Το θέμα δεν κλειδώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας (αν ήταν έτσι' date=' θα είχε κλειδωθεί πολύ νωρίτερα).
Κλειδώθηκε επί τη βάσει της απειλής για απόλυτο εκτραχηλισμό της συζήτησης, όπως συνοψίζεται από την έκφραση ότι θα "γίνουμε Βιετναμ", έκφραση που όντως διατυπώθηκε επί της βάσεως προσωπικής διαφωνίας αλλά... όχι δεν διατυπώθηκε από εμένα.[/quote']
Συγνώμη Wow!, αλλά με αυτές τις δικανικές δικαιολογίες υποτιμάς βάναυσα τη νοημοσύνη όλων μας.
Αν υπονοείς ότι αυτή η ΑΦΟΡΜΗ ήταν και πραγματικά ΑΙΤΙΑ να κλειδώσεις το θέμα, ξέρεις πολύ καλά -επειδή όντως χαζούς δεν θα βρεις στο φόρουμ- ότι δεν θα γίνεις πιστευτός.
Μην ψάχνετε για χαζούς εδώ, διότι δεν θα βρείτε. Ο κ. Σπύρος (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) είχε (και έχει) τη δυνατότητα να έρθει να μιλήσει και να πει ότι κρίνει πως πρέπει να πει. Αυτή η "δι' αντιπροσώπων συζήτηση", ήταν που ήταν κωμική από την πρώτη στιγμή, έχει αρχίσει να γίνεται και ύποπτη.
Αυτό που έγραψες ήταν το παραπάνω. Αφού πρώτα είχες ρωτήσει τον προηγούμενο συνομιλητή (apos) αν 'είναι σοβαρός'.
Και μετά αρχίζεις να κατηγορείς εμένα για ύποπτα κίνητρα... αλήθεια αυτή η προτεσταντική αντίληψη περί ενοχής μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, κατά πόσο συνάδει με την 'αίγλη' που έχω ως μέλος, άποψη την οποία εξέθεσες μερικά post πιο πάνω;
Για μια ακόμα φορά: δεν είμαι βαλτός από κανένα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατά πάσα βεβαιότητα το έχει ξεχάσει προ καιρού εκείνο το θέμα και ο μόνος λόγος που το θυμήθηκα ήταν η ιστορία με το PS1.
Το ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι πως αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις: καλό είναι να θεωρητικολογούμε περί ανοιχτού πνεύματος και αποδοχής εναλλακτικών παραστάσεων, αλλά καλύτερο είναι να το αποδεικνύουμε που και που. Και με τη συμπεριφορά μας (εμείς οι παλιοσειρές... τρομάρα μας...) δεν δικαιώνουμε την 'αίγλη' μας.
Και ναι Παναγιώτη, φασίστας δεν είσαι, πιστεύω ότι σε έπιασαν τα νεύρα σου, και από τον Παναγιώτη μπορεί να το δεχτώ... από τον Wow! όχι.