- Πόντοι
- 48
Ευχαριστω Χαρη, νομιζω εκανα παραπανω λαθη αλλα τα κομματια δε τα εχω ''μελετησει'' και πολυHaris είπε:Μπύρο, ωραίο, λυμένο παίξιμο - παρά τα κανα-δυο λαθάκια - και καλός ήχος δεδομένων των συνθηκών (και πολύ γρήγορο δεξί χέρι στο 'Murders...'!).
Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω και τόσο δραματική διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το HD. Το έχεις δοκιμάσει σε χαμηλό φωτισμό, π.χ. σε club;
Αν μπορέσεις κάποια στιγμή, βάλε το κάπου που να πιάνει όλη τη μπάντα (ηχητικά κυρίως, γιατί είναι δύσκολο να βρεις καλή γωνία λήψης και να έχεις και καλό ήχο).
Α, και φόρεσε μια μπλούζα! Υπάρχουν και κορίτσια στο φόρουμ και τα σκανδαλίζεις! ;D
Ειδικα το Last in Line μπορω να πω οτι ειναι αρκετα δυσκολο κομματι και τα λαθη γενικα ειναι θεμα δεσιματος στη μπαντα μιας και ειμαστε καινουργιο group
Σε χαμηλο φωτισμο δεν το εχω δοκιμασει του εχω κανει όμως firmware update για αυτο το θεμα
Το Zoom το πηρα κυρίως για να γραφω εμενα στις πρόβες για να βλέπω τα λάθη μου
Στην επόμενη όμως θα το βαλω κεντρο ώστε να ''πιάνει'' τα πάντα αλλά θα είναι μπροστα από τα τυμπανα
Μπλούζα δε πάιζει να βάλω! Ιδρώνω πάρα πολύ!
ΥΓ Τα τυμπανα αυτά είναι Castler η κάσα ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
edit:
Στο θεμα ''συγκρισης'' με το HD δε ξερω αν αξιζει η διαφορα των 95 με 250 ευρω γιαυτό και πήρα το απλό μαζι με τροφοδοτικό, 16GB καρτα, τρίποδο μικρό, φορτιστη για μπαταρίες και μπαταρίες
Γενικα κοιταξτε το θεμα των επαναφορτιζόμενων ΑΞΙΖΟΥΝ!
Πήρα φορτιστη FischerAmps για 4xAA ή ΑΑΑ και φορτιστη για 9V μπαταρίες μαζι με 8 μπαταριες FischerAmps 2850MhA και 2 μπαταριες 9V FischerAmps
Τελευταία επεξεργασία από moderator: