Vocal Samples

Comfis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας παίδες.. έχω ερώτηση για τη διευκόλυνση της σύνθεσης του επόμενου τραγουδιού μ.

Προσπαθώ να φτιάξω μουσικές ηλεκτρονικές και για να έχετε μια εικόνα με εμπνέουν τύποι όπως Gramatik, RJD2, Pretty lights, Frenic κλπ κλπ! Το θέμα της μουσικής το αντιμετωπίζω.. αλλά έχω ερώτηση για το που μπορώ να βρω samples από vocals αντίστοιχης λογικής με αυτά που χρησιμοποιούν τέτοιοι djs. Και επίσης αυτά είναι free to use?

Διαφωτίστε το μικρό και άσχετο comfi! Ευχαριστώωωω

σε ευχαριστώ μαραθώνα!! θα τσεκάρωωω! Τα όχι free δεν σε εμπλέκουν σε κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων προφανώς?

Κι εγώ ψάχνω να βρω αλλά δυστυχώς σε free δεν υπάρχουν και πάρα πολλά... Εγώ πλέον ή φτιάχνω μόνος μου από εδώ κι από εκεί (φέρνω γνωστούς κι ηχογραφούν) ή κόβω ράβω από ταινίες/τραγούδια κλπ... Κάποια στιγμή ίσως τα σκάσω ΑΝ βρω κάνα καλό πακέτο... :-X

φίλε φάνκι και εγώ όταν απογοητευτώ από τα free εκεί θα καταλήξω.. ηχογράφηση από ταινίες κλπ κλπ !! καλό κουράγιο

αν υποθέσουμε ότι δεν με πειράζει να πληρώσω για a cappella samples στο στυλ της μουσικής που χρησιμοποιούν οι παραπάνω μουσικοί, έχει κάποιος να προτείνει κάτι? ψάχνω ψάχνω και τπτς δεν βρίσκω

Comfis είπε:
Γεια σας παίδες.. έχω ερώτηση για τη διευκόλυνση της σύνθεσης του επόμενου τραγουδιού μ.

Προσπαθώ να φτιάξω μουσικές ηλεκτρονικές και για να έχετε μια εικόνα με εμπνέουν τύποι όπως Gramatik, RJD2, Pretty lights, Frenic κλπ κλπ! Το θέμα της μουσικής το αντιμετωπίζω.. αλλά έχω ερώτηση για το που μπορώ να βρω samples από vocals αντίστοιχης λογικής με αυτά που χρησιμοποιούν τέτοιοι djs. Και επίσης αυτά είναι free to use?

Διαφωτίστε το μικρό και άσχετο comfi! Ευχαριστώωωω
Γιατι δεν φτιαχνεις τα δικα σου? Ηχογραφησε τον εαυτο σου η καποιον φιλο σου η φιλη σου...να λενε τις φρασουλες που θες και μετα χρησιμοποιησε διαφορα plugin για να παιξεις με αυτα....να κανεις πχ την αντρικη φωνη γυναικεια....βαλεις εφε οτι σου ερθει στο μυαλο εκεινη την ωρα 8).

αυτά φίλε dreamdancer είναι πολύ δημιουργικά , είναι γαμάτα.. πρέπει να το πάρω απόφαση να πειραματιστώ και με τέτοιααα!! για επεξεργασία samples έχεις να προτείνεις κάτι καλό και φρι?

Φίλε μάραθον, το "καλό και φρι" θα μπορούσε να ισχύει για το σοφτγουερ, γι'αυτό ρώτησα !

Αλλά και πληρωμένο να είναι κάποιο, μια χαρά θα είναι αν είναι σχετικά εύχρηστο.. σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ..

αυτό το  κλιπ που έστειλες, είναι φτιαγμένο από σένα από το μηδέν? χρησιμοποίησες σάμπλς από κάπου;με τη βοήθεια του τελευταίου προγράμματος που πρότεινες??

ωραία πράγματα σε κάθε περίπτωση.

Comfis είπε:
αυτό το  κλιπ που έστειλες, είναι φτιαγμένο από σένα από το μηδέν? χρησιμοποίησες σάμπλς από κάπου;
Σε αυτό το κλιπ, τη βασική δομή έχει φτιάξει ο συνάδελφος Superfunk. Εγώ έχω προσθέσει κάποιες κιθάρες, γιατί είναι άμπαλος και τα vocals είναι από το software Vocalforge.

funky_bassman είπε:
Κι εγώ ψάχνω να βρω αλλά δυστυχώς σε free δεν υπάρχουν και πάρα πολλά... Εγώ πλέον ή φτιάχνω μόνος μου από εδώ κι από εκεί (φέρνω γνωστούς κι ηχογραφούν) ή κόβω ράβω από ταινίες/τραγούδια κλπ...
Τι διάρκειας πρέπει να είναι το sample, για να είναι νόμιμη η χρήση του;

Πρέπει να είναι από αγορασμένη κόπια ή μπορει να είναι πχ και από το youtube;

mustafank είπε:
Τι διάρκειας πρέπει να είναι το sample, για να είναι νόμιμη η χρήση του;

Πρέπει να είναι από αγορασμένη κόπια ή μπορει να είναι πχ και από το youtube;
bump!

γνωρίζει κάποιος από σας, επ'αυτού;

Ακόμα, αν ο ήχος, που θα γίνει sampled είναι από τη δημόσια τηλεόραση, πχ ειδήσεις ή κάποια ενημερωτική εκπομπή, χρειάζεται και πάλι άδεια;

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back