Και θα το ξαναπώ ότι η συγκεκριμένη δεν έχει και πολύ σχέση με ψηφιακή. Απλά την κυκλοφόρησαν με μιντι μαγνήτη της ρολαντ' date=' κάτι που πολλοί το κάνουν είδη εδώ και 20 χρόνια.
Οπότε σιγά την επανάσταση![/quote']
αλλα δεν θελει midi η usb καλωδιο
Γιατί αυτές που σου λέω ήθελαν μιντι ή Usb καλώδιο;αλλα δεν θελει midi η usb καλωδιο
ειναι ομως και ψηφιακη :wink:Γιατί αυτές που σου λέω ήθελαν μιντι ή Usb καλώδιο;αλλα δεν θελει midi η usb καλωδιο
Αυτό που λες αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι δεν ανήκει στις λεγόμενες ψηφιακές!
edit: Μόλις πρόσεξα ότι το σκότωσα το ήδη (είδη έγραψα :lol: ) !
Ποιος είναι ο "Ben" των "others"?Τυχαινει αυτη τη φορα να συμφωνω με "τους αλλους" :lol: :lol:
Eγω ειμαι η Juliet,προσπαθω να με εμπιστευτουν για να τους τη φερω:lol:Τυχαινει αυτη τη φορα να συμφωνω με "τους αλλους" :lol: :lol:
Ποιος είναι ο "Ben" των "others"?
Εμείς έχουμε τον Jack μας... :lol: :lol:
Just kidding of course:lol: :lol:
Eγω ειμαι η Juliet' date='προσπαθω να με εμπιστευτουν για να τους τη φερω:lol:Τυχαινει αυτη τη φορα να συμφωνω με "τους αλλους" :lol: :lol:
Ποιος είναι ο "Ben" των "others"?
Εμείς έχουμε τον Jack μας... :lol: :lol:
Just kidding of course:lol: :lol:
Aλλα μπορει να τα βρω με τον δικο τους Jack και να ψαξω μια λυση να φυγουμε τωρα που δεν εχουμε υποβρυχιο.[/quote']
σε πειραμε χαμπαρι κατασκοπε της tonelab-ιας![]()
![]()
Eγω ειμαι η Juliet' date='προσπαθω να με εμπιστευτουν για να τους τη φερω:lol:Aλλα μπορει να τα βρω με τον δικο τους Jack και να ψαξω μια λυση να φυγουμε τωρα που δεν εχουμε υποβρυχιο.[/quote']
Εκρίμα που τα μπλιμπλίκια ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ' date=' και όχι τα δικά σας προς Θεού, τον ΑΔΕΙΑΖΑΝ και τον πλαστικοποιούσαν ηχητικά στη δεύτερη περίπτωση. Δεν λέω ότι ήταν μάπα κάθε άλλο αλλά.......
[/quote']
Μπας και ήσουν προκατειλημένος; Δλδ σε πόσα τραγούδια έπαιξε με τον μιντι μαγνήτη;
Σε όλο το λάιβ τον χρησιμοποιούσε' date=' στις περισσότερες θεματικές ενότητες των κομματιών..... κάντε ένα κόπο να ακούσετε και τα 2 ζωντανά ή τουλάχιστον μέρος από αυτά.... ακόμα και τα βίντεο να δείτε θα ακούσετε την διαφορά στον ήχο μεταξύ τους, πιστεύω ότι καλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει, για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Και από κει και πέρα είναι θέμα καθαρά γούστου. :wink:[/quote']
taq, δεν τα έχω ευκαιρα ούτε έχω τους ήχους στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.
Απλά να επισημάνω ότι τα midi όργανα είναι μάλλον πολύ καλύτερα σήμερα από ότι τότε.