• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

USB A FEMALE σε USB C MALE αντάπτορας με βύσμα τροφοδοσίας ρεύματος 5 βολτ για android συσκευές

Ανδρέας Αμπράμοβ

russian32gb

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Γεια σας παιδιά, δεν βρήκα θέμα πάνω σε αντάπτορες μετατροπείς καλωδίων και βυσμάτων για φορητές συσκευές κι έτσι άνοιξα ένα θέμα καινούργιο σχετικά με USB a female to USB c male προσαρμογέα αντάπτορα μετατροπέα , χρειάζονται ειδικά για σύνδεση μεταξύ φορητών συσκευών και μουσικών οργάνων όπως αρμόνια συνθεσάιζερ σολιστικά και ρυθμικά και πλήκτρα μίντι κοντρόλερ . Ξέρετε τίποτα αξιόλογο να διαλέξουμε; Χρειάζομαι πχ έναν τώρα που έχω πλήκτρα μίντι κοντρόλερ και έχω μόνο φορητές συσκευές κινητό τάμπλετ κλπ

Γεια σας παιδιά, δεν βρήκα θέμα πάνω σε αντάπτορες μετατροπείς καλωδίων και βυσμάτων για φορητές συσκευές κι έτσι άνοιξα ένα θέμα καινούργιο σχετικά με USB a female to USB c male προσαρμογέα αντάπτορα μετατροπέα , χρειάζονται ειδικά για σύνδεση μεταξύ φορητών συσκευών και μουσικών οργάνων όπως αρμόνια συνθεσάιζερ σολιστικά και ρυθμικά και πλήκτρα μίντι κοντρόλερ . Ξέρετε τίποτα αξιόλογο να διαλέξουμε; Χρειάζομαι πχ έναν τώρα που έχω πλήκτρα μίντι κοντρόλερ και έχω μόνο φορητές συσκευές κινητό τάμπλετ κλπ
Μπορείς να τα συνδέσεις με έναν OTG adapter που η version του είναι ανάλογη με την είσοδο που έχεις στο tablet/κινητό σου

για type c θύρες τους π.χ.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565322/USB-C.html?keyphrase=usb+otg+adapter

Δε χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερα αξιόλογο.

Μπορείς να τα συνδέσεις με έναν OTG adapter που η version του είναι ανάλογη με την είσοδο που έχεις στο tablet/κινητό σου

για type c θύρες τους π.χ.

https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565322/USB-C.html?keyphrase=usb+otg+adapter

Δε χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερα αξιόλογο.
Μωρέ πρέπει να έχει παροχή ρεύματος 5 βολτ για το κινητό ταυτόχρονα γι'αυτό είναι λίγο παλούκι

Μωρέ πρέπει να έχει παροχή ρεύματος 5 βολτ για το κινητό ταυτόχρονα γι'αυτό είναι λίγο παλούκι
Αν θες να τροφοδοτείς και το tablet υπαρχουν adapters/splitters που μπορείς να τροφοδοτείς το tablet η κινητό και δίνει και τη θύρα για να συνδέσεις ρεύμα.
Ποιο midi controller έχεις? Αν δεν επαρκεί η σύνδεση με το tablet για να το τροφοδοτήσει από τη θύρα μέσω του otc adapter τότε, ανάλογα μπορεί νσ θέλει το δικό του τροφοδοτικό

Αν θες να τροφοδοτείς και το tablet υπαρχουν adapters/splitters που μπορείς να τροφοδοτείς το tablet η κινητό και δίνει και τη θύρα για να συνδέσεις ρεύμα.

Ποιο midi controller έχεις? Αν δεν επαρκεί η σύνδεση με το tablet για να το τροφοδοτήσει από τη θύρα μέσω του otc adapter τότε, ανάλογα μπορεί νσ θέλει το δικό του τροφοδοτικό
M-AUDIO PROKEYS SONO 61 έχει λέει 2πλη λειτουργία, είτε μέσω USB είτε με τροφοδοτικό ρεύματος δίπλα θύρα όταν δεν είναι συνδεδεμένο με USB

Σε προσφατο poll σε γνωστοτατο audio forum του εξωτερικου, αναμεσα σε ολα τα λειτουργικα, και με πρωτα τα windows με 46 %, το android ελαβε μολις 2%.

Δεδομενου δε οτι υπηρχε δυνατοτητα πολλαπλης επιλογης, και με βαση και καποια post, ακομα και αυτοι οι ελαχιστοι που το επελεξαν το εχουν σε επικουρικο ρολο, οπως π.χ. για τον ελεγχο του κυριως PC DAW τους, η καποια προχειρα on the go sketches.

Εσυ σε ποιο ρολο και με ποια προγραμματα σκοπευεις να το αξιοποιησεις; Το λεω γιατι αν δεν εχεις καταληξει καπου, με ενα refurbished PC του κατοσταρικου συνουσιαζεις και χειροδικεις επι οποιασδηποτε android συσκευης οσο αφορα το audio, πιο καλα δηλαδη να πανε προς τα εκει τα λεφτα σου.

Σε προσφατο poll σε γνωστοτατο audio forum του εξωτερικου, αναμεσα σε ολα τα λειτουργικα, και με πρωτα τα windows με 46 %, το android ελαβε μολις 2%.

Δεδομενου δε οτι υπηρχε δυνατοτητα πολλαπλης επιλογης, και με βαση και καποια post, ακομα και αυτοι οι ελαχιστοι που το επελεξαν το εχουν σε επικουρικο ρολο, οπως π.χ. για τον ελεγχο του κυριως PC DAW τους, η καποια προχειρα on the go sketches.

Εσυ σε ποιο ρολο και με ποια προγραμματα σκοπευεις να το αξιοποιησεις; Το λεω γιατι αν δεν εχεις καταληξει καπου, με ενα refurbished PC του κατοσταρικου συνουσιαζεις και χειροδικεις επι οποιασδηποτε android συσκευης οσο αφορα το audio, πιο καλα δηλαδη να πανε προς τα εκει τα λεφτα σου.
Δυστυχώς λόγω του ότι είμαι πρωτάρης στο θέμα DAW και ο χώρος των midi controller keyboard είναι κάτι καινούργιο για μένα, δεν έχω καταλήξει ακόμα με ποιο DAW θα παίζω και πως θα το πάω , όμως είναι για χόμπι και προσωπική χρήση όχι επαγγελματικά ούτε κάτι σοβαρό, προς το παρόν τουλάχιστον. Οπότε γι'αυτό και android os , αν όμως δω ότι δεν με ικανοποιεί , θα πάω αναγκαστικά σε windows os στο τάμπλετ.

Μην ασχολεισαι καν, οσο πρωταρης και να εισαι.

Σκεψου απο τωρα πως θα αποκτησεις ενα κανονικο PCακι, πλεον και το πιο απλο PC με την πιο απλη καρτα ηχου και με δωρεαν προγραμματα αρκει για να κανεις παπαδες.

Αντιθετα το android δεν ειναι αξιο λογου.

Αμ , αυτό υποψιάζομαι κι εγώ , πάντως ακόμα και σε windows os να πάω προς το παρόν μόνο φορητότητα , δηλαδή μίνι λάπτοπ η τάμπλετ, δεδομένου ότι τα τάμπλετ πλέον παίρνουν πολλαπλά λειτουργικά συστήματα , αν είναι συμβατά τα χαρακτηριστικά τους , θα δω τι θα κάνω εκεί αλλά οκ

Ρώσε32, μήπως θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις ποιον εξοπλισμό έχεις για να παίζεις και να ηχογραφείς μουσική; Εγώ, βλέποντας ότι πήρες το M-Audio (σε άλλο νήμα) νόμιζα ότι είσαι κομπλέ, αλλά τώρα βλέπω ότι μπορεί να λείπουν διάφορα πράγματα που δεν μπορούν να λείπουν.

Ρώσε32, μήπως θα ήταν χρήσιμο να μας γράψεις ποιον εξοπλισμό έχεις για να παίζεις και να ηχογραφείς μουσική; Εγώ, βλέποντας ότι πήρες το M-Audio (σε άλλο νήμα) νόμιζα ότι είσαι κομπλέ, αλλά τώρα βλέπω ότι μπορεί να λείπουν διάφορα πράγματα που δεν μπορούν να λείπουν.
Ε , να πήρα τα πλήκτρα με το καλώδιο τους και τώρα ψάχνω για συσκευή που να τρέχει DAW και ORG 2024 , ήθελα να εκμεταλλευτώ την φορητότητα ελαφρές συσκευές κινητό τάμπλετ κλπ αλλά όπως φαίνεται θα πάω σε λειτουργικό σύστημα windows αναγκαστικά γιατί δεν έχω αποφασίσει τι DAW θα έχω αν και όλα για windows είναι λέει καλύτερα, οπότε, τώρα για εξοπλισμό δεν έχω άλλο , θα πάρω πρώτα συσκευή που θα τρέχει ένα από τα DAW που θα καταλήξω και μετά ηχείο, προς το παρόν ακουστικά 🎧 μεγάλα

Και από κάρτα ήχου; Τι παίζει;
Ε , προς το παρόν επειδή είμαι νέος καινούργιος στον τομέα midi controller keyboard και DAW software και πρώτη φορά θα κάνω το βήμα παρόλη την πολυετή εμπειρία και χρήση πολλών οργάνων μουσικής και ηχοσυστημάτων, έχω αυτί έχω γνώσεις σε ηλεκτρονικά κλπ και απλά προσπαθώ να το κάνω όσο πιο οικονομικά αλλά και φορητά γίνεται, για λίγα χρόνια για χόμπι και προσωπική χρήση, μετά θα πάμε για Korg pa5x Kronos 2 η και φθηνότερα αλλά πάλι pax Kronos

Ευχαριστώ/στούμε για την ενημέρωση.
Επόμενο βήμα λοιπόν, ένας μικρός υπολογιστής και ένα DAW χαμηλού (ή μηδενικού κόστους).

Έχεις κάποια άνεση με τους υπολογιστές (π.χ. λόγω δουλειάς) ή είναι κάτι ξένο για 'σένα.
Δηλαδή, ξέρεις πως να στήσεις Windows ή πως να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα;

Ευχαριστώ/στούμε για την ενημέρωση.
Επόμενο βήμα λοιπόν, ένας μικρός υπολογιστής και ένα DAW χαμηλού (ή μηδενικού κόστους).

Έχεις κάποια άνεση με τους υπολογιστές (π.χ. λόγω δουλειάς) ή είναι κάτι ξένο για 'σένα.
Δηλαδή, ξέρεις πως να στήσεις Windows ή πως να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα;
Έχω αρκετή εμπειρία και γνώση σε υπολογιστές λάπτοπ κάμερες κινητά τάμπλετ και στην μουσική και εξοπλισμό, απλά ήθελα να μπω σε ένα καινούργιο πεδίο για μένα που συνδυάζει μουσικό όργανο πλήκτρα στην περίπτωση μου δηλαδή με ηλεκτρονική συσκευή φορητή ήθελα αλλά θα πάω σε ημιφορητή λογικά γιατί για android έμαθα, δεεε , οπότε μίνι λάπτοπ η τάμπλετ που να σηκώνει 10 8 7 windows

Ωραία.
Όταν αποφασίσεις ότι είσαι έτοιμος να αγοράσεις laptop, εδώ είμαστε.
Θα χρειαστείς κάποιο ποσό γύρω στα 500 ευρώ για ένα σύγχρονο που να κάνει γι' αυτό που θέλεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back