το νεο μου rig..

panka

Νέο μέλος
Πόντοι
16
επιτελους καταφερα να αλλαξω τα παλια μηχανηματα (rivera chris duarte sign + line 6 duoverb)με αυτα...

PICT3167.jpg
[/img]

εχουμε και λεμε.τον soldano τον ειχα για λιγο καιρο πριν μερικα χρονια και πιστευω πως ειναι πολυ καλος.τον flexi δεν τον εχω ακουσει απο κοντα μα κρινοντας απο αυτα που διαβαζω,απο κλιπακια που εχω ακουσει (πουσαι Μυρωνα) κτλ κτλ λογικα θα γ*^ει και θα σπερνει,οσον αφορα το VΗΤ...κορυφαια μαρκα.οποτε...ΠΟΛΥ καλες αγορες εκανες.

αληθεια ποσο σου κοστισε ο Flexi;πως σου φαινετε;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τον flexi δεν τον εχω ακουσει απο κοντα μα κρινοντας απο αυτα που διαβαζω' date='απο κλιπακια που εχω δει (πουσαι Μυρωνα) κτλ κτλ λογικα θα γ*^ει και θα σπερνει.αληθεια ποσο σου κοστισε ο Flexi;πως σου φαινετε;[/quote']
καλα και εσυ ξερεις τον μυρωνα..παιδι αφασια τελειως :P :wink:

εχω ακουσει πολλα κλιπακια του flexi που μου εχει στειλει το..δυσκολο αγορι και ενα εχω να πω...αυτην την στιγμη εχω τον Thd univalve και εχω παθει την πλακα μου. 8O πρωτη φορα στα 4 χρονια που παιζω ηλεκρικη εχω τετοιο τονο...μονο ενα ειναι το μειον του univalve..δεν υπαρχει καθολου καθαρο καναλι..ειναι βασικα για lead παιξιμο..αλλα για lead ειναι απλα απιστευτο μηχανημα..ετσι εξαιτιας του καθαρου θα πουλησω τον univalve για να παρω τι;;;μα φυσικα τον μεγαλο του αδερφο τον flexi.. :wink:

οποιος ενδιαφερεται για τον univalve ασ μου το πει :wink:

Διάβασμα Τάκης!Που και που ρίχνουμε και καμιά σολιά :lol: :lol:

Μόλις εντόπισα τις updated προτιμήσεις του Τάκη σε ενισχυτή :lol:

αν θελεις...κανε μου ενα pm.....για ερωτηση γυρω απο αυτον... :lol:

με βαζεις σε τρομερο δελεασμο μα δυστυχως θα πρεπει να αρνηθω...ποσο σου κοστισε;

μπράβο φίλε...ωραία...rig!!!! το flexi το έχω ακούσει αρκετά...αφου αυτός που αγόρασε του Myron είναι πολύ φίλος και μου το άφησε κάποιες μέρες σπίτι....δεν ήταν για τα γούστα μου όμως...βασικά δεν κατάφερα να βγάλω φοβερό ήχο ...είναι δύσκολο μηχάνημα... στα clips ακούγεται θεικό...πάντως!!!! και γενικά νομίζω θέλει boostarisma...

το soldano είναι φοβερό...και το fatbottom..τι να πω..το καλύτερο ηχείο για γκάζι...είναι λες και βγάζει μόνο του gain. Θα πάρω ένα 12αρι σίγουρα...

απο τον Παναγιώτη ψώνισες? 8) :D

Τάκη μήπως είναι η ώρα να βγάλω και γω το Cornford μου μια photo? :wink: 8)

μπράβο φίλε...ωραία...rig!!!! το flexi το έχω ακούσει αρκετά...αφου αυτός που αγόρασε του Myron είναι πολύ φίλος και μου το άφησε κάποιες μέρες σπίτι....δεν ήταν για τα γούστα μου όμως...βασικά δεν κατάφερα να βγάλω φοβερό ήχο ...είναι δύσκολο μηχάνημα... στα clips ακούγεται θεικό...πάντως!!!! και γενικά νομίζω θέλει boostarisma...το soldano είναι φοβερό...και το fatbottom..τι να πω..το καλύτερο ηχείο για γκάζι...είναι λες και βγάζει μόνο του gain. Θα πάρω ένα 12αρι σίγουρα...

απο τον Παναγιώτη ψώνισες? 8) :D

Τάκη μήπως είναι η ώρα να βγάλω και γω το Cornford μου μια photo? :wink: 8)

to flexi θα ελεγα οτι ειναι δυσκολος ενισχυτης με ολους τους ενδιαμεσους ηχους κοντα σε marshall μεχρι και jcm 800.

to soldano απο την αλλη,εκει που το flexi σε αφηνει αυτο ξεκιναει και σε τελειωνει με ολουσ τουσ υπολοιπους ηχους.με απιστευτο gain τρομακτικο sustain,αρκετα"αργος",απλα τελειος....

οσο για την καμπινα.... μια απο τις καλυτερες 2*12 καμπινες,αλλα ισως να προτιμουσα μια αλλη για το flexi αλλα πειρα αυτη για το σολδανο...

το μονο κακο ειναι οτι με βαλαν σε σκεψεις για να αλλαξω κιθαρα και να παρω κ εγω με την σειρα μου καμοια suhr......

a και οσο για το cornford τωρα foto!!!!!

εχουμε και λεμε.τον soldano τον ειχα για λιγο καιρο πριν μερικα χρονια και πιστευω πως ειναι πολυ καλος.τον flexi δεν τον εχω ακουσει απο κοντα μα κρινοντας απο αυτα που διαβαζω' date='απο κλιπακια που εχω ακουσει (πουσαι Μυρωνα) κτλ κτλ λογικα θα γ*^ει και θα σπερνει,οσον αφορα το VΗΤ...κορυφαια μαρκα.οποτε...ΠΟΛΥ καλες αγορες εκανες.αληθεια ποσο σου κοστισε ο Flexi;πως σου φαινετε;[/quote']

o flexi ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ενισχυτης.ενα 50αρι κεφαλι που δεν θα το πιστευεις...

κοντα σε marshall,με gain οχι πολυ,αλλα κοντα σε ενα 800αρι.

τρομερα"οργανικος "ενισχυτης.σχεδον τρομακτικος....

απο εκει μεσα μπορεις να βγαλεις οτι ηχους θελεις...

Πολύ καλές επιλογές! Soldano πολύ classic τόνος και Flexi ένας από τους αγαπημένους μου!

Να και ένα βιντεάκι με τον "θεό" Αλέξη Φλούρο στο σπίτι μου με τον Flexi --> THD 2x12 με ένα Celestion Vintage 30 και ένα Classic Lead 80. Η κιθάρα είναι η παλιά μου Suhr, μου την αγόρασε ένα τέρας (χαχαχα) Εγώ χρησιμοποιώ ένα Maxon SD9 σαν boost και ο Αλέξης ένα Boss SD1. Τα είχαμε πιει, sorry για το άμυαλο "shreding" στο video! :)

(δεξί κλικ και save as)

http://www.musicv2.com/mp3_request.m3u?m=download&id=421&url=/bank/videos/948_Alex_and_Myrons_complete_wankdom.wmv

ή

πηγαίνετε εδώ: http://www.musicv2.com/artist/alexflouros?video=1 και κάντε δεξι κλικ και save as στο D/L του Alex & Myron's Complete Wankdom

:)))

με βαζεις σε τρομερο δελεασμο μα δυστυχως θα πρεπει να αρνηθω...ποσο σου κοστισε;
μαζι με τα μεταφορικα απο αμερικη μεσω ebay 650€ total :wink:

Και πάνω που σκέφτομαι πως το μόνο που μου λείπει από τον εξοπλισμό μου είναι ένα TC G-Major στο effects loop του 5150, αρχίζετε και postarete φωτογραφίες και εντυπώσεις από VHT, Soldato, THD και το λουρί της μάνας...

Βέβαια αυτό που με ψήνει πιο πολύ από όλα είναι ένας Conford enisxitis.

Καταραμένο GAS [μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι έφαγα φασόλια σήμερα].

Μύρωνα σε είχα πετύχει μαζί με τον Alex στo Amp Forum του Harmony Central, ακόμα έχω τα videaκια σας / mp3 κάπου μέσα στην συλλογή. Nice to find you here!

όχι όχι μην πάρεις Conford μαμακία είναι :lol:

άσε να έχω μόνο εγώ...χεχεχε!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΡΕΙΙΙΙΙ? 8)

όντος μια Suhr σου λείπει :lol: 8) join the club!

Πολύ καλές επιλογές! Soldano πολύ classic τόνος και Flexi ένας από τους αγαπημένους μου!
Να και ένα βιντεάκι με τον "θεό" Αλέξη Φλούρο στο σπίτι μου με τον Flexi --> THD 2x12 με ένα Celestion Vintage 30 και ένα Classic Lead 80. Η κιθάρα είναι η παλιά μου Suhr' date=' μου την αγόρασε ένα τέρας (χαχαχα) Εγώ χρησιμοποιώ ένα Maxon SD9 σαν boost και ο Αλέξης ένα Boss SD1. Τα είχαμε πιει, sorry για το άμυαλο "shreding" στο video! :)

(δεξί κλικ και save as)

http://www.musicv2.com/mp3_request.m3u?m=download&id=421&url=/bank/videos/948_Alex_and_Myrons_complete_wankdom.wmv

ή

πηγαίνετε εδώ: http://www.musicv2.com/artist/alexflouros?video=1 και κάντε δεξι κλικ και save as στο D/L του Alex & Myron's Complete Wankdom

:)))[/quote']

καλα ολα αυτα αλλα περιμενω κλιπακι οταν σου ερθει επιτελους μια ΣΟΒΑΡΗ κιθαρα απο την..Ολλανδια :lol: :lol: :lol:

Μύρωνα σε είχα πετύχει μαζί με τον Alex στo Amp Forum του Harmony Central' date=' ακόμα έχω τα videaκια σας / mp3 κάπου μέσα στην συλλογή. Nice to find you here![/quote']
Xα χα χα, τα βιντεάκια-mp3's αυτά είναι για κάψιμο! :lol:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΡΕΙΙΙΙΙ? 8)

όντος μια Suhr σου λείπει :lol: 8) join the club!
YOU ARE A MONSTA! :lol: Αααααααχ.... Μου έλειψε η παλιά μου Suhr, να την προσέχεις παλιάνθρωπε!

Να και ένα βιντεάκι με τον "θεό" Αλέξη Φλούρο στο σπίτι μου με τον Flexi --> THD 2x12 με ένα Celestion Vintage 30 και ένα Classic Lead 80. Η κιθάρα είναι η παλιά μου Suhr' date=' μου την αγόρασε ένα τέρας (χαχαχα) Εγώ χρησιμοποιώ ένα Maxon SD9 σαν boost και ο Αλέξης ένα Boss SD1. Τα είχαμε πιει, sorry για το άμυαλο "shreding" στο video! :)

(δεξί κλικ και save as)

ή

:)))[/quote']

καλα ολα αυτα αλλα περιμενω κλιπακι οταν σου ερθει επιτελους μια ΣΟΒΑΡΗ κιθαρα απο την..Ολλανδια :lol: :lol: :lol:
Kύριε SUPERFUNK, με την butterscotch (σοβαρή + αντρική) κιθάρα που θα έρθει (σύντομα) από την μακρινή Ολλανδία είσαι ευπρόσδεκτος όποτε θελήσεις να κάνεις και crash test! 8)

αντρικό όργανο?!!?! και τι να το κάνεις εσύ?!?!!? :lol:

μήπως θέλεις να το πάρεις για να το πουλήσεις μετά σε μένα που είμαι Η αντράκλα??!!?!! 8)

αλήθεια Rack πότε θα φτιάξεις??!?!? :wink:

όσο για την Suhr μην ανησυχείς...απλά θα την πετάξω απο το παράθυρο για δεν το βλέπω να μαθαίνω να παίζω! :(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back