To κατόρθωμα μου (προσοχή περιέχει κρυάδες)

• Thread starter Thread starter neeq
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Έκανα κι εγώ μια βλακεία (καλοκαίρι 2006) και είπε να το βγάλω στη φόρα.

Για να μην ανησυχείτε, σας λέω ότι βγήκα αμέσως μετά το πέρας του γυρίσματος.

Συγγνώμη για την κακή ποιότητα.

Δέχομαι οποιοδήποτε καλο-κακο-προαίρετο σχόλιο σχετικά με τις ικανότητές μου στο sea-biking

Βγήκα απέναντι. ¶ργησα λίγο γιατί σταμάτησα σε μια ψαροταβέρνα. Την είχαν δηλαδή ψάρια. Ο ιδιοκτήτης ήταν Μπαρμπούνι και η γυναίκα του (μαζί το δούλευαν) Μουρμούρα.

Τι έλεγε ο μπαρμπούνης? η γυναίκα του ήταν όνομα και πράμα?

Τι έλεγε ο μπαρμπούνης?
Ο Μπαρμπούνης είχε ένα πόνο στο στομάχι' date=' λόγω του γνωστού προβλήματος με τον εξαερισμό.

η γυναίκα του ήταν όνομα και πράμα?
Ίσως..Δε μίλαω ψαρινέζικα.Αν κρίνω όμως από το συκώτι (αντικατάσταση χυδαίας λέξης) του συζύγου...μάλλον του ψήνει το φύκι στα χείλη.

8) 8) 8)

ωχ, τωρα εγω μαζι σου θα κανω μπαντα;;;;;; :D:D:D

(kiddin',οσο πιο πολυ τρελα τοσο το καλυτερο!!!)

Αυτό είναι το λεγόμενο θαλάσσιο ποδήλατο; :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Απαλεψιές με το καντάρι! :D :D :D

Το λάτρεψα το video, σοβαρά. Να ρε, τέτοιους θέλουμε! :wink: :D

8)

Όταν λες "τέτοιυς θέλουμε"?

Υπάρχει καπου καμμιά θέση για να αναπτύξω το ταλέντο μου?

8) Όταν λες "τέτοιυς θέλουμε"?

Υπάρχει καπου καμμιά θέση για να αναπτύξω το ταλέντο μου?
Για εδώ μέσα, γενικά μιλούσα...

Από προβλήτα λιμανιού το έχεις επιχειρήσει; Ένας θείος μου βούταγε το Carelli της μάνας του και έπεφτε μαζί του στο λιμάνι στην Αίγινα... 8O

Μην με ρωτήσετε πως το έβγαζε μετά το μηχανάκι, δεν ξέρω... :lol:

Από προβλήτα λιμανιού το έχεις επιχειρήσει;
:lol:

Όχι..Βασικά δεν είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Ασχολούμαι περισσότερο με skate στο βουνό :D

Πληροφοριακά, το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πολύ εύκολο. Δεν το περίμενα, αλλά το ποδήλατο πάει σχεδόν άνετα στο νερό. Το δοκίμασα και παράλληλα με την ακτή και προχωράει αρκετά.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε, αλλά το ποδήλατο μετά δε θα είναι για πολλά πολλά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει copyright για μαλακίες.

Βγήκα απέναντι. ¶ργησα λίγο γιατί σταμάτησα σε μια ψαροταβέρνα. Την είχαν δηλαδή ψάρια. Ο ιδιοκτήτης ήταν Μπαρμπούνι και η γυναίκα του (μαζί το δούλευαν) Μουρμούρα.
8O

Δυστυχώς δεν υπάρχει copyright για μαλακίες.
Βασικά μπορείς να κατοχυρώσεις ως πατέντα την μεθοδολογία. Μιλά ο έ-μπυρος :wink: :lol:

Ένας θείος μου βούταγε το Carelli
Βασικά κυρ-ταυρομάχε δεν είναι Carelli, είναι Garelli. Οι πρώτες μου μηχανοκίνητες προσπάθειες έγιναν με ένα παρόμοιο δίκυκλο, ένα Fantic Lei, χωρίς φώτα, φρένα, κόρνα κλπ. Πάντως πληροφοριακά παπάκι δεν το έκανα.

Όντως τέτοιους θέλουμε, και ναι, μπορείς να κάνεις copyright όποια μαλακία σου κατέβει (όχι όμως την μαλακία γενικότερα), αρκεί φυσικά να μην σε έχει προλάβει κάποιος άλλος.

Το αφήνω public domain (ή κάπως έτσι)

Στην εποχή της φιλοδικίας και της μισαλλοδοξίας, θα μπορούμε τουλάχιστον να πέφτουμε με το ποδήλατο μας στη θάλασσα ελεύθερα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back