To πρώτο κομμάτι του demo/E.P. μας στο youtube! (audio)

Marshallist

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους!

Eίμαστε οι Soundborg από Θεσσαλονίκη. Παίζουμε instrumental μουσική. Έχουμε ετοιμάσει ένα E.P. με τίτλο "Incredible Machine" που θα είναι διαθέσιμο (δωρεάν φυσικά) μέσα στην εβδομάδα για όποιους ενδιαφέρονται!

Ηχογράφηση/mix/master είναι σπιτικά σαν το παστίτσιο της μαμάς!

Προς το παρόν το πρώτο Track - Borgzilla είναι διαθέσιμο στο youtube! Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την γνώμη σας και φυσικά έστω και μια ακρόαση θα μας τιμήσει! Τα επικοδομητικά σχόλια είναι ευπρόσδεκτα!

Καλή σας μέρα!

Κώστας (Soundborg)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δε το κρινω συνθετικα,το κομμάτι έχει ενδιαφέρον με δικο του mood . Αλλα ως προς τη μίξη: Έχετε κάποιο σημειο αναφορας στον ήχο σας; Μου φάνηκαν λιγο περιεργες οι στάθμες και λίγο άνισο το EQ. Όχι οτι δεν έχει και την άποψη του το αποτέλεσμα, αλλα είναι λιγο ασυνήθιστο για τα σημερινα δεδομένα.

Tthawth είπε:
Δε το κρινω συνθετικα,το κομμάτι έχει ενδιαφέρον με δικο του mood . Αλλα ως προς τη μίξη: Έχετε κάποιο σημειο αναφορας στον ήχο σας; Μου φάνηκαν λιγο περιεργες οι στάθμες και λίγο άνισο το EQ. Όχι οτι δεν έχει και την άποψη του το αποτέλεσμα, αλλα είναι λιγο ασυνήθιστο για τα σημερινα δεδομένα.
Όλα έγιναν σπίτι με τις λίγες γνώσεις που έχουμε με budget 0 euro! Δεκτό το σχόλιο σου :) Για αυτό άλλωστε το λέμε demo/E.P. και όχι δίσκο. Αυτό είναι κάτι μελλοντικό! Σ'ευχαριστώ πολύ για την ακρόαση!

Καλό κομμάτι, ωραία δομημένο, και με εξαιρετικές κιθάρες.

Και εμένα η ένστασή μου έχει να κάνει με την ανισορροπία στις στάθμες μεταξύ κιθαρών και τυμπάνων/μπάσου. Θάβεται το rhythm section και χάνει σε όγκο ολόκληρο το άκουσμα. Για δώστε λίγα dB στη ρυθμική βάση!

Ωραίο και το όνομα του γκρουπ.

Δεν έχω τις γνώσεις, για να κρίνω, ως προς τη μίξη.

Ωστόσο, αυτό που ακούω, σίγουρα, μου αρέσει!  :)

Haris είπε:
Καλό κομμάτι, ωραία δομημένο, και με εξαιρετικές κιθάρες.
+1000

Ωραίο και το όνομα του γκρουπ.
yes, it is!  :) :) :)

Μπράβο παιδιά ωραίοι  :)

Υ.Γ. Διακρίνω Satrianiκες επιρροές ή είναι η εντυπωσή μου  ;)

Ωραίοι. Αρκετά σατριανικοί όπως λέει και ο Πάνος. Το μιξ το έκανε ο κιθαρίστας μάλλον. Drums and bass have been assimilated...

mustafank είπε:
Δεν έχω τις γνώσεις, για να κρίνω, ως προς τη μίξη.

Ωστόσο, αυτό που ακούω, σίγουρα, μου αρέσει!  :)

+1000

yes, it is!  :) :) :)
Ευχαριστούμε πολύ! Πρώτη φορά μας λένε καλά λόγια για το όνομα! :)

RayDTutto είπε:
Ωραίοι. Αρκετά σατριανικοί όπως λέει και ο Πάνος. Το μιξ το έκανε ο κιθαρίστας μάλλον. Drums and bass have been assimilated...
Σ'ευχαριστούμε! Το μιξ όντως το έκανε κιθαρίστας με όποιες γνώσεις είχε! Κυρίως είχαμε θέμα στην ηχογράφηση του μπάσου γιατί είμαστε όλοι άσχετοι όσο αφορά το πως γράφεις μπάσο!

Και σε μενα αρεσε πολυ! Λιγος ογκος στα ρυθμικα θα του εδινε μεγαλυτερη δυναμικη ;)

Επισης(προσωπικη αποψη) αφου μιλαμε για ορχηστρικο κομματι μια αλλαγη στην παραμορφωση ή και σε καθαρα για μερικες φρασεις πιστευω θα το βοηθουσαν!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια!

Αν είναι εύκολο και αν έχετε κάποια σχόλια για το μιξ/μάστερ θα θελα να μου λέτε σε τι ηχεία το ακούτε! :) Ξέρω πως οι βαρβάτες παραγωγές ακούγονται jet και σε κινητό...έτσι πληροφοριακά ρωτάω γιατί απο ηχείο σε ηχείο ακούγεται αλλιώς. Στο αμάξι βροντάνε όλα (με την καλή την έννοια), στο laptop οι κιθάρες είναι τσίτα, στα 2.1 ακούγεται κομπλέ κτλ κτλ

Κώστας

Στο mix υπάρχουν κατά τη γνώμη μου τα εξής προβλήματα:

1. Ότι αφενός  η κιθάρα , όντως η πρώτη- lead, είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα λοιπά, αλλά

και 2.  εν γένει δεν ακούω τίποτα άλλο, πλέον μεσαίων συχνοτήτων.

Το άκουσα δε (επίτηδες) σε χρωματισμένα ηχεία hi-fi, που αν έστω υπήρχε υποψία χαμηλών ή υψηλών συχνοτήτων θα τις κολάκευαν ιδιαίτερα.

Σε ό,τι άλλο να το παίξω (laptop, monitor, ετέρα hi fi  ηχεία αλλά πιο ουδέτερα, mp3 player με ακουστικά) δεν θα βελτίωνε αυτή την εικόνα.

Πρόχειρο tip, να ΜΗΝ μιξάρει σε πολύ δυνατές εντάσεις.

Όσο χαμηλότερα (σε ένταση) τόσο καλλίτερα θα μπορέσει να κάνει το mix.

Santriani και Karma to burn οι επιρροές σας?

Ωραίος ήχος, θέλει λίγο δουλειά στη μίξη, αλλά με budget 0 ευρω και ερασιτεχνικά είναι μια χαρά!

Κομμάτι που θα το έβαζα να παίζει άνετα για backround music σε άραγμα και κανα multiplayer με φίλους.

Keep it up

Trending...

Νέα θέματα

Back