Eπειδη εισαι ωραιος τυπος γι'αυτο σε προτεινα .Οποτε ενας τζεντλεμαν με συμπαραστατη εμενα θα γραψει ιστορια .Φιλος σου.Nestoras είπε:Εμενα παντως ο Νεστορας μου φανηκε πιο πολυ τζεντλεμαν παρα σκληρος (τωρα με το θηλεων θα μαλακωσει τελειως ..και...λεω να του συμπαρασταθω! )
Το έφερες από 'δω το έφερες από 'κει, τέλος πάντων η καινούργια θέση μου είναι γάντι.![]()
ΩΧ-ΩΧ ..μας πήρανε χαμπάρι Νέστορα .Ο SAMMY έχει διατελέσει Α2 στο Στρατοί .ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ να θέλει να πάρει τη θέση μας .Ας είμαστε προσεκτικοί από εδώ και πέρα.samy paraga είπε:Κοίτα Ελευθεροκά ;D
Αυτοί όλοι μυρίστικαν τις μοντέλες του δικηγόρου-ατζέντη-παραγωγού-σκηνοθέτη και κόλλησαν επάνω σου σαν βδέλλες .Φυλλάξου .Θα ενημερώσω σχετικά τον ατζέντη για τη συνομωσία και θα φροντίσω ,πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του δια τα περαιτέρω .Θα τους φλιτάρουμε?θα τους αρρωστήσουμε ?δεν ξέρω κάτι θα κάνουμε να σε απαλλάξουμε από τους πρόθυμους στρινγκοκυνηγούς ;D ;D ;D
Βουλγαρία.freerock1974 είπε:Που ναι ρε αυτος ο λογιερ? ???
Δε μου πε τιποτα. :-[Nestoras είπε:Βουλγαρία.![]()
Δηλαδή... προσεχώς Βουλγάρες; ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Βουλγαρία.![]()
Αυτά γράφεις και με... λωλαίνεις ;D ;D ;DNestoras είπε:Το σιγάν κρείττον εστί του λαλείν.![]()
Επιτελους βγαινουμε απ τη διαφθορα.. ;Ddelta66 είπε:Eχει πολλα καλα στοιχεια το κομμματι.
Αξιζει να δουλευτει για το 2ο CD. 8)
Και το μη χηρον βελτιστον... ;DΤο σιγάν κρείττον εστί του λαλείν.![]()
Καλά κανονίστε τι ώρα θα κάνετε πρόβα γιατί μετά από κάποια ώρα ο freerock θα είναι out (από το Southern)! ;Dfreerock1974 είπε:Κοιτα ρε τι παιζεται πισω απ ντη γκαριερα μου... ;D
Παιδια καντε ο,τι θελετε με τα μεσοφουστανα,εγω το μονο που θελω ειναι να μην σερνεστε στις προβες...![]()
Αυτο.fusiongtr είπε:(καλά να είμαστε)
Τα πε όλα ο μπλέblue είπε:αλήτικη σιγουριά και ζηλευτό groove (αυτό που σε κάνει να πίνεις τη μπύρα γρηγορότερα και προστάζει τις fans να show tits ;D)
Aγαπητε blue υπερ-τιμητικο το σχολιο σου...blue είπε:Για άλλη μια φορά αδιανόητος.
Flawless παίξιμο με αλήτικη σιγουριά και ζηλευτό groove (αυτό που σε κάνει να πίνεις τη μπύρα γρηγορότερα και προστάζει τις fans να show tits ;D)
Το να μη ζουν από τη μουσική παίχτες όπως εσύ μου προκαλεί πονοκούτελο.-
Σεβασμος.
Οταν το λενε και καινουριοι σχολιασται των τραγουδιων μου,η υποχρεωσις κρινεται αδηριτος...Πολλα ευχαριστηρια φιλτατε bassaddicted?Thumbs up και απο εμένα.. Μου έβγαλε μια χαρντροκίλα καλή το κομμάτι...
Να δουλευτεί παρακαλώ! ;D
Να μην πεις τιποτα.……Τι να σου πω ωρέ ξάδερφε που δεν στο έχω πει;;;;;
freerock1974 είπε:Οταν το λενε και καινουριοι σχολιασται των τραγουδιων μου,η υποχρεωσις κρινεται αδηριτος...
Πολλα ευχαριστηρια φιλτατε bassaddicted?
Tι οργανο παιζεις?;D