Tonerider pickups

bloody_sunday είπε:
Πάντως, τέτοιοι μαγνήτες έχουν κι άλλη χρησιμότητα: με πολύ χαμηλό κόστος παίρνεις μια καλή γεύση του τι θα πρέπει να περιμένεις από έναν πανάκριβο μαγνήτη, κι αν πράγματι εκείνος αξίζει τα λεφτά του.
αποκλειεται δηλαδη να ειναι εξησου καλοι με τους πανακριβους?

αν ναι,γιατι?πρεπει παντα να πληρωνομε τα endorsements της καθε εταιριας?

περιμενουμε εντυπωσεις απ οσους πηραν.αντε με το καλο να ερθουν

μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι στα reviews του  harmony central οι περισσοτεροι δεν στεκοντε καν στην τιμη τους αλλα στον ηχο τους

whiteNoise είπε:
Πάντως, τέτοιοι μαγνήτες έχουν κι άλλη χρησιμότητα: με πολύ χαμηλό κόστος παίρνεις μια καλή γεύση του τι θα πρέπει να περιμένεις από έναν πανάκριβο μαγνήτη, κι αν πράγματι εκείνος αξίζει τα λεφτά του.
αποκλειεται δηλαδη να ειναι εξησου καλοι με τους πανακριβους?

αν ναι,γιατι?πρεπει παντα να πληρωνομε τα endorsements της καθε εταιριας?
Mα ακριβώς αυτό λέω! Αλλά σαν σημείωση, οι μπουτικάδικες εταιρίες μαγνητών συνήθως δεν έχουν κανένα endorsement.

σε λίγο καιρό θα μας λυθούν όλες οι απορίες 8)

alderbody είπε:
OK, παλια η φαση με τον Tonerider...

δεν ξερω, αλλα κατι με πιανει οταν βλεπω bang for the buck πραματα...    ::)

δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τα κλιπακια που κυκλοφορουν ειναι λιγο...χρωματισμενα και φυσικα ειναι αναξιοπιστα...

για low budget φασεις σιγουρα ειναι super.

αλλα μην πιστευετε τα glowing reviews (ιδιως του HC) γιατι ιδιως σε τετοιες περιπτωσεις "παρε κοσμε",

ο παραγων "τζαμπα" θολωνει την κριση πολλων "reviewers"...

σιγουρα αξιζουν, σιγουρα ειναι φθηνοι γιατι γινονται στην Κινα, αλλα το οτι ειναι φθηνοι δεν τους κανει αυτοματως τους καλυτερους μαγνητες του κοσμου...

enjoy responsibly....  ;D  ;D  ;D
αυτα ελεγα και εγω μεχρι που τους ΕΙΔΑ (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ πραγματικα αριστουργηματα) & μεχρι που τους ακουσα.....(ΕΚΕΙ κι αν επαθα πλακα..)

οι μονοι μαγνητες που κατα τη γνωμη μου τους "παιζουν" στα ισια για αυτο που εννοω εγω vintage Fender strat ηχο ειναι οι Lindy Fralin....

& οι Tele μαγνητες του μου αρεσαν παρα πολλοι αλλα οι strat του ειναι το κατι αλλο..

ο τυπος ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι φτιαχνει (προσεξε οι μαγνητες ειναι χειροποιητοι και φτιαχνονται μονο απο ΕΝΑΝ ανθρωπο ;))

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ρε παιδια ενα σετακι fender custom 54 δεν θα ηταν καλητερο?το συγεκριμενο σετ το ακουσα φορεμενο σε μια 70s strat mexico και ηταν απιστευτοι.τι γνωμη εχετε?σουπερφανκ απο σενα περιμενω ν ακουσω...

Έχω παραγγείλει ένα setaki για μια GL αλλά δεν ήξερα τι ψάρια πιάνουν.... αφού όμως ο SF τις χαρακτήρισε καλές..... μου αρκεί...

kabamaru-x- είπε:
ρε παιδια ενα σετακι fender custom 54 δεν θα ηταν καλητερο?το συγεκριμενο σετ το ακουσα φορεμενο σε μια 70s strat mexico και ηταν απιστευτοι.τι γνωμη εχετε?σουπερφανκ απο σενα περιμενω ν ακουσω...
προτιμω σαφως τους Tonerider αλλωστε το ειπα και παραπανω σε στρατ μονο οι LF παζουν τους Toneriders....απιστευτο κι ομως αληθινο,παντως περιμενε λιγο νομιζω οτι και οι συμφορουμιτες που τους αγορασαν θα με βγαλουν 100% "σωστο",τοσο σιγουρος ειμαι ;) 

σντε να δουμε,μαλλον να ακουσουμε.αν κ ειμαι ευχαριστημενος με τους duncan ssl1 ισως τους αλλαξω...

kabamaru-x- είπε:
σντε να δουμε,μαλλον να ακουσουμε.αν κ ειμαι ευχαριστημενος με τους duncan ssl1 ισως τους αλλαξω...
δεν νομιζω να χρειαζεται να τους αλλαξεις,αλλα δεν χρειαζεται να ξανα δωσεις τοσα πολλα χρηματα για καλους μαγνητες ;)

ΥΓ:στην ibanez μου εχω seymour dunkan pearly gates και 59 και εναν single coil του dunkan στην middle θεση (δεν θυμαμαι ποιον) συνολο 300 ευρω περιπου και στην partcaster εχω 2 suhr v60lp και εναν ssv, συνολο 350 ευρω ;)

τελος η κοροιδια φυσικα ;)

Superfunk είπε:
αυτα ελεγα και εγω μεχρι που τους ΕΙΔΑ (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ πραγματικα αριστουργηματα) & μεχρι που τους ακουσα.....(ΕΚΕΙ κι αν επαθα πλακα..)

οι μονοι μαγνητες που κατα τη γνωμη μου τους "παιζουν" στα ισια για αυτο που εννοω εγω vintage Fender strat ηχο ειναι οι Lindy Fralin....

& οι Tele μαγνητες του μου αρεσαν παρα πολλοι αλλα οι strat του ειναι το κατι αλλο..

ο τυπος ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι φτιαχνει (προσεξε οι μαγνητες ειναι χειροποιητοι και φτιαχνονται μονο απο ΕΝΑΝ ανθρωπο ;))
Οπτικα φαινονται καλοδουλεμενοι, δε λεω...

θα ηθελα πολυ να δω ενα σετακι με τα ιδια μου τα ...αυτια   ;D

Γιατι μονο ετσι θα πιστεψω. Clip_ακια και ιδιως Harmony Central δεν εμπιστευομαι...

Αλλωστε κι εσυ ετσι "πιστεψες".

Εγω παντως, ακομα μεχρι σημερα δεν βρηκα μαγνητες που να κερδιζουν παντου τους WCR SR.

και εχω παιξει πολυ πραμα.... (δικα μου και αλλων)

Αλλα παντα, για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ γουστα.

Απο Fralin, προτιμω τους απλους απο αυτους του Callaham, αλλα παλι για μενα οι WCR κερδισαν στο overall.  ;)

εννοειται οτι μιλαμε για διαφορες που "χοντρικα" δεν πολυφαινονται...

Ποσο μαλλον οταν μπαινουν στη μεση και καμια 100_αρια εφφε.  :D

Αν επαιρνα μαγνητες τωρα, λογικα Fralin θα εβαζα, εκτος και αν οι TR αποδειχτουν κατι παραπανω απο "flavour of the month"...

περιμενω λοιπον κι εγω reviews και καθαρα κλιπακια μπας και βγαλουμε ακρη.  ;D

alderbody είπε:
περιμενω λοιπον κι εγω reviews και καθαρα κλιπακια μπας και βγαλουμε ακρη.  ;D

καθαρότατο κλιπακι και με τρελό ψάξιμο στο eq και μαλιστα απο diy ενισχυτη  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρήγγειλα κι εγώ το Pure Vintage set από Tonerider για πειραματισμό:

trs1_260_yellowborder.jpg

88€ με μεταφορικά. Δεν είναι κι άσχημα ;)

akis3 είπε:
elavd με paypal πληρωσες η με καποιον αλλο τροπο?
Με PAYPAL εννοείται!!! Είναι εγγύηση ;)

...και εννοειται οτι θα φτιαξεις κλιπακι με τη γνωστη elavdοσυνταγη 8) για να ακουσουμε ολοι.  ;)

alderbody είπε:
...και εννοειται οτι θα φτιαξεις κλιπακι με τη γνωστη elavdοσυνταγη 8) για να ακουσουμε ολοι.  ;)
Σκεφτόμαι να πάρω και 2ο pickguard με full ...αξεσουάρια πάνω (pots & switch) και να τους βάλω πάνω ώστε αφενός να κάνω πιο εύκολα Α/Β test με τους stock Rockinger που φοράει τώρα η strat μου, αφετέρου να μπορώ να τους αλλάζω γρήγορα σε περίπτωση που πεθυμίσω τον παλιό μου ήχο* ;)

*Όπως έχω ξαναγράψει πολύυυυ παλιά, η Rockinger έχει ένα πολύ παράξενο wiring (μάλιστα με 500άρι volume pot) το οποίο, επειδή μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος ήχος, δεν τολμάω να το χαλάσω γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να το ξανασυνδέσω όπως ήταν αρχικά...

elavd είπε:
Σκεφτόμαι να πάρω και 2ο pickguard με full ...αξεσουάρια πάνω (pots & switch) και να τους βάλω πάνω ώστε αφενός να κάνω πιο εύκολα Α/Β test με τους stock Rockinger που φοράει τώρα η strat μου, αφετέρου να μπορώ να τους αλλάζω γρήγορα σε περίπτωση που πεθυμίσω τον παλιό μου ήχο* ;)
Μεγειά!  :)

Πολύ καλή ιδέα αυτή, με το δεύτερο pickguard, και οικονομική.  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back