:lol: :lol: :lol:Ειναι να απορείς πώς κατάφερε να σωθεί απο την πυρά των σχιστομάτηδων ιεροεξεταστών που ευαγγελίζονται την απουσία του ξύλου στην παραγωγή ήχου...![]()
Αποστόλη μου, το είχαμε συζητήσει και παλιότερα, το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό ή καλλιτεχνικό αν θέλεις, είναι πεντακάθαρα οικονομοτεχνικό... και δεν είναι ο Τομ ο μόνος που υποφέρει... :wink:Ειναι να απορείς πώς κατάφερε να σωθεί απο την πυρά των σχιστομάτηδων ιεροεξεταστών που ευαγγελίζονται την απουσία του ξύλου στην παραγωγή ήχου...![]()
Αυτό ήταν ειρωνικό για τις Tom Anderson;ευτυχως γιατι ειχα σχεδιασει να αγορασω καμμια 10αρια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό ήταν ειρωνικό για τις Tom Anderson;ευτυχως γιατι ειχα σχεδιασει να αγορασω καμμια 10αρια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν όντως ήταν' date=' είναι κρίμα...δεν έχω να πω τίποτα άλλο...........[/quote']πολυ πατριωτικα το παιρνεις φιλαρακι σιγα..
αυτο με τους αμερικανους που θα μας μαθουν αν μια κιθαρα ειναι καλη η οχι δεν το καταλαβα.
εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου δοκιμαζοντας μια?
Αυτά που γράφεις τα σκέφτεσαι πριν;Αν όντως ήταν' date=' είναι κρίμα...δεν έχω να πω τίποτα άλλο...........[/quote']πολυ πατριωτικα το παιρνεις φιλαρακι σιγα..
αυτο με τους αμερικανους που θα μας μαθουν αν μια κιθαρα ειναι καλη η οχι δεν το καταλαβα.
εσυ δεν μπορεις να το διαπιστωσεις μονος σου δοκιμαζοντας μια?
Είδες κάτι απο εμένα υπερ των αμερικάνων;
Είναι κρίμα να ειρωνεύεται κάποιος μια top of the line - boutique κιθάρα ιδίως όταν υποτίθεται ότι έχει τεχνικές γνώσεις για το αντικείμενο και επιπλέον είναι και modulator
Και επειδή έχω στη κατοχή μου μια τέτοια κιθάρα και επειδή την θεωρώ ένα απο τα πιο εξαίρετα όργανα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου στα 25 χρόνια που παίζω.
Αν κάποιος που ξέρει να παίζει έχει δοκιμάσει ανάλογο όργανο και δεν του άρεσε τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει λίγο την οπτική του γωνία γαι το τι σημαίνει καλό όργανο
Και δεν ξέρω αν οι αμερικανοί θα μας μάθουν αν ένα όργανο είναι καλό. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η όλη φάση ξεκίνησε απο αυτούς...κάτι θα ξέρουν...
Παντως την τελευταια φορα που κοιταξα η συντριπτικη πλειοψηφια των κιθαριστων στην Αμερικη με Fender,Gibson,Rickenbacker & Gretsch παιζανε ,αυτοι που παιζουν με απομιμησεις των παραπανω κιθαρων (γιατι τετοιες ειναι και οι Anderson) ειναι αναλογικα ελαχιστοι.... :lol: και συνηθως απο εναν πολυ συγκεκριμενο μουσικο χωρο...Και δεν ξέρω αν οι αμερικανοί θα μας μάθουν αν ένα όργανο είναι καλό. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η όλη φάση ξεκίνησε απο αυτούς...κάτι θα ξέρουν...
Παντως την τελευταια φορα που κοιταξα η συντριπτικη πλειοψηφια των κιθαριστων στην Αμερικη με Fender' date='Gibson,Rickenbacker & Gretsch παιζανε ,αυτοι που παιζουν με απομιμησεις των παραπανω κιθαρων (γιατι τετοιες ειναι και οι Anderson) ειναι αναλογικα ελαχιστοι.... :lol: και συνηθως απο εναν πολυ συγκεκριμενο μουσικο χωρο...Και δεν ξέρω αν οι αμερικανοί θα μας μάθουν αν ένα όργανο είναι καλό. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η όλη φάση ξεκίνησε απο αυτούς...κάτι θα ξέρουν...
Κακα τα ψεμματα οι περισσοτεροι κιθαριστες παντοτε θα προτιμανε ενα vintage η vintage style κλασσικο οργανο ,εκτος κι ανηκουν σε ενα συγκεκριμενο μουσικο χωρο.....[/quote']
μπορει,αλλα πραγματικα σε οσα ξενα κιθαριστικα φορουμ μπαινω καιρο εχω να δω καποιος να αναφαιρει fender,αλλα μαλλον ανοικουν στον συγκεκριμενο μουσικο χωρο.
ναι.ειναι'απομιμισεις',αλλα τι απομιμισεις.... :lol:
οποιαδηποτε fender και να βαλεις διπλα σε μια απομιμιση της προσωπικα παλι τιν απομιμιση της θα διαλεγα..
παιδια.μη κοροιδευομαστε.αυτα που θα επρεπε να ειχε κανει η fender εδω και καιρο τα εχουν κανει αλλοι εδω και πολυ καιρο.
ας μην ξεχναμε,που ηταν ο suhr,γιατι εφυγε απο κει και τι κανει τωρα!!
το ζητημα ομως βεβαια τελος παντων δεν ειναι να φαγωνομαστε κλπ... οπως πολυ καλα κανει ο συγκεκριμενος μουσικος χωρος αλλα το να παιζουμε μουσικη,να παιρναμαι καλα και μεσα απο εδω να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!
δεν νομιζω ,απο το 1950 που βγηκε η Tele ουσιαστικα ειναι τελεια το ιδιο και η strat απο το 1954...(για να μη μιλησουμε για το ποσο πρωτοποριακη ητανε...).το να βαλεις jumbo ταστα & να πλατυνεις το Radius δεν ειναι δα και παρθενογεννεση...παιδια.μη κοροιδευομαστε.αυτα που θα επρεπε να ειχε κανει η fender εδω και καιρο τα εχουν κανει αλλοι εδω και πολυ καιρο.
νικο εσυ γιατι πιστευεις οτι δεν ακουγονται σαν fender;τι ..λαθος κανουν;και βεβαια εκει που μετραει δηλ.στον ΗΧΟ απλα δεν ακουγονται σαν Fender αλλα σαν κατι αλλο
OK αλλα το αυτονοητο ποιο ειναι;οτι πχ οι:buddy guy-eric clapton-stevie ray vaughan-jimi hendrix-richie blackmore-rory gallagher-jeff beck-gilmour κτλ...οι οποιοι κατα βαση επαιζαν και παιζουν ακομα μονο με fender stratocaster εχουν τον ιδιο ηχο;ποιος ειναι ηχος fender δηλαδη απο ολους αυτους που σου ειπα και ποιος δεν ειναι;Ο ηχος Fender ειναι γνωστος σε ολους φανταζομαι δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα...
Κυριως αναφερομουν στις Anderson οι οποιες εχουν μαγνητες που δεν ακουγονται καθολου σαν Fender (τους βρισκω πολυ ψυχρους και μονοδιαστατους) ' date='η Suhr δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες μια και ουσιαστικα Fender ειναι,ακομα και στους μαγνητες της (η δικη σου παντως μου φανηκε πολυ πριμαριστη αλλα μπορει να ηταν και ιδεα μου η να ειχες τους μαγνητες πολυ κοντα στις χορδες...)
Ο ηχος Fender ειναι γνωστος σε ολους φανταζομαι δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα...[/quote']
οι Anderson εναι μια 'μοντερνα' Fender.αλλο ο Suhr αλλο και ο james tyler.μιλαμε για διαφορετικα οργανα με τιν ιδια λογικη που η Fender ξεκινισε(25+1/2",βιδωτα κλπ..)
προσωπικα τον 'μοναδικο' ηχο της Fender τον εχω ακουσει απο πολλα οργανα
*δεν ειμαι καθολου φαν του Anderson..
το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις δεν ειναι δικο μου προβλημα,ετσι δεν ειναι?OK αλλα το αυτονοητο ποιο ειναι;οτι πχ οι:buddy guy-eric clapton-stevie ray vaughan-jimi hendrix-richie blackmore-rory gallagher-jeff beck-gilmour κτλ...οι οποιοι κατα βαση επαιζαν και παιζουν ακομα μονο με fender stratocaster εχουν τον ιδιο ηχο;ποιος ειναι ηχος fender δηλαδη απο ολους αυτους που σου ειπα και ποιος δεν ειναι;Ο ηχος Fender ειναι γνωστος σε ολους φανταζομαι δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα...
απλα ρωταω για να καταλαβω τι εννοεις οταν λες συνεχεια οτι δεν ακουγεται σαν fender!