Tonerider pickups

whiteNoise

Μέλος
Πόντοι
36
τυχαία έπεσα επάνω σε αυτούς τους μαγνήτες και από ότι φαίνεται απτά υλικά τους και απτά reviews του harmony central πρόκειται για παρά πολύ καλή περίπτωση και σε εξευτελιστικές τιμές

alnico 2-3-5 και κεραμικούς

το site λοιπόν..(με κλιπακια)

http://www.tonerider.com/pickups_main.shtml

και οι τιμές τους

http://instruments.search.ebay.com/Tonerider_Musical-Instruments_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQsacatZ619

το φθηνότερο store σε αυτούς τους μαγνήτες είναι αυτό.

http://stores.ebay.com/EZRA-music

;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
whiteNoise είπε:
τυχαία έπεσα επάνω σε αυτούς τους μαγνήτες και από ότι φαίνεται απτά υλικά τους και απτά reviews του harmony central πρόκειται για παρά πολύ καλή περίπτωση και σε εξευτελιστικές τιμές

alnico 2-3-5 και κεραμικούς

το site λοιπόν..(με κλιπακια)

http://www.tonerider.com/pickups_main.shtml

και οι τιμές τους

http://instruments.search.ebay.com/Tonerider_Musical-Instruments_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQsacatZ619

το φθηνότερο store σε αυτούς τους μαγνήτες είναι αυτό.

http://stores.ebay.com/EZRA-music

;)
Αμα σου πω οτι εχθες και εγω τυχαια [1] επεσα στους ιδιους και σημερα πρωι χτυπησα ενα σετ Pure Vintage στο ebay απο το ιδιο store που αναφερεις? Αν περιμενεις λιγο καιρο μπορω να σου πω τις εντυπωσεις μου...

[1] την τυχη μου τη βοηθησε και το οτι ενας καλος σαμαριτης μου εστειλε το URL

evris είπε:
Αμα σου πω οτι εχθες και εγω τυχαια [1] επεσα στους ιδιους και σημερα πρωι χτυπησα ενα σετ Pure Vintage στο ebay απο το ιδιο store που αναφερεις? Αν περιμενεις λιγο καιρο μπορω να σου πω τις εντυπωσεις μου...

[1] την τυχη μου τη βοηθησε και το οτι ενας καλος σαμαριτης μου εστειλε το URL
;)

παντως τα κλιπακια ειναι εκπληκτικα,οποτε...60 ευρω σας χαιρετω και καλη τυχη ;D ;D

Τιποτα τελικ δεν μενει κρυφο αν ειναι καλο.. :)

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ μαγνητες σε ΑΣΤΕΙΕΣ τιμες απο εναν τρελλο Αμερικανο που τους φτιαχνει στο Πεκινο (οπου ζει..παντρεμενος με Κινεζα)

super highly recommended ακουσα παρα πολλα σετ του και ειδικα οι στρατ μαγνητες του ειναι απλα οι καλυτεροι που εχω ακουσει ποτε μαζι με τους Liny Fralin  (oι οποιοι ομως κοστιζουν 5 φορες παραπανω..)

φοβεροι ειναι και οι διπλοι του (οσο δηλ. φοβεροι μπορει να ειναι οι διπλοι μαγνητες... :) :))

Superfunk είπε:

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ μαγνητες σε ΑΣΤΕΙΕΣ τιμες απο εναν τρελλο Αμερικανο που τους φτιαχνει στο Πεκινο (οπου ζει..παντρεμενος με Κινεζα)

super highly recommended ακουσα παρα πολλα σετ του και ειδικα οι στρατ μαγνητες του ειναι απλα οι καλυτεροι που εχω ακουσει ποτε μαζι με τους Liny Fralin  (oι οποιοι ομως κοστιζουν 5 φορες παραπανω..)

φοβεροι ειναι και οι διπλοι του (οσο δηλ. φοβεροι μπορει να ειναι οι διπλοι μαγνητες... :) :))
μάγκες...ξηλωθείτε ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Να ξεκαθαρισω οτι δεν φταιω εγω για τη διαρροη θεματων. Ο whitenoise δουλευει ανεξαρτητα!

evris είπε:
Να ξεκαθαρισω οτι δεν φταιω εγω για τη διαρροη θεματων. Ο whitenoise δουλευει ανεξαρτητα!
άσε τις δικαιολογίες,

είσαι και εσύ συνένοχος στο ξε-παραδιασμα των μελών του νοιζ ;D ;D ;D

ακουω τα κλιπακια και εχω παθει πλακα,τους θελω ολους ::)

ο evris πηρε τους Pure Vintage.εσυ witenoise?λετε να παραγειλω κ εγω?

kabamaru-x- είπε:
ο evris πηρε τους Pure Vintage.εσυ witenoise?λετε να παραγειλω κ εγω?
εγω λεω προς το παρων μαλλον για τους hot classic tele set

http://www.tonerider.com/tele_hc.shtml

δεν εχει κλιπακι ακομη με αυτους αλλα i trust him με τα απο οσα ακουσα 8)

μερικα βιντεακια με tonerider μαγνητες

:o :o :o

ΥΓ :πεταξα τα λεφτα μου με τους suhr v60 μαλλον  (350 ευρω) :-[ :-[ :-[

Σας έχω προλάβει προ πολλού αλλά δεν είχα χρόνο να τους περάσω στη Les Paul μου  ;)

Έχω πάρει ένα set Alnico IV PAF's εδώ και 2 βδομάδες,μόλις τους βάλω στην κιθάρα θα σας πώ εντυπωσεις.

φίλε roybatty μάλλον πρόκειται για πανδαισία αυτό που θα ακούσουμε, όπως πανδαισία είναι τα video που πόσταρες εσύ whitenoise...

ειλικρινά παιδιά σας το λέω (έχω μηδαμινή εμπειρία από μαγνήτες) δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα...γλυκήτις!!! :-*...

σ.σ. Ρε αδερφέ (whitenoise) που τα βρίσκεις όλα αυτά;...ειλικρινά..! 8) 

Ωραιος ο ασπροθορυβος  :-\

Κτυπησα ενα σετακι classic blues να υπαρχει .......

FatalK είπε:
σ.σ. Ρε αδερφέ (whitenoise) που τα βρίσκεις όλα αυτά;...ειλικρινά..! 8) 
για εσας δουλευω βρε ;D ;D

χαχαχαχα.... ;D ;D

Πάντως πολλά μπράβο για το ποστ αυτό ;)...

Θα τους χιλιοτσεκάρω και παικτικά να δω πως είναι :D...

FatalK είπε:
χαχαχαχα.... ;D ;D

Πάντως πολλά μπράβο για το ποστ αυτό ;)...

Θα τους χιλιοτσεκάρω και παικτικά να δω πως είναι :D...
υπονοείς πως μολις χαιρέτησες και εσύ μερικά Ευρώ και καλό τους υπερατλαντικό ταξίδι? ;D ;D

φοβάμαι (δηλ γουστάρω) πως ναι! 8)

δεν πρόκειται να βγω ζημιωμένος!

άντε ο λαμπάτος μας λείπει και είμαστε αρχηγοί!! 8)

OK, παλια η φαση με τον Tonerider...

δεν ξερω, αλλα κατι με πιανει οταν βλεπω bang for the buck πραματα...    ::)

δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τα κλιπακια που κυκλοφορουν ειναι λιγο...χρωματισμενα και φυσικα ειναι αναξιοπιστα...

για low budget φασεις σιγουρα ειναι super.

αλλα μην πιστευετε τα glowing reviews (ιδιως του HC) γιατι ιδιως σε τετοιες περιπτωσεις "παρε κοσμε",

ο παραγων "τζαμπα" θολωνει την κριση πολλων "reviewers"...

σιγουρα αξιζουν, σιγουρα ειναι φθηνοι γιατι γινονται στην Κινα, αλλα το οτι ειναι φθηνοι δεν τους κανει αυτοματως τους καλυτερους μαγνητες του κοσμου...

enjoy responsibly....  ;D  ;D  ;D

alderbody είπε:
OK, παλια η φαση με τον Tonerider...

δεν ξερω, αλλα κατι με πιανει οταν βλεπω bang for the buck πραματα...    ::)

δεν εχω δοκιμασει ποτε, αλλα τα κλιπακια που κυκλοφορουν ειναι λιγο...χρωματισμενα και φυσικα ειναι αναξιοπιστα...
ίσα ίσα που οι ηχογραφήσεις είναι εντελώς ερασιτεχνικές και φαινεται ξεκαθαρα.

ακόμη και εγώ ηχογραφώ καλύτερα

για low budget φασεις σιγουρα ειναι super.

αλλα μην πιστευετε τα glowing reviews (ιδιως του HC) γιατι ιδιως σε τετοιες περιπτωσεις "παρε κοσμε",

ο παραγων "τζαμπα" θολωνει την κριση πολλων "reviewers"...
αντιθέτως απτήν δική μου εμπειρία πολλά καλά προϊόντα ‘θάβονται’ στο harmony central λόγο της χαμηλής τους τιμής και το αντίθετο

σιγουρα αξιζουν, σιγουρα ειναι φθηνοι γιατι γινονται στην Κινα, αλλα το οτι ειναι φθηνοι δεν τους κανει αυτοματως τους καλυτερους μαγνητες του κοσμου...

enjoy responsibly....   ;D  ;D  ;D
δες και άκουσε τα ερασιτεχνικά και ‘αχρωμάτιστα’ βιντεακια στην προηγούμενη σελίδα και θα διαπιστώσεις πως η τιμη είναι το τελευταίο.

Εξάλλου το ebay είναι γεμάτο από μαγνήτες των 15 Ευρώ…

Οποτε αν το ζητούμενο ήταν η τιμή, θα μιλούσαμε για αυτούς(και αν χρειαζόμασταν μαγνήτες για να κολλάμε σημειώματα στο ψυγείο ;D ;D)

Παιδιά με κανένα απολύτως κλιπάκι (ή ακόμη χειρότερα, βιντεοκλιπάκι) δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για κάτι τόσο στοιχειώδες, υποκειμενικό και "δύσκολο" όσο ένα μαγνήτη. Εδώ όλα επισκιάζονται από gain ενισχυτή, reverb, ακουστική, πετσόκομμα ποιότητας από sound codecs κλπ κλπ, τι συμπέρασμα να βγάλεις; ::)

Εδώ έχουμε να κρίνουμε, ανάλογα και με το σωστό του ύψος και με την ποιότητα των άλλων ηλεκτρικών, κομπρεσσάρισμα (ή μη), δυναμικές, feel, πρίμα κλπ, αν δεν τα δούμε κάτω απ'τα δάχτυλά μας πού οδεύουμε σαν έθνος... εεε, σαν κιθαροπαίχτες;  ;D

Για το Harmony Central τα'χουμε ξαναπεί... Η αξία των γραφομένων ισοδυναμεί με τα SMS που περνούν σαν crawl από τις οθόνες των τηλεοπτικών αθλητικών προγραμμάτων: κάθε καρυδιάς καρύδι μπορεί να γράψει το μακρύ και το κοντό του. 85 πετάνε κοτσάνες ΙQ ραδικιού, 15 λένε κάτι αξιόλογο. Και οι τελευταίοι (σε κάποιον που ξέρει) κάνουν μπαμ.  ;) Για τις "βαθμολογίες" δεν το συζητώ καν.

Πάντως, τέτοιοι μαγνήτες έχουν κι άλλη χρησιμότητα: με πολύ χαμηλό κόστος παίρνεις μια καλή γεύση του τι θα πρέπει να περιμένεις από έναν πανάκριβο μαγνήτη, κι αν πράγματι εκείνος αξίζει τα λεφτά του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back