- Πόντοι
- 1
Είναι με τεχνική swirl ?pixelvvood είπε:Καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum αποφασισα να αλλαξω λιγο
το μπασο μου απο μαυρο που ηταν και θα ηθελα τη γνωμη σας για το αισθητικο κομματι.
Εχω βαψει με αλλη τεχνικη βεβαια και την κιθαρα μου αλλα την εχω ανεβασει στο κομματι
με τις κιθαρες.
Ναι το μπασο ειναι swιrl. Εφαρμοζω διαφορες τεχνικες και λογο της δουλειας μου αλλα και απο χομπυ και οχι μονο σε μουσικα οργανα. Κυριως μου αρεσει να βαζω σχεδια και εικονες που εχω δουλεψει πρωτα στο photoshop. Ετσι μπορει ο καθενας να βαλει την προσωπικη του πινελια στο αγαπημενο του αντικειμενο.audiokostas είπε:Το καφέ είναι με τεχνική swirl ?
Μου αρέσει.
Μίλα ντε και λίγο για αυτά που φκιάνς ;D
Ναι το μπασο ειναι swιrl. Για τη strat που δεν ειναι βεβαια strat αλλα το logo το εβαλα εγω καταλαβαινω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου.marathon είπε:Καλώς ήρθες...αυτό έχει πλάκα...η Strat δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Swirl?
Ναι ειναι σιγουρα θεμα τυχης αλλα αν το δουλεψεις αρκετα μπορεις να προσεγγισεις αρκετα αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν αποτελεσμα.mikeguitar είπε:Φοβερή δουλειά... ;D Το swirling είναι και λίγο θέμα τύχης γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σχήμα θα πάρει και που θα πάει λιγότερη μπογιά και πουν περισσότερη.Εμένα μ'αρέσει πολύ αυτό το μπάσο πάντως.Ειδικά το πορτοκαλί στα knobs και στο strap lock είναι κορυφαίο.Καλόπαιχτο 8) 8) 8)
Ο βορακας δουλευει πολυ καλυτεραimmortalx είπε:Φιλε μου αυτο ειναι απο τα πιο ωραια swirls που εχω δει! Συνηθως βλεπουμε bright φωσφοριζοντα χρωματα αλλα αυτο ειναι σαν λιωμενο γυαλι! Ακολουθησες την τεχνικη με βορακα ή με magic marble? Και παλι συγχαρητηρια!
Αν googlαρεις swirling θα βρεις βιντεακια που θα σε βοηθησουν να καταλαβειςκαλυτερα απο γραπτες περιγραφεςSPYROID είπε:Δεν μας λες λιγα λογια για το πως γινεται; Πολυ ωραιο
Στη κιθαρα 20gloss βερνικι νερου και στο μπασο βερνικι νιτρου 100 gloss που εγινε γκαλιζερ και αλοιφαριστικεTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλε μου είδα και την κιθάρα και έχω να πω ότι είσαι ταλεντάκι. Έκανες πολύ ωραία δουλειά.
Άξιος.
Από πάνω πέρασες κάνα βερνίκι;
To swirling είναι από τις καλύτερες τεχνικές κατά τη γνώμη μου.Άμα δε βγει με την πρώτη επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει και δυνατότητα για δεύτερη προσπάθεια ή πρέπει πρώτα να στεγνώσει το χρώμα?pixelvvood είπε:Ναι ειναι σιγουρα θεμα τυχης αλλα αν το δουλεψεις αρκετα μπορεις να
προσεγγισεις αρκετα αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν αποτελεσμα.
Μπορεις να καθαρισεις το χρωμα και οσο ειναι φρεσκο σκουπιζοντας το ειτε να το τριψεις μς γυαλοχαρτο οταν αυτο στεγνωσει. Και στις δυο περιπτωσεις ομως θα πρεπει να προσεξεις να μην βγαλεις το primer (το χρωμα που εχεις ως βαση δηλαδη) Μπορεις να κανεις οσες προσπαθειες θελεις.mikeguitar είπε:To swirling είναι από τις καλύτερες τεχνικές κατά τη γνώμη μου.Άμα δε βγει με την πρώτη επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει και δυνατότητα για δεύτερη προσπάθεια ή πρέπει πρώτα να στεγνώσει το χρώμα?