Korgious είπε:you sexy mf boy Αντωνη !![]()
Sir Muttley είπε:ΑΑΑΑΑ....όλα και όλα η αλήθεια να λέγετε ,εγώ γούσταρα με χίλια φίλε,πολύ με ανέβασε το παίξιμο σου!!ΜΠΡΑΒΟ!!
Υ.Γ: Eχω την εντύπωση ότι από το προηγούμενο video εχει πέσει η κοιλιά...την ρουφάς για τiς ανάγκες του video ;D ;D ;D
να'σαι καλα........ευχαριστω πολυ...........θελω πολυ μα παααααααααρα πολυ δουλεια.......κυριως στους αυτοσχεδιασμους αλλα κανω την προσπαθεια ......εξ'αλλου μουσικο φορουμ γαρ...μου αρεσει να ακουω κλιπακια απο ολους εδω μεσα ...καθως και να ανεβαζω τις δικες μου κουλαμαρες(τα clips,videos ειναι κυριως αυτα που παρακολουθω)Sir Muttley είπε:πέρα απο την πλάκα γουστάρω να σαι ακούω...ωραίος
ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα,για τον ηχο ευθυνεται η rp500 και η fender american deluxe ............metallos είπε:Σουπερ απλαΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου
Ενα μεγαλο μπραβο
και μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε
![]()
ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ευχαριστω πολυ,ρε συ αφου εχω πει εχω προβλημα με τη ζεστη........ ,το σχολιο κορυφη ;DΓειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό...
Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας? ;D
το κακο ειναι οτι πηρα μονο το κουνημα...τα αλλα απ'εχω............πολυ μαλιστα....... ;Dκαι ο yngwie καπως ετσι κουνιεται,απολαυσε το τραγουδι εσυ ιγνατιε και τα αλλα μην σε νοιαζουν.
ιδου και ο yngwie να λικνιζεται...LOL
bluezlick είπε:αλητεια μαν!
πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο!![]()
Michelle είπε:Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα ;D
;D ;D ;D........μπαααααααα εχουμε ψωμια πολλα ,αν και δεν θα φτασω ποτε σε τετοια επιπεδα.........ευχαριστω ΝΕΣΤΟΡΑ..............χαιρομαι που σου αρεσε ........εχεις και καποια ενσημα παραπανω και μετραει ο λογος σου.........Nestoras είπε: