το κιθαριστικο μου αλμπουμ προς ακροαση

dimgall

Νέο μέλος
Πόντοι
8
καλησπερα σε ολους ,πριν λιγες μερες κυκλοφορησε το κιθαριστικο μου αλμπουμ ,στην παρακατω διευθυνση μπορειτε να το ακουσετε ολοκληρο ,και αν σας αρεσει μπορειτε να το υποστηριξετε .ευχαριστω πολυΔημητρης

Thoughts and emotions in unison by DIMITRIS GALLIKAS

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενδιαφέροντα ακούσματα, καλό παίξιμο και ωραίος ήχος! Νομίζω σε αρκετά σημεία η σόλο κιθάρα είναι χαμηλά στο μιξ, ειδικά αν το λάβουμε σαν "κιθαριστικό" άλμπουμ. Θα την ήθελα ένα τσικ παραπάνω. Μου άρεσε πολύ και το album cover art!

Ενδιαφέροντα ακούσματα, καλό παίξιμο και ωραίος ήχος! Νομίζω σε αρκετά σημεία η σόλο κιθάρα είναι χαμηλά στο μιξ, ειδικά αν το λάβουμε σαν "κιθαριστικό" άλμπουμ. Θα την ήθελα ένα τσικ παραπάνω. Μου άρεσε πολύ και το album cover art!
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε μου !να σαι καλα χαιρομαι που σου αρεσε!

Πολύ ωραία παιξίματα, ενδιαφέρουσες συνθέσεις, συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού έργου.

Παρ'όλα αυτά θα το πω κι εγώ το παράπονό μου, μόνο και μόνο γιατί είδα τους συντελεστές και είναι όλοι τους γνώστες. Η μίξη θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερη. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μοιάζει ο ήχος με τα 80s, αν ήταν αυτός ο στόχος σας τότε όλα μια χαρά.

Πολύ ωραία παιξίματα, ενδιαφέρουσες συνθέσεις, συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση ενός απαιτητικού έργου.

Παρ'όλα αυτά θα το πω κι εγώ το παράπονό μου, μόνο και μόνο γιατί είδα τους συντελεστές και είναι όλοι τους γνώστες. Η μίξη θα μπορούσε να είναι σίγουρα καλύτερη. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή η προσπάθεια να μοιάζει ο ήχος με τα 80s, αν ήταν αυτός ο στόχος σας τότε όλα μια χαρά.
Eυχαριστω πολυ για τα σχολια και για το χρονο σου, να σαι καλα ,αν και δεν συμμεριζομαι την αποψη για την μιξη ,καθε επικοδομητικη κριτικη ειναι ευπροσδεκτη! ))) καλημερα ,

Δημητρης

Ηχάρα στην παραγωγή σε όλα (για μένα).

Το στυλ αυτό ''ζητά'' τέτοια παραγωγή, ή τουλάχιστον δεν την ''αποφεύγει''.

Και οι συνθέσεις είναι ωραίες, αν και σε αυτό το στυλ πλέον δεν παρακολουθώ την σκηνή.

Μπράβο σου για το αποτέλεσμα.εαν και δεν ακούω το συγκεκριμένο ιδίωμα οι συνθέσεις μου άρεσαν και εντυπωσιάστηκα από την τεχνική σου

Ηχάρα στην παραγωγή σε όλα (για μένα).

Το στυλ αυτό ''ζητά'' τέτοια παραγωγή, ή τουλάχιστον δεν την ''αποφεύγει''.

Και οι συνθέσεις είναι ωραίες, αν και σε αυτό το στυλ πλέον δεν παρακολουθώ την σκηνή.
ευχαριστω πολυ Γιωργο να εισαι καλα!

Μπράβο σου για το αποτέλεσμα.εαν και δεν ακούω το συγκεκριμένο ιδίωμα οι συνθέσεις μου άρεσαν και εντυπωσιάστηκα από την τεχνική σου
σε ευχαριστω πολυ! 

Ακουω καποια δειγματα και ειναι εξαιρετο.

Παικτικα και κιθαριστικα.

Πολλα μπραβο.

Trending...

Νέα θέματα

Back