- Πόντοι
- 2,148
έφυγε ο JLL
Ήταν μαύρος ο Elvis;Το rock n'roll φυσικά και θα υπήρχε και χωρίς αυτον μια και υπήρξαν πολλοί άλλοι πριν από αυτόν....άλλωστε κάπως δύσκολο ο πατέρας του rock n roll να ήταν λευκός
Παρόλα αυτά ήταν τιτανοτεραστιος.
Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του ,ειδικά με τέτοιο lifestyle.
Άρα δεν ξέρεις και το rock n roll.Δεν τον ξέρω.
Ήταν μαύρος ο Elvis;
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει αυτού του είδους η μουσική και γενικά η αμερικάνικη μουσική.Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.Άρα δεν ξέρεις και το rock n roll.
Όχι αλλά τραγουδούσε σαν μαύρος.
Βέβαια και αυτος ασχολήθηκε με το RnR καμμια 10αρια χρόνια μετά την...εφεύρεση του.
Που η αλήθεια είναι ότι είναι κατά ~ 70% Αμερικάνικη μουσική (jazz, blues, R&R country) και 30% ethnic & classic Ευρωπαϊκή....Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.
.Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.
Μην ξεχνας οτι η αναγέννηση στη μουσικη και στα μεσα αναπαραγωγης της ξεκίνησε απο τη ΣουηδιαΕ ναι το έχουμε καταλάβει αυτο,αφού ο αγαπημένος σου είναι εκείνος ο παχύσαρκος Σουηδός με τα κολάν και τα σπασουαρ που παίζει 13.000 νότες το δευτερόλεπτο.
Μην ξεχνας οτι η αναγέννηση στη μουσικη και στα μεσα αναπαραγωγης της ξεκίνησε απο τη Σουηδια
Σαν μουσικό βέβαια πρώτα θα έβαζα τον Ritchie Blackmore.Ειναι απίστευτο ότι ακόμη και σήμερα σε τέτοια ηλικία συνεχίζει να βγάζει καλή και ποιοτική μουσική σε αντίθεση με τον Malmsteen που είναι σκιά του εαυτού του.Ε ναι το έχουμε καταλάβει αυτο,αφού ο αγαπημένος σου είναι εκείνος ο παχύσαρκος Σουηδός με τα κολάν και τα σπασουαρ που παίζει 13.000 νότες το δευτερόλεπτο.
Μην ξεχνας οτι η αναγέννηση στη μουσικη και στα μεσα αναπαραγωγης της ξεκίνησε απο τη Σουηδια