Βασιλης Ποδαρας και foolproof apple pie

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
ακουσα εχθες live σε ενα μπαρακι τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΔΑΡΑ και επαθα λιγο την πλακα μου.......το παληκαρι ειναι πολυ παιχταρας....ειλικρινα εμεινα με το στομα ανοικτο.......δεν τον ηξερα και μου εκανε μεγαλη εντυπωση ......τρελο fusion .....εαν ξερει κανεις περισσοτερα για συνεργασιες κλπ ας πει...οσοι δεν γνωριζουν ας ακουσουν

http://www.myspace.com/podarasvasilis

http://www.myspace.com/foolproofapplepie

p.s εαν ξερει καποιος τι κιθαρα χρησιμοποιει ας πει..... ;D

Ο Βασίλης είναι από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα ρε Ιγνάντιε... Πλάκα κάνουμε τώρα....  ;) ;)

govanmaniac είπε:
Ο Βασίλης είναι από τους κορυφαίους κιθαρίστες στην Ελλάδα ρε Ιγνάντιε... Πλάκα κάνουμε τώρα....  ;) ;)

ρε φιλε ....δεν γνωριζα ειλικρινα .........δηλωνω στην ελληνικη σκηνη ασχετος παντελως.......και λυπαμαι αλλα οταν εξυμνουμε γκρουπ σαν τις τρυπες κλπ κλπ....δεν ασχολουμαι.....αλλα για τετοιους μουσικους respect σκυβω το κεφαλι :o

Έπαιζε με Steinberger παλιά... Τώρα δεν ξέρω, αν έπαιξε με άσπρη χωρίς head stock ήταν Steinberger

govanmaniac είπε:
Έπαιζε με Steinberger παλιά... Τώρα δεν ξέρω, αν έπαιξε με άσπρη χωρίς head stock ήταν Steinberger

σωστος...με αυτη επαιζε.......

ignantios είπε:
ρε φιλε ....δεν γνωριζα ειλικρινα .........δηλωνω στην ελληνικη σκηνη ασχετος παντελως.......και λυπαμαι αλλα οταν εξυμνουμε γκρουπ σαν τις τρυπες κλπ κλπ....δεν ασχολουμαι.....αλλα για τετοιους μουσικους respect σκυβω το κεφαλι :o
Άν ήταν  Αμερικάνος ο Βασίλης όλοι θα μίλαγαν για αυτόν πάντος... ;) ;) ;)

govanmaniac είπε:
Άν ήταν  Αμερικάνος ο Βασίλης όλοι θα μίλαγαν για αυτόν πάντος... ;) ;) ;)
Καλα αυτο ξαναπεστο....εγω επαθα πλακα λεμε .....

ο Ποδαρας είναι παλιά καραβάνα πολύ καλός και oι Foolproof πολυ καλοι επίσης ! 

Αγαπητε.. το ομορφο με τετοιου ειδους μουσικους, ειναι οτι <<φαινονται>> σε καθε σχημα!!!!

btw ακουω κρυφα λιγο τουρνα κιολας... :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Βασιλης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κιθαριστας,μου εκανε μαθηματα για δυο χρονακια.Δυστυχως δεν ειναι καλος δασκαλος,ισως λογω του πραγματικα extreme προχωρημενου επιπεδου του. Αλλα ως κιθαριστας, ειναι μακραν ο πιο καλος fusion κιθαριστας απο οσους Ελληνες εχω ακουσει. Πραγματικα fusion, οχι ψευτοκατασταση οπως παρα πολλοι που δηλωνουν οτι παιζουν fusion.

Επαιζε χρονια με τον Τουρνα και εχει συνεργαστει με ολους τους γνωστους τραγουδιστες στα 80's. Μητροπανος,Μπιγαλης,Ελενη Δημου και πολλους αλλους,για περισσοτερα δειτε το space του.

EDIT παιζει χρονια με steinberger, και με rocktron αν θυμαμαι καλα,νομιζω chemeleon ή intellifex.

Last edited:
JIMMYPAP είπε:
EDIT παιζει χρονια με steinberger, και με rocktron αν θυμαμαι καλα,νομιζω chemeleon ή intellifex.
Kαλα θυμασαι απο κιθαρα αλλα απο προενισχυση χρησιμοποιουσε μια rocktron  valve

ignantios είπε:
Kαλα θυμασαι απο κιθαρα αλλα απο προενισχυση χρησιμοποιουσε μια rocktron  valve
Μπραβο ναι το voodoo valve εχει στα λαιβ. Στο σπιτι του στα μαθηματα ειχε το intellifex.

JIMMYPAP είπε:
Ο Βασιλης ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κιθαριστας,μου εκανε μαθηματα για δυο χρονακια.Δυστυχως δεν ειναι καλος δασκαλος,ισως λογω του πραγματικα extreme προχωρημενου επιπεδου του. Αλλα ως κιθαριστας, ειναι μακραν ο πιο καλος fusion κιθαριστας απο οσους Ελληνες εχω ακουσει. Πραγματικα fusion, οχι ψευτοκατασταση οπως παρα πολλοι που δηλωνουν οτι παιζουν fusion.

Επαιζε χρονια με τον Τουρνα και εχει συνεργαστει με ολους τους γνωστους τραγουδιστες στα 80's. Μητροπανος,Μπιγαλης,Ελενη Δημου και πολλους αλλους,για περισσοτερα δειτε το space του.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Ο Βασίλης είναι απίστευτος κιθαρίστας και ΜΟΥΣΙΚΟΣ. Εχει ανοίξει ένα στούντιο στην Ν. Ιωνία. Με rocktron voodoo valve έπαιζε, ένα carvin τρανζίστορ τελικό και 2 καμπίνες 1χ12 αν θυμάμαι καλά hughes&Kettner. Και είχε φοβερό ήχο....

Πολύ ευχάριστο που γίνεται αναφορά σε έναν πραγματικά πάρα πολύ καλό κιθαρίστα, και σε μια επίσης εκπληκτική μπάντα... Όταν πριν 1-2 χρόνια έτυχε να δω τους Foolproof Apple Pie, πραγματικά πέρασα καταπληκτικά (και όλοι ανεξαιρέτως οι μουσικοί ήταν τρομεροί, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο)! Μπορεί να μην έχω δει πολλά λάιβ από ελληνικές μπάντες, όμως πιστεύω πως είναι δύσκολο να βρεθούν πιο δυνατές funk, soul ή rock μπάντες στη χώρα μας, που να γκρουβάρουν τόσο πολύ όσο οι Foolproof.

Όσο για το Βασίλη Ποδαρα, σίγουρα μιλάμε για έναν τρομερό ηλεκτρικό κιθαρίστα, που πραγματικά ξέρει να ροκάρει, να φανκάρει, να παίζει με ωραίο τρόπο fusion, και που εν'ολίγοις, το έχει πάρα πολύ!

Εύχομαι σε αυτόν και σε όλη την μπάντα κάθε επιτυχία γιατί το αξίζουν...

Υ.Γ. Απίστευτη ερμηνεύτρια και η Lucia (τραγουδίστρια του συγκροτήματος).

Πολύ καλός, εξαιρετικός πραγματικά, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Αχ.Διαμαντής είναι καλύτερος  ;) Και ειδικά οι Confusion ανώτερο επίπεδο...

Trending...

Νέα θέματα

Back