Θα Θελαμε Και Μια Κριτικη Αλλα Και Να Το Ακουσει Κοσμος,Οπως Ειπαμε Και Πριν Στην Μιξη ΔΟυλεψαν Ερασιτεχνικα Χερια...Nikolas είπε:Ομολογώ ότι δεν είναι καθόλου στο στυλ μου άρα θα αποφύγω να πω τίποτε άλλο για το κομμάτι. Αντι αυτού όμως θα ρωτήσω αν ψάχνεις/ετε για κριτική γνώμη πάνω στο κομμάτι, ή απλά να το ακούσει κόσμος;Καλώς ήρθατε!
Το άκουσες σε 1080π για καλιτερι πιοτιτα?Nestoras είπε:Για πέστε μου κάτι, η μουσική είναι δική σας?
Ρωτάω, γιατί η μουσική δείχνει να προέρχεται από ανθρώπους με γούστο, σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο).
Που το παίζουν ''ψημένα'' μαγκάκια ενώ ζήτημα να έχουν φάει μια φορά ένα καλό χέριNestoras είπε:σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο).
Γειά σου ρε Τζανετάκο με τα αποφθέγματά σου.bihlas87 είπε:Που το παίζουν ''ψημένα'' μαγκάκια ενώ ζήτημα να έχουν φάει μια φορά ένα καλό χέρι
ξύλο στη ζωή τους...
Υπονοείς κάτι σαν μπάκιτράκι για hip-hop? ;D ;DNestoras είπε:Για πέστε μου κάτι, η μουσική είναι δική σας?
Ρωτάω, γιατί η μουσική δείχνει να προέρχεται από ανθρώπους με γούστο, σε αντίθεση με τους στίχους που φαίνονται προϊόν αμούστακων μοιρακίων (χωρίς γούστο).
;D ;DΤο άκουσες σε 1080π για καλιτερι πιοτιτα?
Έλα τώρα... αφού ξέρω οτι ανυπομονείς να διαβάσεις την απαντησή τους στο post μουaudiokostas είπε:Γειά σου ρε Τζανετάκο με τα αποφθέγματά σου.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DVasmar είπε:Ο στίχος βαδίζει στα χνάρια του νεαρού κάτωθεν ;D ;D
να είστε καλά ρε παιδιάVasmar είπε:Όντως το επίπεδο της μουσικής καμία σχέση με αυτό των στίχων...
Ο στίχος βαδίζει στα χνάρια του νεαρού κάτωθεν ;D ;D
πουρτου πουρτου πουρτου πουρτου πουρτου πουρτου sex like a bull ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DPassive είπε:Ωστοσο το ταλεντο και η ποιοτητα χρονια δεν κοιτουν !
Mr RedBull Sakis Coucos - Redbull
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Όντως νόμιζα πως τα δα όλα. Ο Έλληνας Στηβ Έρκελ ραπάρει....Vasmar είπε:Όντως το επίπεδο της μουσικής καμία σχέση με αυτό των στίχων...
Ο στίχος βαδίζει στα χνάρια του νεαρού κάτωθεν ;D ;D
mikros nikolas - nomizes pos ta des ola (2010) official video