Tower of power live at Leverkusen -2005

Nαι Μανωλη το ξερω γι'αυτο παρε και ενα montreaux 2008 !

Και πως μια μπαντα κανει τον κοσμο να χορευει ασταματητα .....Εσυ νομιζω το καταλαβαινεις αφου εχεις δουλεψει (Νυχτα ).Ατελειωτο groove ;D ;D ;D ;D

Θα εισηγηθώ στην Αρχή να σου κοτσάρει «έξτρα τίτλο».

Σκέφτομαι να του προτείνω το «Εμπρηστής»  ;D

Ανάβεις φωτιές με αυτά που ανεβάζεις  ;D ;D ;D 8)

ΥΓ: Rocco rules, David smashes  8) 

Toν οργανιστα τους (σεσσιον εδω ) τον ειδα και ακουσα τον Μαρτιο στο Half note με την μπαντα του Poogie Bell μαλιστα οταν τελειωσε ηθελα να τον ρωτησω που εκρυψε τα αλλα δυο του χερια Αλλα ντραπηκα .Φοβερος παικτης παντα παιζει για την μπαντα Ειναι ο BOBBY SPARKS. ;D.

Από τις λίγες μπάντες που παίζουν τραγούδια του πρώτου τους δίσκου (1970) τριανταπέντε χρόνια μετά χωρίς όχι μόνο να φαίνονται "γερασμένα", αλλά με την ίδια "φρεσκάδα" και δύναμη, σαν να γράφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Υπέροχη μπάντα.

Υ.Γ: Έτσι "αγαπάει" :P το Oakland... :D

Ε, δεν άντεξα να μην βάλω το αγαπημένο μου  :)

ΥΓ: Και με εκλεκτό guest  8)

αντε γεια..........

Aπο την περιφημη εμφανιση τους στο Montreaux το 2006 ....απολαυστε τους  ;D

Αλλη μια εκτελεσαρα, δεν εχω βρει το vid δυστυχως - αν ξερει κανενας απο πιο live ειναι βοηθηστε.

odis13 είπε:
Αλλη μια εκτελεσαρα, δεν εχω βρει το vid δυστυχως - αν ξερει κανενας απο πιο live ειναι βοηθηστε.

TO KOMMATI AYTO το παιζουν σχεδον σ'ολα τα live.Σ'αυτο που εχω ανεβασει (leverkusen 2005) ειναι μεσα.

odis13 είπε:
Δεν γνωρίζω από ποιο live αλλά η studio εκτέλεση βρίσκεται στο εκπληκτικό "Souled Out" του 1995, μαζί με μερικά αριστουργήματα ακόμη όπως το παρακάτω: 8)

Tower of Power - Taxed To The Max

Υ.Γ: Και είναι και ψιλο-επίκαιρο... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back