Μηπως γιατι τα ακουσαμε πλαϊ-πλαϊ και διπιστωσαμε τα εξης?:http://www.soundonsound.com/soundbank/TCGMajor.phpαφού επιμένετε ψηφιακά γιατί δεν πάτε τουλάχιστον στο καλύτερο??(η στο ακομη καλυτερο αλλα ακριβοτερο g-force)
8O 8O 8O 8O 8O 8O1.το G force δεν εχει ουτε το 1/10 των χρηστικων δυνατοτητων και του κοντρολ του TL
Οντως....μαλιστα καποια ειναι σαφως καλυτερα στην tonelab.....οπως ομως και καποια ειναι παρασαγγας καλυτερα στο g gorce/g-major2.το G Force δεν εχει ουτε το 1/5 των εφε του ΤL
Εν μερει πιθανως ναι.......αλλα η διαφορα δεν ειναι τετοια οσο καποιοι νομιζουν3.To G Force ακουγεται εντελως ψηφιακουρα μπροστα στον υπεροχο ζεστο ηχο του TL
Beauty is in the eyes of the beholder4.Το TL ειναι κουκλα το G Force ακομα μια πανασχημη "φετα"
5.Για να "στησεις" το G Force θες μια ωρα ' date='για να"στησεις" το TL 2 λεπτα. [/quote']
Μερος της ευχαριστησης ειναι και το στησιμο...βεβαια ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι κιθαριστες με εγκεφαλικη ανεπαρκεια μολις δουν περισσοτερα απο 3 knobs παθαινουν ισχαιμικο επεισοδιο![]()
![]()
![]()
Πάντως εγώ ένα έχω να μπω μέχρι στιγμής:
εδώ και 3 μέρες που έχω την Tonelab' date=' έκοψα το πολύ surf στο internet, έπαψε να με απασχολούν πράγματα όπως πχ η τιμή του πυκνωτή που είναι συνδεδεμένος στο tone της κιθάρας μου, τα steel saddles κλπ κλπ και απλά
ΠΑΙΖΩ ΚΙΘΑΡΑ με τις ώρες!!!!!![/quote']
ειναι ακριβως αυτο που λεω κ γω. σταματησα να ασχολουμαι με συνδεσμολογιες, καλωδια, θορυβους κλπ κλπ κ απλα ξεκινησα να ΠΑΙΖΩ :!:
μπορει σε καποιους να ακουγεται υπερβολικο, μπορει να μην ειχα φτιαχτει για πεταλακια, δεν ξερω..![]()
Πάντως εγώ ένα έχω να πω μέχρι στιγμής:
εδώ και 3 μέρες που έχω την Tonelab' date=' έκοψα το πολύ surf στο internet, έπαψε να με απασχολούν πράγματα όπως πχ η τιμή του πυκνωτή που είναι συνδεδεμένος στο tone της κιθάρας μου, τα steel saddles κλπ κλπ και απλά
Aυτό είναι τελείως αντικειμενικό! Kαι για μένα είναι συμβυβασμός! Κάτι σαν τους 35 άρηδες χαζομπαμπάδες που πέρνουν ένα οικογενιακό Sport βανάκι με 7 καθίσματα και αεροτομή γιατί νομίζουν πως έτσι θα τα έχουν όλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ισως αν ειχα τα χρηματα να παρω το rmc wah, το analog delay της maxon κλπ κλπ, και τελικα επελεγα την tonelab, αυτο να ηταν συμβιβασμος. αλλα σε σχεση με το gear που ειχα, δεν νομιζω προσωπικα να εκανα κανενα συμβιβασμο. για την ακριβεια αισθανομαι οτι αναβαθμιστηκα κιολας :wink:Aυτό είναι τελείως αντικειμενικό! Kαι για μένα είναι συμβυβασμός! Κάτι σαν τους 35 άρηδες χαζομπαμπάδες που πέρνουν ένα οικογενιακό Sport βανάκι με 7 καθίσματα και αεροτομή γιατί νομίζουν πως έτσι θα τα έχουν όλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι απλα δεν ειναι δικια του και ειπε μπας και βγαλει κανενα φραγκοΤι blue; Τα 'φαγε η 8 από την tonelab; Αν ναι σε τι είδους ήχους;
ισως αν ειχα τα χρηματα να παρω το rmc wah' date=' το analog delay της maxon κλπ κλπ, και τελικα επελεγα την tonelab, αυτο να ηταν συμβιβασμος. αλλα σε σχεση με το gear που ειχα, δεν νομιζω προσωπικα να εκανα κανενα συμβιβασμο. για την ακριβεια αισθανομαι οτι αναβαθμιστηκα κιολας :wink:[/quote']Aυτό είναι τελείως αντικειμενικό! Kαι για μένα είναι συμβυβασμός! Κάτι σαν τους 35 άρηδες χαζομπαμπάδες που πέρνουν ένα οικογενιακό Sport βανάκι με 7 καθίσματα και αεροτομή γιατί νομίζουν πως έτσι θα τα έχουν όλα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα δεν αναφέρομαι για σένα! Εσύ είσαι άλλη φάση από τον Ηλία με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Τέσπα το συμαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και πως θα το πετύχεις, το με τι είναι αντικειμενικό. Δεν χρειάζεται όμως να τα ισοπεδώνουμαι όλα και να είμαστε 1000% απόλυτοι σε αυτό που έχουμε τώρα επειδή το έχουμε τώρα.
Βρε τον απατεώνα! :lol:οχι απλα δεν ειναι δικια του και ειπε μπας και βγαλει κανενα φραγκο![]()
Σίγουρα Πάρη ο καθένας έχει τις διαφορετικές του απαιτήσεις (και άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει την τελική απόφαση να εγκαταλείψω τα πετάλια) απλά αυτό που έγραψα είναι αλήθεια!Μα δεν αναφέρομαι για σένα! Εσύ είσαι άλλη φάση από τον Ηλία με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
Αυτο ΔΕΝ ειναι επιχειρημα.......μπορω να σου βρω αλλα 14 ατομα για τα οποια θα ισχυει το αντιθετο η θα αρεσκονται στο a,b,c,d,e,f majorμηπως θα πρεπει να σας "προβληματιζει" το γεγονος οτι 4 ατομα εδω μεσα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια γνωμη για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ηχητικη ποιοτητα του TL??
Πάντως εγώ ένα έχω να πω μέχρι στιγμής:
σιγά σιγά έρχεστε όλοι στον ίσιο δρόμο.
προσωπικά ποτέ δεν ασχολήθηκα με όλα (ισως ελαχιστα και μαλλον παρασυρομενος απτο νοιζ)αυτά παρά μόνο με την μουσική.
ΥΓ : elavd καποτε ησουν πιο ευγενικος.