To tonelab or not? That's the question!

μια χαρα τοτε! τις επομενες μερες θα την εχω κ εγω γιατι δεν αντεχα αλλο μ'ολα τα πεταλια που χα. ασε που ολο εψαχνα καινουρια για να βρω τον ηχο που θελω.
Καλοσώρισες karx κι από μένα ;)

Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις σου έρθει η TL.

ΥΓ: Μιας και είσαι καινούριος στο forum, δε γράφεις και τον εξοπλισμό σου εδώ:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2573&start=240

??? ;)

μια χαρα τοτε! τις επομενες μερες θα την εχω κ εγω γιατι δεν αντεχα αλλο μ'ολα τα πεταλια που χα. ασε που ολο εψαχνα καινουρια για να βρω τον ηχο που θελω.
Καλοσώρισες karx κι από μένα ;)

Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις σου έρθει η TL.

ΥΓ: Μιας και είσαι καινούριος στο forum' date=' δε γράφεις και τον εξοπλισμό σου εδώ:

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2573&start=240

??? ;)[/quote']

ευχαριστω! οταν την παρω θα πω εντυπωσεις. οσο για τον εξοπλισμο μου, τωρα ειμαι σε φαση ανανεωσης, οταν παρω οτι θελω θα τα βαλω. για τους περιεγους ολα ειναι στις αγγελιες.

ακομα μια ερωτηση για την tonelab

εχει εφφε τυπου whammy, pitch shifter η harmonizer???

ακομα μια ερωτηση για την tonelabεχει εφφε τυπου whammy' date=' pitch shifter η harmonizer???[/quote']

εχει pitch shfter το οποιο κανεις assign σε expression pedal κ εχεις whammy ;)

Ε....ΤΩΡΑ πολλα ζητας...δεν νομιζω να υπαρχει εδω μεσα κανεις που να εχει και το Whammy αλλα και το Tonelab... :lol:

Παντως μια χαρα ακουγεται!!

Ε....ΤΩΡΑ πολλα ζητας...δεν νομιζω να υπαρχει εδω μεσα κανεις που να εχει και το Whammy αλλα και το Tonelab... :lol:
Παντως μια χαρα ακουγεται!!
ok ειπα μηπως

αλλα καθε προσωπικη αποψη εννοειται πως ειναι δεκτη :wink:

Αν θες κατι ΑΠΛΟ & ΧΡΗΣΤΙΚΟ με εξαιρετικους (& παρα πολλους ηχους)' date='φθηνο & ΕΛΑΦΡΥ παρτο...
Μπορεις αλλωστε να το συνδιασεις και με αναλογικα πεταλια με εξαιρετικα αποτελεσματα.

Προσωπικα με εχει σωσει & εχει ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ τον ηχο μου (αλλα και το παιξιμο μου μια και ασχολουμαι περισσοτερο με αυτο & οχι με το...tap dancing)

Ακομα και οι πιο..δυσπιστοι φιλοι μου κιθαριστες παθανε τη πλακα τους οταν το ακουσαν....(οι περισσοτεροι το αγορασαν αμεσως & ξερω αρκετους που "εστειλαν" τα περισσοτερα ή ολα τα πεταλια τους για αυτο)

Αδυνατα του σημεια:

-o κομπρεσσορας του (για τα πανηγυρια)

-δεν εχει square wave tremolo

-δεν μπορεις να συνδιασεις τα διαφορα modulation effects (μπορεις ομως να τα συνδιασεις με τα modulation της pedal bank)

Τα καλυτερα του σημεια:

-εκπληκτικα delay,reverbs,filters & modulations

-απιστευτο control ολων των παραμετρων live

-τα πιο ζεστα & "φυσιολογικα" βρωμικα απο ολες τις πεταλιερες (τοσο απο τα μοντελλα των ενσχυτων οσο και απο τα "πεταλακια" που εχει)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ "ΕΦΕΔΙΕΡΑΣ" ΜΕ ΛΑΜΠΑΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.

(οι εξαιρετες επιδοσεις της ως virtual amp & direct recording ειναι αλλου παππα ευαγγελιο)

επισης ισχυουν ΜΟΝΟ οταν ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ & δεν βαριεσαι να προγραμματισεις... :roll:

Α,κατι πολυ σημαντικο ειναι πραγματικο ΣΚΥΛΙ,το εχω 2,5 χρονια & αν και του εχω αλλαξει τα φωτα (στουντιο,αεροπλανα & ...βαπορια ΧΩΡΙΣ flightcase,τωρα πηρα μια) λειτουργει ΑΨΟΓΑ χωρις κανενα προβλημα.[/quote']

ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ Μ@ΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΠΑΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ TONELAB.

παιδια ακουσα επιτελους την πολυδιαφημιζομενη ωρα και με συνχωρειτε αλλα δεν με επεισε. δεν λεω κανει δουλεια, αλλα μου φανηκε σαν μια πεταλιερα της σειρας.

τωρα περιμενω να ξεσπασει 3ος παγκοσμιος :oops:

ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ Μ@ΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΠΑΤΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ TONELAB.
Γιατι δηλ. με τα δεκαδες ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡΑΤΑ πεταλακια δεν τον αλλοιωνεις :?: :lol:

παιδια ακουσα επιτελους την πολυδιαφημιζομενη ωρα και με συνχωρειτε αλλα δεν με επεισε. δεν λεω κανει δουλεια, αλλα μου φανηκε σαν μια πεταλιερα της σειρας.τωρα περιμενω να ξεσπασει 3ος παγκοσμιος icon_redface.gif
προφανως δεν την ακουσες ΣΩΣΤΑ και με την ησυχια σου :wink:

την ακουσα ωρα ..

εχει καλα πειστικα εφε ιδιως delay, ο comp.. ειναι οντως αθλιος, οπως και τα wah,

βεβαια με οτιδηποτε μπορεις να κανεις ηχο..

και κραταω και μια πισινη για τις πραγματικες συνθηκες οπου νομιζω οτι θα digitοφερνει εντονα λογο υψηλου κομπρεσσαρισματος.

συνπερασμα

1.good value for money

2.not a muth :wink:

την ακουσα ωρα ..
Αμ εκει ειναι το προβλημα...ωρες δεν φτανουν ,ΜΕΡΕΣ (ισως και ΜΗΝΕΣ) χρειαζονται για "να της παρεις τον αερα" :lol:

αληθεια ΠΩΣ την ακουσες? (σε ενισχυτη,τι ενισχυτη με τι ρυθμισεις???)

Οχι ρε αρχηγε μου δεν λεω αυτο :lol: :lol: :lol:

Απλα οι ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ρυθμισεις της TL ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ & ευκολα "βγαζουν το κακο ονομα" :lol: :lol:

Εγω ας πουμε οταν την αγορασα ειχα για καμμια εβδομαδα το output στη θεση "ln" και χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο με το ΑΠΑΙΣΙΟ ηχο που εβγαζα!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Μετα ανοιξα λιγο το manual :oops: ,ΕΨΑΞΑ τις ρυθμισεις ΠΟΛΥ ,και "εφερα" το μηχανησμα :lol: στα "ισια" με τα πεταλια μου...

Πως να το κανουμε δηλαδη ΔΕΝ ειναι απλο πραγμα η ρυθμιση μιας ψηφιακης πεταλιερας (δεν ειναι δηλ. plug in and play οπως τα πεταλια...αυτο λεμε) :wink:

Και εμενα π.χ μου γυρναει τα "αντερα" το POD XT & χθες που πηγα σε ενα Live γνωστου συγκροτηματος επαθα πλακα (και δεν ημουν ο μονος...) απο τον ηχο που εβγαζε ο κιθαριστας τους CONNECT στην κονσολα με αυτο (απλα ο ανθρωπος ειχε ξεσκιστει στο ψαξιμο ενω εγω οταν την ειχα "εμεινα" με την αρχικη εντυπωση & την απερριψα.... :oops: )

Ακριβως...αλλωστε ο καθενας παιζει με οτι του γουσταρει και ετσι κι αλλοιως οι αποψεις πολλων ειναι written in stone οποτε why bother??? :lol: :lol:

Ρε παιδιά γιατί δεν προσπαθείτε απλά να ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ο ένας τον άλλον.

Αφού δεν ταιριάζουν τα "χνώτα" σας, γιατί το κουράζετε?? :roll:

Ηρεμία, φίλοι. Αυτιά είναι αυτά, ο καθένας εξαρτάται τι παίζει, πως παίζει , τι θέλει να ακούει και τι του κάνει. Για να υπάρχει η TL κάποια χρησιμότητα έχει. Εμένα απλά δεν μου κάνουν οι πεταλιέρες. Όσο και να προσπάθησα π.χ σιχάθηκα τα γκάζια τους, και τα εφέ τους με εκνευρίζαν. Και αν δεν έμαθα να τις ρυθμίζω i don t care, εν ολίγοις χέστ,.... η Φατμέ εν ώρα περιπάτου.....έκανα την δουλειά μου με πεταλάκια παράπλευρα, και είχα καλύτερο αποτέλεσμα στο studio. Τώρα αν σε κάποιον του κάνει είναι γιατί απέτυχε ή να εκτιμήσει - ρυθμίσει τα διαφορετικά πετάλια, ή γιατί του έπιαναν χώρο και θυσίασε λίγο από ποιότητα για χάρη ευχρηστίας. Είναι απλά τα πράματα....

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back