ΤΡΑΜΠΕΣ.

exarhos

Μέλος
Πόντοι
36
δεν ξερω για σας, υποψιαζομαι πως ναι, αλλα εχοντας κανει τρελλες τραμπες με μηχανηματα για αλλα μηχανηματα και οχι μονο, ανοιγω αυτο το ποστ. θα τα λεω σιγα-σιγα η τελευταια 'τραμπα' ηταν μια τελε για ενα ποδηλατο :?

δεν ξερω για σας' date=' υποψιαζομαι πως ναι, αλλα εχοντας κανει τρελλες τραμπες με μηχανηματα για αλλα μηχανηματα και οχι μονο, ανοιγω αυτο το ποστ. θα τα λεω σιγα-σιγα η τελευταια 'τραμπα' ηταν μια τελε για ενα ποδηλατο :?[/quote']

ΟΥΧ :cry: :cry: :cry: ......πές πως εσύ έδωσες το ποδήλατο....είναι και ώρα για τα χάπια μου....

κι εγώ είχα κάποτε μια προσφορά για ανταλαγή με ποδήλατο!! :lol:

Ωραίοι τύποι είστε :) Θα σας δώσω μια θήκη για 25 CDs αν μου δώσετε ένα μπάσο. Ψήνεστε;;; :)

Ωραίοι τύποι είστε :) Θα σας δώσω μια θήκη για 25 CDs αν μου δώσετε ένα μπάσο. Ψήνεστε;;; :)
Χα! Θα σε φαω...τι λετε για 25 αυθεντικα cd DEATH METAL για ενα μπασακι? :lol:

Προτιμώ να στο χαρίσω... :lol: :lol:

Προτιμώ να στο χαρίσω... :lol: :lol:
Αμα βαλω και BLACK(15 ομως) στη μεση, παιζει και καμια κιθαρα extra? :lol: :lol:

χαχαχαχα εγω θα σου βαλω τσιτα δικα μου thrash songs με low badget recording (0 euro) :twisted: :twisted: :twisted:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back