Χρειάζεται να παρεμβάλεται buffer για να μπει μπροστά από ένα vintage style treble booster ένα wha και να παίζουν και τα δυο μαζί.
Κάποια wha όπως τα RMC πχ έχουν stock buffer στην έξοδο και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης κάποιες εταιρείες όπως οι KR Musical, ο Roger Mayer η DAM βάζουν σε ορισμένα fuzzoειδή πετάλια τους buffer στην είσοδο το οποίο είναι ακόμα ένας τρόπος να λύθει το ίδιο πρόβλημα.
Επίσης υπάρχει η FoxRox που βγάζει έναν buffer για wha ως aftersale προϊόν το οποίο μπορεί να γίνει retrofit σε οποιοδήποτε wha (ή άλλο πετάλι με tone sucking κύκλωμα όπως τα παλια EH π.χ).
Δυστυχώς όλα τα buffer όμως, είτε τοποθετημένα στην έξοδο ενός wha είτε τοποθετημένα στην είσοδο κάποιου fuzz ή treble booster επηρεάζουν την χροιά και κυρίως το πόσο καλά "καθαρίζει" το fuzz ή το treble booster το οποίο είναι μεγάλο μειονέκτημα, κατά την προσωπική μου άποψη. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το συμμερίζονται αυτό και προτιμούν τα πετάλια τους να καθαρίζουν σταδιακά και όχι τόσο απότομα όσο μου αρέσει εμένα...
Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να βάλεις το wha μετά το treble booster, αλλά έτσι θα έχεις μειωμένο sweep και πολύ λιγότερο ευχάριστη χροιά.