!! :twisted:

Εγω το ειπα και χθες να στειλουμε Rotting Christ αλλα δεν θελατε.... :roll: :roll:
Όντως το είπες ρε μπαγάσα. Πως σου ήρθε; Τελικά είσαι μπροστά...

Αυτος ο "Πανελληνιος Συνδεσμος" δεν αποτελλειται απο τους καταστηματαρχες που εχουν τα διαφορα ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΜΠΑΡ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ & ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ με τις υψηλότερες τιμες στον πλανητη????

Αυτοι οι κυριοι δεν μας πουλανε το σουβλακι 700 δρχ. (απο 130 που εκανε πριν το ευρω) ,τον καφε 1500 δρχ (απο 300) ,την μπυρα 2500 δρχ (απο 500) & εχουν κανει ενα απλο οικογενειακο μεσημεριανο γευμα ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ??

Εχουν μουτρα να "νοιαζονται" για την ΕΛΛΑΔΑ,οι αλητες??? :twisted:

Όντως το είπες ρε μπαγάσα. Πως σου ήρθε; Τελικά είσαι μπροστά...
Ειναι ειρωνικο αυτο τωρα η οχι?... :roll: :roll: :roll:

Εγω δεν το ανεφερα για να δειξω πως ειμαι μπροστα...απλα επειδη το ειχα αναφερει κι εγω σε αλλο thread χθες...και δεν ειχε σχολιαστει καθολου... :oops: :oops:

Δεν νομιζω να ειρωνευτηκε...μαλλον σοβαρα το ελεγε...Κι εγω μεσα παιδια αλλα γιατι Rotting Christ παλι;

Να στειλουμε καλυτερα τπτ Emerald Sun η Phantom Lord να ανοιξουν το στομα τους τα παιδιά και να τους φυγουν τα σογόνια των σκυλάδων

Όχι δεν είναι ειρωνικό, απλώς σιγοντάρω το χιούμορ σου. Τυπική παρεξήγηση ένεκα του γραπτού λόγου. :)

Όχι δεν είναι ειρωνικό' date=' απλώς σιγοντάρω το χιούμορ σου. Τυπική παρεξήγηση ένεκα του γραπτού λόγου. :)[/quote']
Σορρυ... :oops: Καταλαβα λαθος!!! :lol:

Μου φαίνεται θα ψηφίσω για πρώτη φορά φέτος... ευχαριστώ για το link Wow!! :lol: 8)

Eνταξει εδω που τα λεμε ειναι μεγαλο ξερασμα οι τυποι!

Δε ξερω αν ειναι σατανιστες η οτιδηποτε αλλα πρεπει να το φανε το ignore απο τη EUROVISION.

Τωρα οσον αφορα αυτο το περιεργο συνδεσμο καταστηματαρχων και μπλα μπλα μπλα πρεπει να φανε κι αυτοι ignore γιατι ανεβασαν τη τιμη του σουβλακιου κι εγω τσαντιζομαι με την ανοδο της τιμης του σουβλακιου! :evil:

Eνταξει εδω που τα λεμε ειναι μεγαλο ξερασμα οι τυποι!
Δε ξερω αν ειναι σατανιστες η οτιδηποτε αλλα πρεπει να το φανε το ignore απο τη EUROVISION.

Τωρα οσον αφορα αυτο το περιεργο συνδεσμο καταστηματαρχων και μπλα μπλα μπλα πρεπει να φανε κι αυτοι ignore γιατι ανεβασαν τη τιμη του σουβλακιου κι εγω τσαντιζομαι με την ανοδο της τιμης του σουβλακιου! :evil:
Και γιατι παρακαλω να φάνε ignore; Οι τυποι εχουν απιστευτο σωου και για μια φορα ας δουμε κατι διαφορετικο απο κ****α να κουνιουντε!

Μουσικα ειναι σε μεγαλο επιπεδο, το κομματι ειναι πιασαρικο...οι μασκες σε πειραξαν; Ελεος δηλαδη που ειναι το ξερασμα;

Προσωπικα πιο πολυ αηδιαζω με την Βισση και την Παπαριζου παρα με δυο μασκες

Eλα βρε Chaostar αφου εισαι αλανιαρης...σε εχω παρει γραμμη..και ειμαι σιγουρος οτι προτιμας σε κατι τετιους διαγωνσισμους κω......α!!!

Και φετος θα εχει πολυ...λαρακικω!!!!

Φυσικα και τα προτιμω αλλα σε 25 χωρες ας μην εχουμε 25 κ*****α...και με 24 ευχαριστημενος θα ειμαι :P

Φυσικα και τα προτιμω αλλα σε 25 χωρες ας μην εχουμε 25 κ*****α...και με 24 ευχαριστημενος θα ειμαι :P

:D :D :D :D :D

Μαζι σου ζημιαρη...σωστος!!!!!!!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back