Vigier

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Mπορω να βρω Vigier εντος Αττικης,εκτος απο τον Νακα.Περασα απο εκει το Σαββατο ζητησα να παραγγειλω μια custom, μου ειπαν οτι χθες θα με επαιρναν να μου πουν τιμη και ποτε θα ερθει,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...που να τους ζητουσα και δανεικα!!!

Mπορω να βρω Vigier εντος Αττικης' date='εκτος απο τον Νακα.Περασα απο εκει το Σαββατο ζητησα να παραγγειλω μια custom, μου ειπαν οτι χθες θα με επαιρναν να μου πουν τιμη και ποτε θα ερθει,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...που να τους ζητουσα και δανεικα!!![/quote']
Από όπου και να την ζητήσεις μέσω Νάκα δεν θα την πάρεις??? :roll:

Ψύλλους στ' άχυρα ψάχνεις...

Και συ άντρα θέλεις τώρα τον θέλεις?

Aυτο μαγκα μου δεν θα το σχολιασω καλυτερα.........

Οσο για το αλλο,δικιο εχεις

Aυτο μαγκα μου δεν θα το σχολιασω καλυτερα.........
Και καλά θα κάνεις, δεν περίμενα και σχόλιο, στο ELLADA ζεις.

Και πάλι καλά να λέμε κάποτε θυμάμαι ο ΝΑΚΑΣ ήταν κυριολεκτικά σχεδόν μονοπώλιο!!!

Δεν μπορείς να την πάρεις απο κάπου αλλού εκτός του επισήμου αντιπροσώπου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό το περί "zero fret" που προμοτάρει η Vigier πρώτη φορά το προσέχω...

Κάνει όντως όλα αυτά που υπόσχεται;

Το zero fret επιτρέπει να αλλάζεις εύκολα πάχη χορδών και να ακούγονται οι ανοικτές χορδές όπως και στα άλλα τάστα.

Μιλησα και εγω μεσω email με τον τον ιδιο τον P.Vigier,μεσα σε 1 ωρα ειχε απαντησει.Μου ειπε να συννενοηθω με τον Νακα...

Ωραιοι επαγγελματιες.....ερχονται οι πελατες σε αυτους και εκεινοι τους διωχνουν!!!

Επειδη και εγω εργαζομαι σαν συμβουλος πωλησεων σε μεγαλη πολυεθνικη,αν δεν απαντησουν και μετα την σημερινη μου κρουση,θα τα ακουσουν μια χαρα,αλλα απο κοντα,οχι απο τηλ!!!!

Μην τους παρεξηγείτε, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...

Μην τους παρεξηγείτε, οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...

:lol: :lol: :lol: :lol: σωστοοοοοοοςςςςς...ςςςς (αν και υπάρχουν ψιλοεξεραίσεις....)

Καλα,καλα..αν δεν εχουν παρει τηλ εως και την παρασκευη,θα παω απο εκει μαζι με τα εμαιλ του P.Vigier,και θα τους κανω ρομπα για να μη νομιζουν οτι εχουν να κανουν με παιδακια 18 χρονων...

antouan_z κυνήγησε το!

Ελπίζω σε λυση του προβλήματος...

Ακουστε τι εγινε αγαπητοι φιλοι....

Δεν με ειχαν παρει τηλ εως και εχθες το βραδυ,ετσι λοιπον στα καπακια στελνω mail στον P.Vigier kαι του εξηγω την κατασταση,οτι δηλαδη δεν γινεται να απαντα ο ιδιος ο κατασκευαστης σε εναν κοινο καταναλωτη σε 25 λεπτα και να μην μπορει ο αντιπροσωπος να επικοινωνησει μεσα σε 4 μερες.

Σε 30 lepta λαμβανω απο τον υπευθυνο του Νακα στην Παιανια mail στο οποιο με λιγα λογια,τα μπαλωνε λεγοντας οτι ελειπε απο το γραφειο του και δεν ειχε μιλησει με Vigier,eno την Τριτη μου ελεγαν οτι εκεινος δεν τους απαντα απο Γαλλια.Μου απαντα επισης και ο P.Vigier zητωντας μου συγγνωμη και με διαβεβαιωνει οτι ενημερωσε ο ιδιος τον Νακα(τους ξεχεσε δηλαδη)...

Σημερα το πρωι μου στελνουν 2 email για το πως θελω να ειναι η κιθαρα και τελικα την παρηγγειλα,αλλα μιλησα και στο τηλ μαζι τους.

Φερθειτε σαν εππαγελματιες,γιατι δυστυχως μονο ετσι καταλαβαινουν,εχουν χεσ...α,τα παιδια που απλα θελουν μια κιθαρα.

Τι να κανουμε......

Μην τους παρεξηγείτε' date=' οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν ένα τίτλο που δικαιωματικά στην συνείδησή μας τους έχει απονεμηθεί "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"...[/quote']
8O

Μπράβο, μπράβο… Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά, αν δεν ήταν και αυτός ο περίεργος τύπος ο monsieur P.Vigier να χαλάει την πιάτσα και την ησυχία τους ίσως τα πήγαιναν ακόμα καλύτερα…

¶ντε και Champions League…(αφού είναι δικαιωματικά πρωταθλητές Ελλάδας).

:D

γιατι δεν τα λετε τα παραπονα σας στους ιδιους και τα λετε σε εμας?ο νακας και ο νακας και ο νακας!!!! 8O

Φιλε WhiteNoise μου φαινεται δεν βλεπεις το post μου..αν δεν τα ειπα σε αυτους και τους ξεμπροστιασα στον P.Vigier ,σε ποιους τα ειπα παλικαρι μου?Σ σενα μηπως?

Η δουλεια μου εχει να κανει καθημερινως με εκατονταδες πελατες απο εσωτερικο και εξωτερικο και αν ειναι κατι που γνωριζω φιλε ειναι οι πωλησεις και το μαρκετινγκ,για αυτο χαλαρωσε..Δεν σου ζητησαμε λυση,απλως παραθετουμε τα γεγονοτα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back