Το πρώτο μου κλιπ!

Μπράβο για την όρεξη να το ηχογραφήσεις/ ανεβάσεις.

Γνωρίζεις και μόνος σου ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή προσπάθεια μέχρι να παίζεις κάπως πιο ελεύθερα...

Για αρχή, θα σου πρότεινα να παίζεις με μετρονόμο.

Χ.  :)

WINLOWOO είπε:
κανισ
Όχι και κανίσ.

dogs_canishepoodle.jpg

Φίλε μου απ ό,τι φαίνεται έχεις κάποιες παιχτικές ικανότητες.

Πρέπει όμως να αρχίσεις να παίζεις με μουσική. Να συνοδεύεις δηλαδή με σόλο κανονικα κομμάτια ή backtracks. Αυτό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο παίξιμο, αλλα και στο να εκπαυδεύσεις το αυτί σου.

Επίσης σε αυτό που ανέβασες στο 0.11 η φρασούλα μοιάζει πολύ με το σόλο του nothing else matters των metallica.  ;)

Συνέχισε το practise πάντως. Είσαι σε πολύ καλο (high gain) δρόμο.  :D

lambrosgg είπε:
Επίσης σε αυτό που ανέβασες στο 0.11 η φρασούλα μοιάζει πολύ με το σόλο του nothing else matters των metallica.  ;)
Βρε συ Λάμπρο, ολόκληρο το σόλο του nothing else matters προσπαθεί να παίξει το παιδί...

Δεν είναι αυτοσχεδιασμός, για άκουσε το πιο προσεκτικά...

Πάντως το γεγονός ότι δεν είναι απο όλους αναγνωρίσιμο αυτό που έπαιξες ,σημαίνει πως θέλει προσπάθεια απο μέρους σου φίλε WINLOLOO... ;)

να ρωτησω και κατι??? με πιο προγραμα  μπορω να ειχωγραφω πανω στο κομματι  ? γιατι με το nero wave δεν γινετε

WINLOWOO είπε:
ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΑ - ΠΙΤΕ - κανισ - πιο προγραμα - ειχωγραφω - δεν γινετε

το παιξιμο σου θα βελτιωθει με τον καιρο και τη μελετη/εξασκηση. Γι' αυτο δεν ανησυχω.

αλλα κανε κατι με την ορθογραφια σου!      ...damn it, man!  :o  :o  :o

Sorry που στη λεω ετσι στεγνα, αλλα χτυπαει πολυ ασχημα!

Δοκίμασε αυτό:

http://audacity.sourceforge.net/download/

Είναι freeware ηχογραφέας και sequencer. Μπορείς να δημιουργήσεις 2 (ή και περισσότερα κανάλια) για να μπορείς να ηχογραφείς πάνω στο backtrack με την κιθάρα.

Καλές δουλειές φίλε μου!  ;)

το έχω το πρόγραμμα που λες  και είναι καλό αλλά το κακό είναι ότι δεν μου τα βγάζει σε μορφή  μπ3

Το κάνει.

To  export χρησιμοποίησε... όχι το save as....

Επίσης για να κάνει export σε mp3 πρέπει να έχεις τον lame mp3 encoder.

Ένα .ddl αρχείο είναι. Κατέβασέ το απο εδώ:

http://lame.buanzo.com.ar/

Ξεζίπαρέ το, βάλε το .ddl κάπου στο δίσκο και το audacity θα στο ζητήσει μόλις πάς να κάνεις  export σε .mp3 την πρώτη φορά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα