Το Harley Benton ειναι μια κοπια τουτου δω. Για να εχει νοημα παντως να παρεις καποιο τετοιου τυπου τροφοδοτικο, πρεπει να εχει isolated outputs, καθε εξοδος του δηλαδη να λειτουργει σαν ξεχωριστη πριζα με ανταπτορα. Τετοια ειναι το fuel tank junior, το supa charger και το pedal power 2+. Οι υπολοιπες επιλογες δεν σου προσφερουν στην ουσια κατι περισσοτερο απο ενα onespot, εκτος απο το οτι καποια εχουν μερικες εξοδους για 12V η 18V.asffm71 είπε:Ψήνομαι να πάρω το Powerplant της Harley Benton, αλλά βλέπω ότι κάποιος φίλος λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με θόρυβο. Ισχύει όντως; Αν όχι αυτό, ποιά άλλη λύση με λογική τιμή υπάρχει (κάτω από 100 ευρώ); Ωραίο το DC Brick αλλά πολύ ακριβό ρε guys....
Superfunk είπε:ΟΧΙ
μια & οπως και ο ιδιος λες
τιποτα
δεν θα παθεις,rest assured
σε παρομοια συζητιση ερωτησα : Eιναι μ@#$@κας οποιος χρησιμοποιει Voodoo lab με κοστος + 5Χ τα χρηματα του one spot?
και γω one spot εχω ....... αλλα μη παιζουμε και με τις πιθανοτητες.(σα να παιζεις με τη μοιρα ενα πραμα) ;D
Από τη στιγμή που το dc Bricks έχει έξοδο 18V μπορείς! Αρκεί να ξέρεις πόσα mA τραβάει το συγκεκριμένο πετάλι και τι άλλο θα τροφοδοτήσεις με το τροφοδοτικό για να μην ξεπεράσεις το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο του ρεύματος.bluezlick είπε:ερωτηση!
εχω το flanger hoax απο electroharmonix
η τροφοδοσια του ειναι 18V
θα μπορουσα με ενα τροφοδοτικο οπως το dc Bricks να το τροφοδοτησω χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα?
ευχαριστω
Δε γινεται να συνδυασεις δυο εξοδους ετσι αν δεν ειναι isolated. Για να βγαλεις 18V απο Onespot θες κατι τετοιο.DELAGOHN είπε:sory για το οφτοπικ αλλα εχω μια απλη ερωτηση και δεν θελω να ανοιξω καινουριο θεμα.
εχω φτιαξει το supasustain το οποιο θελει τροφοδοσια 18 βολτ.
Θα μπορουσα να συνδεσω δυο θηλυκα βυσματα σε σειρα και να χρησιμοποιησω δυο βυσματα απο τα 8 του 1spot?
ευχαρηστω
με γελουν τα ματια μου?Nikoubis είπε:Δε γινεται να συνδυασεις δυο εξοδους ετσι αν δεν ειναι isolated. Για να βγαλεις 18V απο Onespot θες κατι τετοιο.
οποτε θα βραχυκυκλωσει το 1σποτNikoubis είπε:Δε γινεται να συνδυασεις δυο εξοδους ετσι αν δεν ειναι isolated. Για να βγαλεις 18V απο Onespot θες κατι τετοιο.