- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 418
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Καλησπέρα σας φίλοι μου.
Στο πλαίσιο νέων μου πειραματισμών αυτό τον καιρό και εξάσκησης στο mixing και στο mastering κυρίως παλαιότερων track μου που θέλω να τα βελτιώσω και να βελτιωθώ και εγώ, διασκεδάζοντας παράλληλα δημιουργικά στο home studio μου, σας παραθέτω δύο προσπάθειες mastering ενός παλιού μου κομματιού αφού παράλληλα έκανα και βελτιώσεις στη μίξη.
Θα με βοηθήσει πολύ η γνώμη σας, ποιο προτιμάτε και οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση θέλετε να κάνετε είναι ευπρόσδεκτη.
Παραθέτω την αρχική μίξη όπως την έβγαλα από το SONAR
Rock Old Session 2024 SONAR.mp3
το A Mastered Track (1)
Rock Old Session 2024 T_Racks 1.mp3
το B Mastered Track (2)
Rock Old Session 2024 T_Racks 2.mp3
To Mastering έγινε μέσω του Τ-Racks 5. Θα ακολουθήσει και σχετικό βίντεο με τις ρυθμίσεις που επέλεξα για τυχόν περαιτέρω σχολιασμό και παρατηρήσεις.
Για το θέμα διεξάγεται και ψηφοφορία/δημοσκόπηση στο topic?
Ευχαριστώ!
Στο πλαίσιο νέων μου πειραματισμών αυτό τον καιρό και εξάσκησης στο mixing και στο mastering κυρίως παλαιότερων track μου που θέλω να τα βελτιώσω και να βελτιωθώ και εγώ, διασκεδάζοντας παράλληλα δημιουργικά στο home studio μου, σας παραθέτω δύο προσπάθειες mastering ενός παλιού μου κομματιού αφού παράλληλα έκανα και βελτιώσεις στη μίξη.
Θα με βοηθήσει πολύ η γνώμη σας, ποιο προτιμάτε και οποιαδήποτε άλλη παρατήρηση θέλετε να κάνετε είναι ευπρόσδεκτη.
Παραθέτω την αρχική μίξη όπως την έβγαλα από το SONAR
Rock Old Session 2024 SONAR.mp3
το A Mastered Track (1)
Rock Old Session 2024 T_Racks 1.mp3
το B Mastered Track (2)
Rock Old Session 2024 T_Racks 2.mp3
To Mastering έγινε μέσω του Τ-Racks 5. Θα ακολουθήσει και σχετικό βίντεο με τις ρυθμίσεις που επέλεξα για τυχόν περαιτέρω σχολιασμό και παρατηρήσεις.
Για το θέμα διεξάγεται και ψηφοφορία/δημοσκόπηση στο topic?
Ευχαριστώ!