- Πόντοι
- 18
Όσο εσείς συνεχίζετε να σκοτώνετε γάτες, εμένα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ότι πόσταρα πρίν 60 δεύτερα και δεν με αφήνει να ποστάρω γαμώ την καταδίκη μου για σύστημα. >

Sounds like χουντίτσα.theoctapus είπε:Ας μάθουν κάποιοι ότι η εποχή που μπορούσαν να λένε ότι θέλουν έχει περάσει. Αρκετά πια, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κανέναν. Όποιος θέλει ας συμμετέχει.
Προστασία για spammers. Νομίζω ότι είναι καλό!axtarmas είπε:Όσο εσείς συνεχίζετε να σκοτώνετε γάτες, εμένα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ότι πόσταρα πρίν 60 δεύτερα και δεν με αφήνει να ποστάρω γαμώ την καταδίκη μου για σύστημα. >![]()
Υπάρχει ένας yameth, που χαϊδευτικά τον λέμε "το αφεντικό". Ο λόγος; Του ανήκει (κυριολεκτικά) το forum. Άρα... ΑΥΤΟΣ ορίζει τους τροχονόμους (moderators πρακτικά).Sounds like χουντίτσα.
Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα; Ίσως θέλουν κι άλλοι να θέσουν υποψηφιότητα.
Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι... ;DSounds like χουντίτσα.
Δεν παίζει να μην βρεις την αφορμή. ;DSuperfunk είπε:Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι... ;D
katw i hounta katw ta teihi oti ki an tyhei gia sena tha zw ti den katalavainis?Superfunk είπε:katω ι hουντα ,πσομι,πεδια,ελεφτερεια φιλως !
Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι...
+1 ;D ;D ;DΣε λατρεύω...
Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να λες ότι θες αρκεί να μην με βρίζεις. Εκεί θα με βρείς απέναντι. Που ακριβώς σου ακούγεται αυτό "χουντίτσα"; Αν σε αρχίσω στα μπινελίκια θα το δεχτείς;Tamtam είπε:Sounds like χουντίτσα.
Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα; Ίσως θέλουν κι άλλοι να θέσουν υποψηφιότητα.
Κάποια στιγμή πρέπει να φορτώσετε και οι υπόλοιποι γιατί αυτή η "χαλαρότητα" έχει δώσει χώρο σε κάποιους. Και μην νομίζετε ότι το πρόβλημα είναι το x thread στο noiz. Πίστεψέ με, δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτές τις συμπεριφορές τις αντιμετωπίζουμε όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και έξω.marathon είπε:Χταπόδη...φορτωμένο σε βλέπω σήμερα...Πότε αρχίζουν οι διακοπές σου?![]()
Σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά τις όποιες ιντερνετικές περσόνες....Ο χώρος πρέπει να ελέγχεται από αυτούς που έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι...όχι από εμάς.theoctapus είπε:Κάποια στιγμή πρέπει να φορτώσετε και οι υπόλοιποι γιατί αυτή η "χαλαρότητα" έχει δώσει χώρο σε κάποιους.
τανξ ή επι τανξ φίλος?ι τανξ
Σωστό, αλλά δεν τους βλέπω.marathon είπε:Σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά τις όποιες ιντερνετικές περσόνες....Ο χώρος πρέπει να ελέγχεται από αυτούς που έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι...όχι από εμάς.
μπορεί να είναι διακοπές...theoctapus είπε:Σωστό, αλλά δεν τους βλέπω.
Aφήστε τους μωρέ και έχει οίστρο ο sf... ;Dtheoctapus είπε:Σωστό, αλλά δεν τους βλέπω.
Πώς είναι δυνατόν να είμαι σπαμερ, όταν κάνω ένα πόστ, αποσυνδέομαι, ξανασυνδέομαι μετά από μισή ώρα και μου λέει ότι το τελευταίο πόστ έγινε λιγότερο από 60 δεύτερα και πρέπει να περιμένω; Και περιμένω και πάλι τίποτα δεν γίνεται. Η προστασία είναι καλό πράγμα, αλλά να λειτουργεί σωστά, εδώ κάτι δεν πάει καλά. Και δεν ξέρω κάν αν αναρτηθεί αυτό που γράφω τώρα. Για να δούμε...Nikolas είπε:Προστασία για spammers. Νομίζω ότι είναι καλό!Εσύ;