Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech περίοδο)dimsonic είπε:Με το είδος δεν τα πάω εγώ καλά, αλλά ...αυτό είναι άσχετο
...LK είπε:Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech περίοδο)
Εγώ δίπλα δίπλα τους έχω....τα cd στο ράφι ;D ;D ;D ;Ddimsonic είπε:4. Δεν νομίζω ότι θα άκουγα Henderson επειδή ακούω Holdsworth. Δεν μπορώ καν να τους βάλω δίπλα δίπλα...
όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity ;Ddimsonic είπε:υποθετω έχεις πρώτο τον Henderson
εγώ πάντως επί χρόνια είχα τους δίσκους μου στα ράφια με την σειρά που τους είχα αγοράσει.LK είπε:όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity ;D
Μεγάλο λούκι η μετακόμιση.dimsonic είπε:μέχρι που σε μια μετακόμιση υπέκυψα.
ξέρω που βρίσκονται....fusiongtr είπε:Μεγάλο λούκι η μετακόμιση.
Έχω κάνει τόσες, που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκονται κάποια πράγματα.
Εννοώ τα πάρα πολλά που συμβαίνουν "από πίσω". Μ' αποτέλεσμα το "μπροστά" δηλ μελωδική γραμμή φωνής να μη είναι το 1ο πράγμα που θ' απασχολήσει τον ακροατή.petersrv είπε:Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ακρόαση! Η ερμηνεία της Μαρίας χρήζει ιδιαίτερων ευσήμων (το είπε και 1 ημιτόνιο πιο ψηλά από το κανονικό!!) Νέστορα δεν το ακούω αυτό που λές! (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Μήπως όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μια και μιλάς για "πληροφορία"??
Ισχύειpetersrv είπε:(Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!)
Δεν χρειάζεται. Και μια νότα να είχες παίξει θα καταλάβαινε κάποιος το επίπεδο σου.petersrv είπε:Άσε μας και εμάς να παίξουμε λίγο βρε Νέστορα!! ;D