O πυρσος του Κολοσσου της Ροδου..... ;DΦυσικά είναι ledάκι, τι άλλο θα μπορούσε να είναι.
Το αν κάνει κάτι η λάμπα στο συγκεκριμένο κύκλωμα ή όχι δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι λάμπες δεν παράγουν φως, όχι όσο μερικοί πιθανώς νομίζουν. Πολλοί κατασκευαστές βάζουν ledακια για να φαίνονται τα προιόντα τους πιο cool (και να ξεγελούν τους αδαείς βεβαίως βεβαίως).hot_sauce είπε:δηλαδή λες πως τελικά η λάμπα δεν κάνει τίποτα?
δεν κατάλαβα
αν κανει λεει...και υπεροχο buffering κανει και τα μοντελλα των ενισχυτων δεν παιζουν χωρις αυτην ,ο τυπος ειναι απλα βλακας ,αλλωστε μονο και μονο το γεγονος οτι παιζει κιθαρα φορωντας ΜΕΣΑ στο σπιτι ζιβαγκο-φλις θα επρεπε να σε προβληματισει..... ;Dhot_sauce είπε:@ theoctapus
δηλαδή λες πως τελικά η λάμπα δεν κάνει τίποτα?
δεν κατάλαβα
Εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο. Οικονομία κάνουν όλοι. ;DSuperfunk είπε:αλλωστε μονο και μονο το γεγονος οτι παιζει κιθαρα φορωντας ΜΕΣΑ στο σπιτι ζιβαγκο-φλις θα επρεπε να σε προβληματισει..... ;D
Ωραία, δουλεύουν κάποια πράγματα και χωρίς την λάμπα. Και; Τι αποδεικνύει; Το σατανικό σχέδιο της Vox; Το θέμα είναι, δουλεύει ΕΞΙΣΟΥ καλά χωρίς την λάμπα; Μάλλον όχι. Αρα; Ένα βραβείο στον κύριο και μια σόμπα. ;Dαν κανει λεει...και υπεροχο buffering κανει και τα μοντελλα των ενισχυτων δεν παιζουν χωρις αυτην
μια γκομενα θα του εκανε περισσοτερο καλο νομιζω (να δει τουλαχιστον ΠΩΣ ειναι....ο κακομοιρης.... ;D)Ένα βραβείο στον κύριο και μια σόμπα. Grin
και βάλε...Superfunk είπε:ο τυπος ειναι απλα βλακας
Σωστό κι αυτό ;Dtheoctapus είπε:Internet. Όταν το θάψιμο βρήκε την πλατφόρμα που του αξίζει. ;D
χεSuperfunk είπε:αλλωστε μονο και μονο το γεγονος οτι παιζει κιθαρα φορωντας ΜΕΣΑ στο σπιτι ζιβαγκο-φλις θα επρεπε να σε προβληματισει..... ;D
επίσης χεInternet. Όταν το θάψιμο βρήκε την πλατφόρμα που του αξίζει. ;D
Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά θέλει αλλαγή κάποια στιγμή. Στη δικιά μου όταν της άλλαξα λάμπα πήρε τα πάνω της για καλά.studio54GR είπε:Ρε παιδιά χαλάνε αυτές οι 12ΑΧ7 της Tonelab ? Διότι η δική μου πεταλιέρα παίζει ΧΑΛΙΑ... μπας και πρέπει να την αλλάξω ??? (δεν την άλλαξα ποτέ - την αγόρασα μεταχειρη την SE).
Ρωτάω διότι αν την δουλεύουν χαλαράααα δεν θα θέλει αλλαγή (πιθανώς).
Δοκίμασε να την αλλάξεις ή να την πάς στον πρώην τεχνικό του Bon Studio, άψογος στην δουλεία του και πολύ γρήγορος. 6977320880 Κ.Μπούρας (Δικαστήρια Ευελπίδων)studio54GR είπε:Ρε παιδιά χαλάνε αυτές οι 12ΑΧ7 της Tonelab ? Διότι η δική μου πεταλιέρα παίζει ΧΑΛΙΑ... μπας και πρέπει να την αλλάξω ??? (δεν την άλλαξα ποτέ - την αγόρασα μεταχειρη την SE).
Ρωτάω διότι αν την δουλεύουν χαλαράααα δεν θα θέλει αλλαγή (πιθανώς).