tush by me (μη γελατε με τις γκριματσες)

ignantios

Μέλος
Πόντοι
98
ξεχασα να χαμηλωσω φωτα κλπ με αποτελεσμα να βγει ενα τραγικο βιντεο...........μην γελατε με τις γκριματσες και τα ακροβατικα.....αφηστε τον καλλιτεχνη να αναπνευσει............ ;D

κραξτε ελευθερα....ΚΥΡΙΑΚΗ ειναι ;)

ροκαρεις και ''γραφεις''..μην μασας !

_1_~1.JPG

ΑΑΑΑΑ....όλα και όλα η αλήθεια να λέγετε ,εγώ γούσταρα με χίλια φίλε,πολύ με ανέβασε το παίξιμο σου!!ΜΠΡΑΒΟ!!

Υ.Γ: Eχω την εντύπωση ότι από το προηγούμενο video εχει πέσει η κοιλιά...την ρουφάς για τiς ανάγκες του video? ;D ;D ;D

Sir Muttley είπε:
ΑΑΑΑΑ....όλα και όλα η αλήθεια να λέγετε ,εγώ γούσταρα με χίλια φίλε,πολύ με ανέβασε το παίξιμο σου!!ΜΠΡΑΒΟ!!

Υ.Γ: Eχω την εντύπωση ότι από το προηγούμενο video εχει πέσει η κοιλιά...την ρουφάς για τiς ανάγκες του video ;D ;D ;D

ευχαριστω...κυριως για την κοιλια..............με πληγωσατε στο προηγουμενο βιντεο και ειπα να αρχισω διαιτα .....εχω κοψει το δεκατιανο τα υπολοιπα μενουν ως εχουν,πρωινο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδυνο...πιστευω εχει κανει δουλεια το κουλουρι που ετρωγα στις 10 ...αυτο με παχαινε τελικα ;)

εγω που σε ξερω..δεν εχεις τετοια θεματα....αλλα μιας και αναφερθηκε...εκοψα μονο το βραδυνο..και στον καιρο πανω...ειδα την διαφορα.

Εγώ κάνω 3 δίαιτες ταυτόχρονα....δεν μπορεί κάποια θα έχει αποτέλεσμα ;D

πέρα απο την πλάκα  γουστάρω να σαι ακούω...ωραίος

Sir Muttley είπε:
πέρα απο την πλάκα  γουστάρω να σαι ακούω...ωραίος
να'σαι καλα........ευχαριστω πολυ...........θελω πολυ μα παααααααααρα πολυ δουλεια.......κυριως στους αυτοσχεδιασμους αλλα κανω την προσπαθεια ......εξ'αλλου μουσικο φορουμ γαρ...μου αρεσει να ακουω κλιπακια απο ολους εδω μεσα ...καθως και να ανεβαζω τις δικες μου κουλαμαρες(τα clips,videos ειναι κυριως αυτα που παρακολουθω)

.......εχει την πλακα του............... ;)

Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D

Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας?  ;D

Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε  :D

metallos είπε:
Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε  :D
ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα,για τον ηχο ευθυνεται η rp500 και η fender american deluxe ............ ;)
Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D

Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας?  ;D
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ευχαριστω πολυ,ρε συ αφου εχω πει εχω προβλημα με τη ζεστη........ ,το σχολιο κορυφη ;D
και ο yngwie καπως ετσι κουνιεται,απολαυσε το τραγουδι εσυ ιγνατιε και τα αλλα μην σε νοιαζουν.

ιδου και ο yngwie να λικνιζεται...LOL
το κακο ειναι οτι πηρα μονο το κουνημα...τα αλλα απ'εχω............πολυ μαλιστα....... ;D

αλητεια μαν!

πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;)

:D

Thumps up!

Ροκάρεις και γράφεις όπως είπε κάποιος! Συνέχισε!!

Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα  ;D

bluezlick είπε:
αλητεια μαν!

πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;)

δεν φταιω εγω...φταις εσυ που εχεις καλο αυτι και ακους τα παντα........ ;D....ευχαριστω πολυ.......υπαρχουν και πολλες πρασινες κοκκινες......αλλα ετσι ειναι αυτα......

Michelle είπε:
Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ελιωσα....................τελος ;)

Αγόρι μου να το γκρουπ που θα 'πρεπε να είσαι μέλος.

Πέρα από τη πλάκα αυτό είναι το κομμάτι με το πιο <<μεστό>> σου παίξιμο.

Nestoras είπε:
;D ;D ;D........μπαααααααα εχουμε ψωμια πολλα ,αν και δεν θα φτασω ποτε σε τετοια επιπεδα.........ευχαριστω ΝΕΣΤΟΡΑ..............χαιρομαι που σου αρεσε ........εχεις και καποια ενσημα παραπανω και μετραει ο λογος σου.........

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back