Toshiba Satellite 110Cs

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Τα πάντα είναι......ιστορία.

Και καλό θα είναι να τη μαθαίνουμε.
στο βίδεο δική σου είναι η μουσική?

λοιπόν μια μέρα θα βγάλω το compaq με τα 3.1 από τη σοφίτα και σε γυρίσω βίδεο.

στο βίδεο δική σου είναι η μουσική?

λοιπόν μια μέρα θα βγάλω το compaq με τα 3.1 από τη σοφίτα και σε γυρίσω βίδεο.
Ναι από το δεύτερο μου album. ?Βγαλτα να τα κανομεν δίκτυο. ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σωστά 3.11 είναι.

τα πρώτα δικτυακά....
Και αφού πρόσεξες και τον Netscape, σου θυμιζω το mission impossible το πρώτο (1996), όπου έκανε "παρέλαση" όλη η cutting edge τότε τεχνολογία.

Όλοι με Netscape ηταν.....και πολλέες φορές φιγούραρε και το PowerBook 5300 ?

πως να μην προσέξω. Το πρώτο που έπιασα για www. Μέχρι τότε το ιντερνετ ήταν modem 2400 με pine για ανταλλαγή e-mail....

πάντως το μηχάνημά σου ήταν πολύ προχώ.

έγχρωμο και 95 το 1995.

Εγώ πήρα λάπτοπ το 1996 και μετα βίας BW με 3.11

πάντως το μηχάνημά σου ήταν πολύ προχώ.

έγχρωμο και 95 το 1995.

Εγώ πήρα λάπτοπ το 1996 και μετα βίας BW με 3.11
Πάντα  ακολουθω την τεχνολογία.

Που αν δεις κάτι super VHS που έχω......όταν βγηκαν έκαναν οσο ενα διαμέρισμα.....απλά εγω τα πήρα επίσης 25 χρόνια μετα ?

Πάντα  ακολουθω την τεχνολογία.

Που αν δεις κάτι super VHS που έχω......όταν βγηκαν έκαναν οσο ενα διαμέρισμα.....απλά εγω τα πήρα επίσης 25 χρόνια μετα ?
ξέρω τέτοια ψώνια κάνω και εγώ σήμερα....

το κακό είναι ότι όλα θέλουν μια φορά την εβδομάδα ένα παιξιματάκι, γιατί στο τέλος μένεις με το συρτάρι στο χέρι

Εναν   MCM/70 τωρα.

index.jpg

Ωραία αγορά Λάκη αλλά προκειμένου να ολοκληρωθεί το experience θέλει να κάνεις μόντα στη σύνδεσή σου να γίνει dial up και να μπαίνεις έτσι στο νόιζ (που δε θα φορτώνει δηλαδή.) Το καλό βέβαια είναι ότι σερφάρεις στο ίντερνετ απόλυτα ασφαλής χωρίς καμία προστασία γιατί δεν κυκλοφορεί οτιδήποτε κακόβουλο που να ενδιαφέρεται να μολύνει ή να αναγνωρίζει win 95. Οπότε βάζεις να κάνει download κανά mp3 και σε δυο εβδομάδες που θα έχει τελειώσει και αν δουλέψει το floppy, το βάζεις σε 10 δισκέτες να το παίρνεις και μαζί σου.

Δεν είναι αγορά. . 

Τζάμπα τον πήρα. 

Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνουν που τους αδειάζω και τον χώρο. 

Στα αλλα συμφωνώ. 

Εχω και το chopper γι αυτη τη δουλειά. (Σπάει το όποιο αρχείο σε ισοποσες με αυτο 1.44 mb έκαστη δισκέτες) .

Κατέληξα και στη χρηση του ...τελικά.

Του έριξα καμια 100αρια (υπάρχουν χιλιάδες free ) dos games....και θα κάνει ό,τι κανουν ολοι οι vintage computers...την παιγχνιδομηχανή! ?

Space invaders, mooncresta, asteroids, the best.

Θέλω όμως να είναι αυθεντικά.

Να γράφει στο τέλος ...

GAME OVER

INSERT COIN

Φυσικά υπάρχει τεχνολογία, που δεν την ξέρουμε και θα δοθεί για εμπορικούς σκοπούς ύστερα από x χρόνια.

Πάντα έτσι γίνεται.
Έχω την εντύπωση και διορθώσετε με αν κανω λάθος , ότι είναι ευρέως διαδεδομένο ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην αστροφυσική για διαστημικούς σκοπούς ( έρευνας εξερεύνησης κλπ ) είναι πολύ πιο προηγμένες από οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας και κάθε φορά που κάτι νεότερο βγαίνει προς χρήση , η "ξεπερασμένη" τεχνολογία περνάει σε εμάς τους υπόλοιπους (από ιατρική  και αυτοκίνηση μέχρι smartphones laptops ) 

Θέλω να πω, το λένε ανοιχτά δεν είναι κάνα σενάριο συνομωσίας . Είναι ο βασικος τους αντίλογος κάθε φορά που τους εγκαλουν ότι σπαταλάνε δισεκατομμύρια ενώ ο κόσμος έχει άλλες ανάγκες κλπ 

Space invaders, mooncresta, asteroids, the best.

Θέλω όμως να είναι αυθεντικά.

Να γράφει στο τέλος ...

GAME OVER

INSERT COIN
Άσε με τωρα.

Παίζω ......... χρηματιστηριο ?

dosn.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back