To τελευταίο όργανο που αγοράσατε και γιατί;

Κιθάρες, μπάσα, τύμπανα, τρομπέτες, πλήκτρα...
Θα προσπερασω το οτι εχεις βαλει τα πληκτρα τελευταια και τις κιθαρες πρωτες,,,!!!!!!!!!
(καμια αντιπαλοτητα)!!! και θα πω μονο αυτο!!!
ARTURIA ASTROLAB!
γιατι Αυτό ηθελα!!!
+, γιατι, είναι το μόνο, συγχρονο, μοντερνο συνθ, που αν υποστηριχθει σωστα και του δωσουν απο την εταιρια το μπουσταρισμα και τις αναβαθμησεις που του πρεπουν, θα παει παααρα πολυ μακρια!
Υγ. Και συγγνωμη αν βγαινω οφφ τοπικ, παρακαλω παραβλεψτε το!
εχω να μπω καποιες εβδομαδες στο site, μπαινω για λιγο ετσι σε συγκεκριμενες κατηγοριες να "χαζεψω",,,
μπηκα πριν καποιες μερες ετσι λιγο περισσοτερο, (μιας που χαλαρωνει καπως η δουλεια),,, και παρατηρησα καποιες αλλαγες,,, οπως πχ καποια μελη, "ιστορικα" που "δεν εφυγαν απο φυσικα αίτια"!!!!!!!!!! (black humor, ναι, το'χω κι αυτο)!!!!!
δεν ειναι πια στο φορουμ.
Δε με νοιαζει η αιτία, αλλα με νοιαζει ποιος φταιει!!!!!!!!!! για να ξερω...
Απο αυτα που εχω καταλαβει ειναι και συναδερφος αυτος...
ελεγα να στειλω πμ στον Γιατρο, να κουτσομπολευαμε και λιγο,,, αλλα ειπα να γραψω εδω την ερωτηση μου!
και παλι λεω. Αν δεν υπαρχει (ή καποιος νομιζει οτι δεν υπαρχει) λογος να απαντηθει οτι γραφω, ας προσπεραστει!
θα στειλω στον Κως να μαθω!!!!!!!!!!

θα στειλω στον Κως να μαθω!!!!!!!!!!
Έχεις κάνει μια εξαιρετική επιλογή οργάνου όπως έχουμε πει, ένα πραγματικά τρομερό όργανο powered από την πραγματικά εξαιρετική και ποιοτική ARTURIA.
Τα υπόλοιπα, ανήκουν στην ιστορία :ninja:

OOOOOOOUUUHAAHAHAHAHA
(Αρχιζω με Ιαπωνεζικη ιαχη (Τζαμπα(Ν) τα'χουμε τα Yamaha),,,,,!!!!!)
και συνεχιζω)!!!!!!!!!!
Γιατι οτι γινεται στο ΝΟΙΖ,,, Μενει στο Νοιζ...!!!!!!!!!!

Ε είχα πει στον εαυτό μου κάποια στιγμή θα την έπαιρνα, ήταν απωθημένο! :P

Attachments

• myguitar1.webp
    myguitar1.webp
    19.8 KB · Εμφανίσεις: 0
  • myguitar.webp
    myguitar.webp
    54 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 20250722_181443.webp
    20250722_181443.webp
    27.1 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 20250720_195158.webp
    20250720_195158.webp
    28.5 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 20251024_023641.webp
    20251024_023641.webp
    57.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • 20251024_023629.webp
    20251024_023629.webp
    54.2 KB · Εμφανίσεις: 0
  • myguitar2.webp
    myguitar2.webp
    18.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Χρωματάρα, σωστό flame στο maple, χωρίς pickguard και χωρίς καπάκια στους μαγνήτες. Αγνό, ανόθευτο r'n'r! (Ο Slash τα κάνει όλα σωστά). Συγχαρητήρια και να την χαίρεσαι, @lp_fan_1 !

Χρωματάρα, σωστό flame στο maple, χωρίς pickguard και χωρίς καπάκια στους μαγνήτες. Αγνό, ανόθευτο r'n'r! (Ο Slash τα κάνει όλα σωστά). Συγχαρητήρια και να την χαίρεσαι, @lp_fan_1 !
Εντύπωση μου έκαναν οι μαγνήτες οι οποίοι έχουν τέρμα τα γκάζια, είναι πρώτη φορά που πειραματίζομαι με τα tone και volume knobs σε κιθάρα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να την τσεκάρω από κοντά, Θεσσαλονίκη που πήρα τηλέφωνο δεν την είχε κανένα από τα γνωστά μουσικά καταστήματα, βέβαια δεν μου κάνει εντύπωση, εδώ δεν την είχε σε απόθεμα το thomann και την ζήτησε από τις αποθήκες τις gibson όπως μου είπαν. Ευτυχώς ήρθε χωρίς κανένα ψεγάδι από πλευράς ποιότητας, την επόμενη μέρα την πήγα στο valve studio στον Δημήτρη, με τον οποίο το μόνο που ρυθμίσαμε ήταν λίγο το action της κιθάρας.

Ε είχα πει στον εαυτό μου κάποια στιγμή θα την έπαιρνα, ήταν απωθημένο! :P
Με γεια γίγαντα, καλόπαικτη!

Τώρα μένει να πάρεις ημίψηλο...

Με γεια γίγαντα, καλόπαικτη!

Τώρα μένει να πάρεις ημίψηλο...
ημίψηλο? :P
Τώρα θέλω μια στρατ και μία τελε και έχω κλήσει ως κιθαρίστας :P, φυσικά πιο οικονομικά μοντέλα..σκεφτόμουν κάτι σε player series II

Εντύπωση μου έκαναν οι μαγνήτες οι οποίοι έχουν τέρμα τα γκάζια, είναι πρώτη φορά που πειραματίζομαι με τα tone και volume knobs σε κιθάρα.

Το να μάθεις να χρησιμοποιείς τα volume & tone controls σε μια Les Paul, είναι (κατα τη γνώμη μου) ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά πράγματα που πρέπει να κάνεις και ένα από τα πράγματα που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κιθάρες.

Tip: όταν σετάρεις τον ήχο του ενισχυτή ή πεταλιών σου, χρησιμοποίησε τον neck μαγνήτη και όχι τον bridge. Φτιάξε ένα "μεγάλο" lead tone με αρκετό gain & sustain. Τώρα όταν επιλέγεις τον bridge θα σου φαίνεται (και σωστά) πιο δυνατός σε ένταση και σε πρίμα. Χρησιμοποίησε τώρα τα volume & tone controls του, για να φτάξεις τον rhythm ήχο σου, χωρίς να "ξυρίζει". Τώρα ο neck έχει σπουδαίο ήχο, και ο bridge έχει πολύ ευρεία γκάμα ήχων και πάντα μπορεί να σου δώσει "περισσότερο" (σε όλα) όταν τα χρειαστείς στο παίξιμό σου.

Και ο Slash αλλά (ακόμα περισσότερο) και ο Gary Moore χρησιμοποιούν (-ούσε) τα controls της Les Paul όλη την ώρα.

Fernandes Revolver AFR-75

4414ad7b-ee8a-40e7-b35a-7e27a956161c.jpg

6616a9ca-cd50-4afa-a1ca-f16c63f379e6.jpg

Η δεύτερη κιθάρα μου, και πραγματικά καλή, μετά από μια beginner Yamaha που πλέον έχει ένα μύριο προβλήματα.

Ήθελα μια superstrat και αυτή έχει και γρήγορο+άνετο παίξιμο, άρτιο κράτημα κουρδίσματος όσο και να παίξεις με το floyd, και πολύ καλό ήχο (Duncan μαγνήτες) και sustain. Μόλις την είδα και σε κίτρινο, την αγόρασα.

Fernandes Revolver AFR-75

Προβολή συνημμένου 52328
Προβολή συνημμένου 52329

Η δεύτερη κιθάρα μου, και πραγματικά καλή, μετά από μια beginner Yamaha που πλέον έχει ένα μύριο προβλήματα.

Ήθελα μια superstrat και αυτή έχει και γρήγορο+άνετο παίξιμο, άρτιο κράτημα κουρδίσματος όσο και να παίξεις με το floyd, και πολύ καλό ήχο (Duncan μαγνήτες) και sustain. Μόλις την είδα και σε κίτρινο, την αγόρασα.
όμορφη κιθάρα και ωραίο χρώμα, μου αρέσουν τα γήινα χρώματα κατά βάση στις κιθάρες(Ωστόσο δεν θα έλεγα όχι σε μία κόκκινη fender stratocaster professional :LOL:)

Yamaha Modx6+
Μανιτζέβελο
Audio card
USB audio midi με το iPad μου

Παλέτα ήχων και συνθετική ικανότητα

Αν ήξερα ότι μετά από δέκα μέρες θα ανακοίνωναν τον απόγονο του θα περίμενα. Τώρα, πάει. Αλλά δεν πειράζει.
54392cc3a802401798836de7b03ee192.jpg

Την παρακάτω κιθάρα,την έψαχνα από καιρό:

Αυτό που δεν περίμενα, είναι ότι θα αποκτούσα ακριβώς τη συγκεκριμένη κιθάρα που απεικονίζεται στις παραπάνω φωτογραφίες.

IMG_20251109_171852.jpg

IMG_20251109_170400.jpg

Εδώ και το πιστοποιητικό ότι η κιθάρα υπήρξε το φωτομοντέλο του link

IMG_20251109_170753.jpg

IMG_20251109_170802.jpg

Χωρίς λοιπόν να ξέρω πολλά για τον Zach Myers, με το που είχα δει την κιθάρα,μου έκανε κλικ.
Έψαξα να την παίξω κάπου εδώ στην Ελβετία,αλλά δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμη.
Πέρασα και από τον Thomann,αλλά δεν ήταν διαθέσιμη ούτε στην έκθεση,ούτε στην αποθήκη...

Έβαλα λοιπόν στις αγγελίες να με ειδοποιεί οποτεδήποτε ανεβαίνει κιθάρα με περιγραφή "Zach Myers" και περίμενα...

Τελικά ανέβηκε από έναν συλλέκτη αυτή των φωτογραφιών.
Μέχρι τώρα είχα γνωρίσει συλλέκτη που κυνηγούσε serial numbers και limited editions,αλλά όχι κάτι τέτοιο.
Το ότι υπήρξε φωτομοντέλο λίγο με ενδιέφερε,αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον ήταν η κατάστασή της,
η αναλυτικότατη περιγραφή και οι 20+ φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας.

Η κιθάρα έφαγε τα παρακάτω upgrades:
Pickups: Seymour Duncan Hot Rodded Set (Alnico V, Nickel)
- Neck: SH-2N Jazz (7,5 kOhm, splitbar)
- Bridge: SH-4B JB (16,6 kOhm, splitbar)
Schalter: Switchcraft Toggle Switch
Volume: Allparts 500k Audio Taper Pots (logarithmic)
Tone: Allparts 500k Pull/Push Audio Taper Pots (logarithmic, Split-Funktion)
Caps: TAD Orange Drop (22nF, 100V)
Knobs: PRS ACC-4246 (clear)
Trussrod-Cover: PRS ACC-4300 (black)

Screenshot_2025-11-08-15-14-50-965_com.ebay.kleinanzeigen.jpg Screenshot_2025-11-08-15-14-55-903_com.ebay.kleinanzeigen.jpg Screenshot_2025-11-08-15-15-00-316_com.ebay.kleinanzeigen.jpg Screenshot_2025-11-08-15-15-04-673_com.ebay.kleinanzeigen.jpg

Κάποιες από τις ιδιαιτερότητες της κιθάρας είναι:
-Long tenon
-Satin finish στο μπράτσο
-Μικρό scale
-κουφωτή μόνο εκεί που είναι το f-hole και όχι ολόκληρο το σώμα

Ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει.

Πολύ ωραία! Και φοβερο touch το χαρτάκι - πιστοποιητικό, δε το 'χω ξαναδει!

Αυτή

που έγινε αυτή:
20250614_185102.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back