TOTO XIV

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Toto_XIV.png

Μετα απο σχεδον 10 χρονια απο το τελευταιο αλμπουμ των TOTO ("Falling In Between", 2006) το νεο τους αλμπουμ XIV κυκλοφορει στις 20 Μαρτιου.

Η μπαντα:

Joseph Williams – lead vocals

Steve Lukather – guitars & vocals

David Paich – keyboards & vocals

Steve Porcaro – keyboards & vocals

David Hungate - bass

Keith Carlock – drums

Michael McDonald - vocals (guest)

To αλμπουμ θα κυκλοφορησει σε CD, CD/DVD, 2LP και σε Deluxe Limited Edition η οποια θα περιεχει την CD/DVD edition, την 2LP edition, ενα ποστερ, ενα t-shirt και μια λιθογραφια.

Track List

01. Running Out Of Time

02. Burn

03. Holy War

04. 21st Century Blues

05. Orphan

06. Unknown Soldier
(for Jeffrey)

07. The Little Things

08. Chinatown

09. All The Tears That Shine

10. Fortune

11. Great Expectations

Toto_XIV.jpg

Επιτέλους... Θα ακούσουμε καμιά μουσική της προκοπής  8)

Oλα καλα με τους ΤοΤο!!Επιστρατευσαν τους Steve Porcaro, Hungate (bass) Williams (vocals) αλλα αντι να παρουν εμενα εκλεισαν τον Keith Carlock !!!Νext album!!στα 65 μου  ???

Και μενα το ιδιο. Οχι οτι με χαλασε βεβαια αλλα...Ελπιζω τα υπολοιπα κομματια να ειναι καλυτερα.

Good enough, αλλά περιμένω να έχει καλύτερα κομμάτια.

RayDTutto είπε:
Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε...
Θα συμφωνησω.

Κι αλλες φορες ομως εχει τυχει με τους Toto το ιδιο,να μη μ'αρεσει κομματι "μπροσταρης"

αλλα ο δισκος να ειναι καλος.

Ιδωμεν.

οι Τοτο στο παρελθον , 'εκλαικευαν' δυσκολα μουσικα πραγματα και τα εκαναν ευπεπτα στο ευρυ κοινο . Εβγαζαν το ζουμι απο κατι τεχνικο και δυσκολο και το εκαναν να ακουγεται ευκολο ,ενω δεν ηταν . Στην ουσια ηταν μια υπερτεχνικη ποπ μπαντα (μιλω για το παρελθον ) εχοντας πινελιες σε σωστες δοσεις απο jazz /hard rock κτλ κτλ . Στην ουσια εκαναν ενεσεις ποιοτητας στις μεγαλες μαζες . Ναι μεν ειχαν θεικα ρεφρεν τα οποια κολλουσαν σαν τσιχλες αλλα για να φτασουν εκε (και μαζι τους και ο ακροατης )ι ,ειχαν περασει απο 40 (μουσικα ) κυματα .

το κομματι αυτο θεωρω οτι ειναι μια προσπαθεια να ακουστουν καπως πιο ευπεπτοι απο την 'παγιδα ' που ειχαν πεσει στα τελευταια τους αλμπουμ  να παρουσιαζουν δηλαδη πιο πολυ απο οσο επρεπε την progressive πλευρα τους . Εχει και λιγα  μοντερνα αγγιγματα . Ομως δεν παυει να ειναι ΄λιγο΄για τους συγκεκριμενους .Απλα συμπαθητικο . 

δεν ξερω τι λενε τα υπολοιπα κομματια  , συντομα φανταζομαι θα ακουστουν , δεν εχω μεγαλες προσδοκιες , ελπιζω να μην ειναι στα προτυπα των 2 τελευταιων αλμπουμ , που ειχαν μεν ποιοτητα αλλα και αρκετους 'πλατιασμους ' .

σημειωση- μιλω παντα σαν ' οπαδος' και ουτε κατα διανοια εχοντας κατανοησει μουσικα το μεγαλειο τους  .

Σαν καλό κόμματι των Foreigner είναι, όχι σαν καλό κομμάτι των Τότο. Πολύ guitar-based ήχος, κάπως αδιάφορη και κοινότοπη ανάπτυξη μουσικών θεμάτων, βλακώδες break κάπου μετά τη μέση, εθιμοτυπικό σόλο κιθάρας. Οι δε στίχοι, ας τα λέμε καλά. Το ακούς ευχαρίστως (τέσσερις φορές στην περίπτωσή μου), αλλά δεν έχει να πει τίποτε καινούργιο σε σχέση με το παλιό και καταξιωμένο ρεπερτόριό τους.

Waterfall-K είπε:
Καλο ειναι. Μ'αρεσει περισσοτερο απο το "Orphan".
image.gif
Μαζί σου. Ήταν ψιλό αδιάφορο. Αυτό θυμίζει καλές 80s εποχές τους.

Αρκετα καλο για την εποχη!!Τοτο ειναι σιγουρα!! Στο πρωτο (orphan)μου αρεσει το παιξιμο γενικα αλλα ιδιαιτερα του Carlock(τυμπανα)!!Ειναι πιο σωστα δομημενο ενορχηστρωτικα!

Το holy war ειναι κατα την αποψη μου ενα μετριο κομματι με αρκετα σημεια που σε ''ξενερωνουν".Ας περιμενουμε να ακουσουμε και το Αλμπουμ ολοκληρο για να εχουμε μια πληρη ακροαση και αποκρυσταλλωμενη αποψη!!

pericles είπε:
Αρκετα καλο για την εποχη!!Τοτο ειναι σιγουρα!! Στο πρωτο (orphan)μου αρεσει το παιξιμο γενικα αλλα ιδιαιτερα του Carlock(τυμπανα)!!Ειναι πιο σωστα δομημενο ενορχηστρωτικα!

Το holy war ειναι κατα την αποψη μου ενα μετριο κομματι με αρκετα σημεια που σε ''ξενερωνουν".Ας περιμενουμε να ακουσουμε και το Αλμπουμ ολοκληρο για να εχουμε μια πληρη ακροαση και αποκρυσταλλωμενη αποψη!!
Είσαι ανάποδος βρε γέροντα  ;D

Orphan= αδιάφορο

Holy War= συμπαθές

;D ;D ;D

Πάρε και ένα

Αυτο καταλαβες Τερρυ;;;Σε δικαολογω ειναι αργα και εισαι κουρασμενος ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back