tool live!!!

Δεν καπνίζω αλλά συνηθιζεται να υπάρχει καλός εξαερισμός σε Live clubs για να φεύγουν τα ντουμάνια. Δεν έχω δει αναλογη απαγόρευση σε ταβέρνες και μεζεδοπωλεία. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς φοβούνται με τα τσιγάρα αλλα αυτοι θα ξέρουν καλύτερα. Όσο αφορά τα κουτάκια μπύρας πάλι δε καταλαβαίνω το ζόρι απο τη μεριά του θεατή. 1ον : Δεν πρόκειται να βρει κουτάκια στο μπαρ του club , 2ον Κανεις δεν θα τον ψαξει στην είσοδο για κουτάκια στην τσέπη εαν καταφέρει να τα χωρέσει αλλα και να τα χωρέσει για ποιο σκοπό νομίζετε οτι έκανε τον κόπο να κουβαλήσει κουτάκια με ζεστή μπύρα? Πρόκειται για ενα πρωτης τάξεως πολεμικό εργαλείο. Οπότε καλώς να τα απαγορεύουν κατι τέτοια κάφρικα. Τις καλυτερες συναυλιακές στιγμές τις έχω περάσει νηφάλιος. Εαν το group ειναι καλό, απο την μουσική του θα δεχτείς την μεγαλύτερη πόρωση .. Καλή διασκέδαση σε όλους :)

και όσο τα σκέφτομαι να σας πω και το άλλο....??!?!? 150 Ε να γίνουν οι συναυλίες...για να σταματήσουν να πηγαίνουν όλοι οι γύφτοι κάφροι που έχουν να κάνουν μπάνιο 3 χρόνια και την πίνουν δίπλα μου.... αι στα διάλα πιά... ρατσισμός και ελιτισμός... σήμερα...έχω πει οτι αν απογοητευτώ...απο όλη την φάση δεν θα ξαναπάω ποτε σε live συγκροτήματος...
Μόνο που όχι με 150 αλλά και με 50 δε βάζει σε σκέψεις μόνο του γύφτους :wink:

Καλά λέω πολλες φορές οτί καλά κάνουν τα μεγάλα συγκροτήματα και δεν έρχονται Ελλάδα, γιατί πολύ απλά δεν μας αξίζουν.

Εδώ εμείς τα θέλουμε όλα, και υπερθεάματα και τζάμπα εισητήρια και ντουμάνια σε κλειστούς χώρους χωρίς να σεβόμαστε κανέναν και μπουκάλια μπύρας για να ανοίγουν κεφάλια.

Αιώνια Ελληνική γκρίνια.

Τελος' date='οσοναφορα τις απαγορευσεις -100.Ασε τον ανθρωπο να πιει τις μπυρες

και τα τσιγαρα του με την ησυχια του ρε φιλε,ουτε σε βαραει ουτε ειναι στην πλατη σου! :lol: [/quote']

Συμφωνώ απόλυτα. "Υποτίθεται" ότι η μουσική η οποία ξεκίνησε να στηρίζεται σε κάτι επαναστατικό, δεν μπαίνει σε φόρμες και κανόνες (εντάξει...το "όχι μαχαίρια" το καταλαβαίνω :lol: ).

Σκέψου στους Motorhead ή τους AC/DC να δεις απαγόρευση καπνίσματος. :?

Rock=αλητεία (οκ, με κάποια όρια :lol:) και οι ντίβες μάλλον την έχουν δει κάπως. :roll:

Προσήλωση my ass. Η προσήλωση είναι για να βλέπεις DVD. Δουλειά τους είναι να δώσουν μία παράσταση όπως έχουν στο μυαλό τους, αφήνοντας το κοινό ελεύθερο. Αυτό δε διδάσκει και η rock μουσικούλα τόσα χρόνια;

Και ο Manson έχει ΑΠΟΛΥΤΟ show. Απαγορεύει το smoking; :lol:

Αιώνια Ελληνική γκρίνια.
ελληνική γκρίνια είναι να θες να δεις Marilyn Manson με 25e που βλέπει ο Ιταλός, ή Pearl Jam με 30e που βλέπει ο Γάλλος? δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

Αν ήμουν σπιτάκι μου, πολύ απλά θα πήγαινα με τα μπούνια...

Ακόμα και τώρα που δεν θα πάω όμως, περιέργως δεν βρίσκω χώρο μέσα μου για να μισήσω όσους θα πάνε. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση, την οποία θεωρώ παραπάνω από δεδομένη...

Earendil, καλωσόρισες στην όμορφη Γκασμαδία.

Moria, Moria, wonder of the northern world... :|

Αιώνια Ελληνική γκρίνια.
ελληνική γκρίνια είναι να θες να δεις Marilyn Manson με 25e που βλέπει ο Ιταλός' date=' ή Pearl Jam με 30e που βλέπει ο Γάλλος? δεν πάμε καλά μου φαίνεται...[/quote']

Ναι έ? για δώσε κανα link γι αυτέ τις τιμές...

Γιατί εγώ τελεταία φορά που πήρα εισητήρια για Γερμανία κάνανε 65 ευρώ το ένα...

δεν έχω λινκ, μου τις έχουν πει φίλοι που έχουν πάει... ειδικά για Ιταλία, να δεις κάτι τιμές από μεγάλα γκρουπς να τραβάς τα μαλιά σου... για Γερμανία δεν ξέρω... ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι τιμές στην Ελλάδα φτάνουν πολλές φορές σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά για το μέσο μισθό του έλληνα...

δεν έχω λινκ' date=' μου τις έχουν πει φίλοι που έχουν πάει... ειδικά για Ιταλία, να δεις κάτι τιμές από μεγάλα γκρουπς να τραβάς τα μαλιά σου... για Γερμανία δεν ξέρω... ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι τιμές στην Ελλάδα φτάνουν πολλές φορές σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά για το μέσο μισθό του έλληνα...[/quote']
ειμαστε μια χωρα 10.000.000 απ τους οποιους οι μισοι εχουν προσβαση σε αυτες τις συναυλιες. Πιστευεις ο,τι γεμιζουμε σταδια οπως στην Γαλλια και στην Ιταλια;Ειναι φυσικο τα εισιτηρια να ειναι ΚΑΠΩΣ ανεβασμενα...Βεβαια φταιει και η μιζα και ο μικροαστισμος των εταιριων που φερνουν τα συγκροτηματα στην Ελλαδα, που ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ τις υπηρεσιες τους, με χαρακτηριστικο παραδειγμα ΜΑΛΑΚΙΑΣ και καραγκιοζηλικιου την συναυλια White Stripes στην Αθηνα.

οσον αφορα το καπνισμα παντως,εγινε μετα απο παρακληση του καλλιτεχνη.

καποιο προβλημα με το λαιμο του νομιζω.

Μια τακτική που είδα σε μεγάλο λαηβάδικο της Φινλανδίας είναι να απαγορεύεται το κάπνισμα στο χώρο ακριβώς μπροστά απ τη σκηνή κ να επιτρέπεται αρκετά πίσω ή κ στα πλάγια κοντά στα bars. ;-) Ευχαριστημένοι;

Όσο για τα εισητήρια δε νομίζω ότι είναι τόόόσο φτηνότερα στο εξωτερικό..ίσως απλά να χουν περισσότερες επιλογές ώστε να διαλέξουν ΠΟΥ θα σκάσουν τα λεφτά...

Earendil' date=' καλωσόρισες στην όμορφη Γκασμαδία.

Moria, Moria, wonder of the northern world... :|[/quote']

22 ΔΤΕ ή 296Μ/Κ ΤΕ?

Eιναι απο τις (λιγες ομολογουμενως) περιπτωσεις που εχουν και οι δυο

δικιο.Στην προκειμενη και ο καλλιτεχνης και ο ακροατης.. :wink: :wink:

Το live ξεκιναει παντως, οπου να ναι...Καλα να περασουν! :lol: :lol: 8)

Μόλις γύρισα από το live - πολύ ωραίο, καλά βαράγανε και το όλο setup (φωτισμοί,laser,κλπ) τα άξιζαν τα χρήματα.

Και όσον αφορά τις απαγορεύσεις, για αρκετή ώρα πριν την έναρξη ακούγονταν από τα μεγάφωνα παρακλήσεις για να μην καπνίζουμε και να μην τραβάμε φωτογραφίες αφού το ζήτησαν οι ίδιοι. Αποτέλεσμα, σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, τα κινητά τραβάγανε ανενόχλητα και τα τσιγάρα (και άλλα μυρωδικά) αναβαν... Αθάνατη ελληνική λεβεντιά 8)

χαλια???????ελπιζω να το λες ειρωνικα....παιδια το live απλα γ@@@σε!!!απο που να αρχισω και που να τελειωσω....απο τα laser απο τα εφε???απο τους tool....ηταν απλα τελοιοι.....σε εβαζαν μεσα στο κλιμα....παιδια το παλικαρια το χουνε....τι να λεμε τωρα .....μπραβο και παλι μπραβο!!! οσο για τους mastodon δεν μου αρεσαν και σαν μπαντα αλλα και σαν ηχος...πολυ βρομα ο ηχος ηταν μπουκομενος ...δεν ξερω βεβαια αν φταινε αυτοι αλλα ..........tool kai pali tool.......

οσον αφορα το καπνισμα,,,ρε παιδια τον πειραζει.κι εμεις αντι να το σεβαστουμε καπνιζοπιναμε απο αντιδραση στην απαγορευση....ελεος

οι tool εσκισαν .- :wink:

για αρκετή ώρα πριν την έναρξη ακούγονταν από τα μεγάφωνα παρακλήσεις για να μην καπνίζουμε και να μην τραβάμε φωτογραφίες αφού το ζήτησαν οι ίδιοι.
Καμιά φωτογραφία παίζει??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

για αρκετή ώρα πριν την έναρξη ακούγονταν από τα μεγάφωνα παρακλήσεις για να μην καπνίζουμε και να μην τραβάμε φωτογραφίες αφού το ζήτησαν οι ίδιοι.
Καμιά φωτογραφία παίζει??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΕΕ αδικία.Θέλω live tool pics.

To playlist θα μπορούσε να΄ναι καλύτερα φτιαγμένο. Όταν αρχίζεις με stinkfist και forty six & two καπάκι τον άλλον τον κακομαθαίνεις. Προσωπικά με χάλασε ότι δεν παίξανε ούτε ένα κομμάτι από undertow αλλά ούτε ένα grudge, parabola, eulogy, pot, τεσπα. Η κιθάρα σε πολλά σημεία χανόταν κι έμενε μόνο ένα χάος από μπάσα. Πέρα απ' αυτά, ο Danny ήταν για τεμενάδες, τρελό χάζεμα, σαν βασιλιάς πάνω σ'άλογο. Η στάση τους πάνω στην σκηνή πάντως από μένα έγινε παραπάνω από καλοδεχούμενη. Όλοι συνεπέστατοι, στα κομμάτια τους ακόμα και στα προετοιμασμένα "jamαρίσματα", που κάνανε ενδιάμεσα. Απλά πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα. Τί να κάνεις..

Trending...

Νέα θέματα

Back