- Πόντοι
- 1,038
Πρόσφατα ένας φίλος μου ζήτησε μιά κόπια του Lo-Fi Kings live at the Gallery και το (ξανα)θυμήθηκα...πάνε καμμιά 10ριά χρόνια που έγινε αυτή η ηχογράφηση στην Κοζάνη...βρεθήκαμε -κι εγώ δεν θυμάμαι πως- με τον Γιάννη τον Οικονομίδη (Aroma Caribe μεταξύ άλλων) για να παίξουμε με τους φίλους απο τα Γρεβενά Νίκο και Γιώργο...ο ηχολήπτης έγραφε χωρίς να το ξέρουμε, αργότερα ακούσαμε το υλικό και μας άρεσε ιδιαίτερα η αίσθηση που απέπνεε και, παρά τα ηχητικά προβλήματα -παίζαμε όλοι καρφί στη κονσόλα- έγινε και δίσκος...
Εκείνο που θυμάμαι περισσότερο απ'όλα, είναι μιά βαθειά, αμόλυντη χαρά που παίζαμε παρέα, πως το διασκεδάζαμε αβίαστα.
Σχεδόν όλα τα κομμάτια τα παίζαμε για πρώτη φορά μαζί και αυτοσχεδιάζαμε δεόντως...έτσι και στο κλιπ που παραθέτω, ένα ριφ του Γιάννη πάνω σε 2 ακκόρντα -εξ ού και ο τίτλος. Να σημειώσω πως η συναυλία -και πολλές που ακολούθησαν- έγινε δυνατή χάρη στην ψυχή των φίλων απο τα Γρεβενά, που νοιάζονται και πονάν τη μουσική, την αντιμετωπίζουν χωρίς καχυποψία, μεμψιμοιρίες και οικονομοτεχνικά κριτήρια και, τέλος, με τάισαν με την αγάπη και τη φιλία τους. Τους είμαι ευγνώμων.
Νομίζω δεν έχω ξαναποστάρει γι'αυτό το πρότζεκτ, αν σας αρέσει θα κοιτάξω ν'ανεβάσω κι άλλα.
Γιάννης Οικονομίδης-Τρομπέτα, κρουστά
Νίκος Μπέλτσιος-Ακουστική κιθάρα
Γιώργος Δούμας-Μπάσο
Ηλίας Ζάικος-Τελεκάστερ
2c.mp3
Εκείνο που θυμάμαι περισσότερο απ'όλα, είναι μιά βαθειά, αμόλυντη χαρά που παίζαμε παρέα, πως το διασκεδάζαμε αβίαστα.
Σχεδόν όλα τα κομμάτια τα παίζαμε για πρώτη φορά μαζί και αυτοσχεδιάζαμε δεόντως...έτσι και στο κλιπ που παραθέτω, ένα ριφ του Γιάννη πάνω σε 2 ακκόρντα -εξ ού και ο τίτλος. Να σημειώσω πως η συναυλία -και πολλές που ακολούθησαν- έγινε δυνατή χάρη στην ψυχή των φίλων απο τα Γρεβενά, που νοιάζονται και πονάν τη μουσική, την αντιμετωπίζουν χωρίς καχυποψία, μεμψιμοιρίες και οικονομοτεχνικά κριτήρια και, τέλος, με τάισαν με την αγάπη και τη φιλία τους. Τους είμαι ευγνώμων.
Νομίζω δεν έχω ξαναποστάρει γι'αυτό το πρότζεκτ, αν σας αρέσει θα κοιτάξω ν'ανεβάσω κι άλλα.
Γιάννης Οικονομίδης-Τρομπέτα, κρουστά
Νίκος Μπέλτσιος-Ακουστική κιθάρα
Γιώργος Δούμας-Μπάσο
Ηλίας Ζάικος-Τελεκάστερ
2c.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: