TORE DOWN HOUSE (Scott Henderson cover)

Τι να πω ρε φίλε.

Ο Scott είναι από τις μεγάλες μου αγάπες, αυτό από τα αγαπημένα μου blues του, και το σκίσατε.

Χίλια "μπράβο".

Να σου πώ όταν το διάβασα, δεν "ανησύχησα" για εσένα  αλλά για την "thelma houston".

Πολύ καλοί και οι δύο!

όλα καλά, ο ήχος, η προσέγγιση

ίσως πιό πολύ από απλώς καλά.

Με το είδος δεν τα πάω εγώ καλά, αλλά ...αυτό είναι άσχετο

dimsonic είπε:
Με το είδος δεν τα πάω εγώ καλά, αλλά ...αυτό είναι άσχετο
Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech  περίοδο)

LK είπε:
Περίεργο. Ακούς Holdsworth και όχι Henderson (και αναφέρομαι πιο πολυ στην Tribal Tech kai Vital Tech  περίοδο)
...

1. με τον Henderson δεν τα πάω καλά... Μετά από 10 λεπτά θέλω να αλλάξω.

2. με όλους τους υπερ-εγκεφαλικούς που δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τους ακολουθήσω (παικτικά) δεν τα πάω καλά

3.  το ίδιο συμβαίνει και με την ύστερη φάση Holdsworth (μετά το 80) αν και ισχύει το 2.

4. Δεν νομίζω ότι θα άκουγα Henderson επειδή ακούω Holdsworth. Δεν μπορώ καν να τους βάλω δίπλα δίπλα...

σε μπέρδεψα....sorry... ;)

dimsonic είπε:
4. Δεν νομίζω ότι θα άκουγα Henderson επειδή ακούω Holdsworth. Δεν μπορώ καν να τους βάλω δίπλα δίπλα...
Εγώ δίπλα δίπλα τους έχω....τα cd στο ράφι  ;D ;D ;D ;D

υποθετω έχεις πρώτο τον Henderson

dimsonic είπε:
υποθετω έχεις πρώτο τον Henderson
όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity  ;D

LK είπε:
όχι η ταξινόμηση δεν είναι αλφαβητική αλλά αυτο βιογραφική. ..σαν το high fidelity  ;D
εγώ πάντως επί χρόνια είχα τους δίσκους μου στα ράφια με την σειρά που τους είχα αγοράσει.

Κανείς δεν μπορούσε να βρει τίποτα... ;D

μέχρι που σε μια μετακόμιση υπέκυψα.

Πλέον έτσι έχω μόνο τα cd

dimsonic είπε:
μέχρι που σε μια μετακόμιση υπέκυψα.
Μεγάλο λούκι η μετακόμιση.

Έχω κάνει τόσες, που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκονται κάποια πράγματα.

fusiongtr είπε:
Μεγάλο λούκι η μετακόμιση.

Έχω κάνει τόσες, που ακόμα δεν ξέρω που βρίσκονται κάποια πράγματα.
ξέρω που βρίσκονται....

απλά είπα....δεν γμεις βάλτα αλφαβητικά...

Ο φίλος μου ο Πάνος έκανε ένα σφάλμα (κατά τη γνώμη μου). Παραφόρτωσε σε πληροφορία το κομμάτι, μ' αποτέλσμα τα καλά  (φωνητική ερμηνεία της Μαρίας, σόλο) να έρχονται σε 2η μοίρα, όταν μετά από λιγο κουράζεται το αυτί.

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ακρόαση!  Η ερμηνεία της Μαρίας χρήζει ιδιαίτερων ευσήμων  (το είπε και 1 ημιτόνιο πιο ψηλά από το κανονικό!!) Νέστορα  δεν το ακούω αυτό που λές! (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Μήπως όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μια και μιλάς για "πληροφορία"??

petersrv είπε:
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ακρόαση!  Η ερμηνεία της Μαρίας χρήζει ιδιαίτερων ευσήμων  (το είπε και 1 ημιτόνιο πιο ψηλά από το κανονικό!!) Νέστορα  δεν το ακούω αυτό που λές! (Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!) Μήπως όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μια και μιλάς για "πληροφορία"??
Εννοώ τα πάρα πολλά που συμβαίνουν "από πίσω". Μ' αποτέλεσμα το "μπροστά" δηλ μελωδική γραμμή φωνής να μη είναι το 1ο πράγμα που θ' απασχολήσει τον ακροατή.  ;)

petersrv είπε:
(Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως η φωνή έχει βγεί και λίγο πιο μπροστά από ότι θα έπρεπε, τώρα που το ξανακούω στο Pc!!)
Ισχύει  ;)

Άσε μας και εμάς να παίξουμε λίγο βρε Νέστορα!!  ;D Πάντως θεωρώ ότι έχουμε επιτύχει σε καλό βαθμό μια  ισορροπία στα παιξίματα (παίζω τις φράσεις μου κυρίως στα κενά της φωνής, όπως και ο μέγας στο πρωτότυπο!) και τα έχω πανάρει όσο καλύτερα μπορούσα/ήξερα! Τεσπα!!!

petersrv είπε:
Άσε μας και εμάς να παίξουμε λίγο βρε Νέστορα!!  ;D
Δεν χρειάζεται. Και μια νότα να είχες παίξει θα καταλάβαινε κάποιος το επίπεδο σου.

Καλά πάντως δεν είναι και διαγωνισμός επιπέδου!!  Τι μας ταιριάζει  και μας "μιλάει" τελικά!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα